Děloha dozadu v těhu

75
3.11.15 08:00

deloha dozadu v tehu

Zdravím. Máte některá zkušenost s delohou dozadu? Jsem uz v 18.týdnu a když ležím na zádech tak tehotenske břicho vůbec není vidět.. ani jinak nemám příliš velký pupik.. nevím jestli se mám desit ze prcek neroste nebo je to normální když mám delohu dozadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teckaa
3.11.15 08:11

Ahoj taky jsem mela delohu vzadu. Vlastne to je geneticke, i ted, kdz tehu nejsem, tak je zaklonena. Kazdopadne pri tehotenstvi mi bricho taky videt prilis nebylo. Po 21.tt uz ale jo…
klidne tehotenstvi preji… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4465
3.11.15 08:21

Retroverzi dělohy mám furt, co mi kdy dělali vyšetření :) Dvě těhotenství, obojí bez větších komplikací, děti zdravé a břicho mi taky pokaždé narostlo, jen poprvé mu to trvalo dýl, než se vykulilo a já přestala vypadat jako tlustá a konečně to bylo těhotenské :) Zlomilo se to kolem 24tt. Podruhé už to bylo dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
3.11.15 08:24
@kittylittle píše:
Retroverzi dělohy mám furt, co mi kdy dělali vyšetření :) Dvě těhotenství, obojí bez větších komplikací, děti zdravé a břicho mi taky pokaždé narostlo, jen poprvé mu to trvalo dýl, než se vykulilo a já přestala vypadat jako tlustá a konečně to bylo těhotenské :) Zlomilo se to kolem 24tt. Podruhé už to bylo dřív.

a nemela jsi problem s otehotnenim? doktorka mi rikala, ze se diky zaklonene deloze hure otehotnuje ;)

• Citovat
  • Upravit
75
3.11.15 08:28

Me to právě připadá, když stojím, ze je to spíš špek co jsem si vyjedla za prvních pár týdnů.. :) jen z toho mám děs.. různě me dost bolí podbrisek..na kontrolu jdu až za týden a zdá se mi těch 5 týdnu jako věčnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.11.15 08:59

:D tak jo.. budu v klidu.. :) týden to nějak snad vydržím :) jen jsem pořád nějaká vydesena :) ale vzhledem k tomu ze me rozbreci i reklama, tak těhotná vážně jsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
3.11.15 09:12

Také mám zakloněnou dělohu a asi díky tomu jsem neměla nijak velké břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
3.11.15 09:31
@teckaa píše:
a nemela jsi problem s otehotnenim? doktorka mi rikala, ze se diky zaklonene deloze hure otehotnuje ;)

ani ne, dcera na první dobrou a syn po 4 měsících snažení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
3.11.15 09:32

Takto otočenou dělohu má pětina žen a v naprosté většině případů je to bez komplikací :-) já ji mám taky, dvě těhotenství v poho ;-)

• Citovat
  • Upravit
75
3.11.15 09:51
@teckaa píše:
a nemela jsi problem s otehotnenim? doktorka mi rikala, ze se diky zaklonene deloze hure otehotnuje ;)

Ja jsem otehotnela napoprvé. V červnu jsem vysadila HA a po červencové menses jsem hned otehotnela.. :) az nečekaně. Řekli mi ze mám počítat delší dobu kvůli nepravidelné mens a hypofunkci štítné žlázy :) tak jsem tomu dávala tak rok dva..ne měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí