Termoska na jídlo pro dítě

507
12.8.14 13:00

Termoska na jídlo pro dítě

Ahoj holky. Chci se zeptat jestli máte zkušenost s termoskou na jídlo. Chodím s malým hodně ven, ale občas bych s sebou potřebovala vzít i obídek. No nejlépe aby v tom byla ohřátá voda na mlíčko a ještě se tam dalo dát jídlo…ale to asi neexistuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
12.8.14 13:13

@Vuninka davalajsem oboji klasika do termoobalu, nam to stacilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
12.8.14 13:25
@quinny píše:
@Vuninka davalajsem oboji klasika do termoobalu, nam to stacilo ;)

já termoobal mám od Aventu :nevim: a teda musím říct že když jsem tam dala v zimě vařící vodu v lahvičcce tak za hodinu byla ledová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
12.8.14 13:31

Já jsem kupovala obyč termooobal v DM asi za 120Kč a je super, v zimě jsem v tom nosila jídlo ve skleničce pro malou, doma jsem ho ráno vždy ohřála, že bylo opravdu hodně horké a v termoobalu vydrželo několik hodin, v době oběda to většinou bylo akorát k jídlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.8.14 13:34

@Vuninka ja mela od prebalovaci tasky ke kocaru. Ohrala jsem to jidlo vic a za ty cca 4 hodiny bylo akorat.
Ale tak delaji se i termosky na jidlo
Strejda google nasel pod pojmem detska termoska na jidlo nepreberne mnozstvi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.8.14 13:37
@Vuninka píše:
já termoobal mám od Aventu :nevim: a teda musím říct že když jsem tam dala v zimě vařící vodu v lahvičcce tak za hodinu byla ledová

My mame nejaky no name z Pompa a vydrzi v nem teple dlouho. To se divim, Avent mam rada a vsechny jejich vyrobky mi prisly super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
12.8.14 13:47

@Vuninka já mám tuto termosku, ráno tam dám jídlo ohřáté ve skleničce (nebo plastové) a odpoledne i večer je to pořád teplé. A vodu na mlíko mám v normální termosce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
12.8.14 13:49

https://www.emimino.cz/…doba-159077/
To je můj inzerát. Je to na hotové jídlo, sklenička se tam nevleze. „Nutně“ jsem to potřebovala a ve zkutečnosti upotřebila jen jednou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81530
12.8.14 14:02

Vodu do termosky. jídlo cheš pro dítě nebo pro sebe? já teda celkově sebou nerada nosím ohřáté jídlo. a už vůbec ne pro malý dítě (když mu nosíš sebou mlíkko a ještě tomu říkáš mlíčko, tak asi bude malý :mrgreen: ). Nejde to nějak pořešit něčím studeným a teplý si dát po příchodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
12.8.14 14:30
@Lama Lama píše:
Vodu do termosky. jídlo cheš pro dítě nebo pro sebe? já teda celkově sebou nerada nosím ohřáté jídlo. a už vůbec ne pro malý dítě (když mu nosíš sebou mlíkko a ještě tomu říkáš mlíčko, tak asi bude malý :mrgreen: ). Nejde to nějak pořešit něčím studeným a teplý si dát po příchodu?

Ohřát vodu na mlíko : to znamená nalít vodu do lahve nasypat z dávkovače Nutrilon a podávat právě připravené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81530
12.8.14 14:31
@Vuninka píše:
Ohřát voda na mlíko : to znamená nalít vodu do lahve nasipat z dávkovače Nutrilon a podávat právě připravené.

no dyt jo, s tím problém nemám, píšu vodu do termosky. ale nabyla jsem dojmu, že chceš nosit vodu na mlíko a ještě k tomu nějaký teplý jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
12.8.14 14:39
@Lama Lama píše:
no dyt jo, s tím problém nemám, píšu vodu do termosky. ale nabyla jsem dojmu, že chceš nosit vodu na mlíko a ještě k tomu nějaký teplý jídlo.

No někde jsem totiž kdysi dávno viděla termosku co v sobe měla hrneček na vodu a mističku na jídlo, ale už to nikde nemůžu najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí