Délka neštovic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
110
19.8.14 18:47

Délka neštovic

Dobrý den, potřebuju poradit. Syn podle dr. na pohotovosti má neštovice. Jeho dr. se na něj ani nekoukla a neřekla, že to jsou neštovice…ale už je má 5 týden..nemá jich teď už moc má je jen na zádech, už se mu jakoby ztrácejí, ale připadá mi že se mu vysypávají pořád…sice málo, ale zdá se mi, že má prostě nové…je možné, že to nejsou neštovice? nebo čím to je???chováme se k tomu jako k neštovicím, jen ze začátku jsme to nevěděli, tak sekoupal a chodil na sluníčko to trvalo asi 3 dny, ale od té doby ne. Stalos e to některé z Vás? Jak se to řešilo? Moc děkuji za odpovědi a za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
19.8.14 19:32

Neštovice se obvykle vysypávají 3-4dny, pak už nové nevznikají. Běžně chodí děti po 14 dnech do školek, škol a mají jen loupající se strupy- ty mohou mít až měsíc od první neštovice. Pokud se Vám to nezdá, zajděte zítra k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
19.8.14 19:46

Asi zítra zajdu…nevím, a el je dost možný, že to už jsou ty strupy…sama se v tom už neorientuju, má strašně malinký, takže nepoznám zda to josu nové nebo jen ty strupy…to jsem nevěděla, že je může mít déle než 14 dní…já pořád čekám, až zmizí a ono nic…jako je jich výrazně míň…než na začátku…no možná ještě počkám do konce týdne…a pak se uvidí..to už vydržíme…děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
2.6.19 18:37

Obnovuji diskusi, jenom by mě zajímal názor.. Malý má od minulého pátku neštovice, doktorka řekla, že 14 dní ve většinou bývá doma.. Kluk je neměl nějak dramatické, tak nějak středně bez teplot.. Už mu zasychají..
V uterý jdu k doktorce mojí, protože jsme ne neschopence, a chtěla bych od středy do práce. Myslíte, že bych mohla dát? Jde mis píš o to, že docela hlásí hyc, a asi budou věnku dvě hodiny běhat a ted si nejsem jistá..
Jinde čtu, že stgačí 9-10 dní, když to neni nějak dramatické.. Ale pořád vnitřně bojuju s tím počasím..
Do práce bych už jít potřebovala, samozřejmě, bylo řečeno 14 dní, což je do pátku, ale vím, že v okolí chodí děti i dřív..
Otázka, vadilo by vám ted to sluníčko co hlásí, vadí to na ty zůstatky neštovic?? děkuji za názory
Jinak by teda šel o dva dřív 14 dní vychází na pátek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí