Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím. Máte některá zkušenost s delohou dozadu? Jsem uz v 18.týdnu a když ležím na zádech tak tehotenske břicho vůbec není vidět.. ani jinak nemám příliš velký pupik.. nevím jestli se mám desit ze prcek neroste nebo je to normální když mám delohu dozadu…
Ahoj taky jsem mela delohu vzadu. Vlastne to je geneticke, i ted, kdz tehu nejsem, tak je zaklonena. Kazdopadne pri tehotenstvi mi bricho taky videt prilis nebylo. Po 21.tt uz ale jo…
klidne tehotenstvi preji… ![]()
Retroverzi dělohy mám furt, co mi kdy dělali vyšetření
Dvě těhotenství, obojí bez větších komplikací, děti zdravé a břicho mi taky pokaždé narostlo, jen poprvé mu to trvalo dýl, než se vykulilo a já přestala vypadat jako tlustá a konečně to bylo těhotenské
Zlomilo se to kolem 24tt. Podruhé už to bylo dřív.
@kittylittle píše:
Retroverzi dělohy mám furt, co mi kdy dělali vyšetřeníDvě těhotenství, obojí bez větších komplikací, děti zdravé a břicho mi taky pokaždé narostlo, jen poprvé mu to trvalo dýl, než se vykulilo a já přestala vypadat jako tlustá a konečně to bylo těhotenské
Zlomilo se to kolem 24tt. Podruhé už to bylo dřív.
a nemela jsi problem s otehotnenim? doktorka mi rikala, ze se diky zaklonene deloze hure otehotnuje ![]()
Me to právě připadá, když stojím, ze je to spíš špek co jsem si vyjedla za prvních pár týdnů..
jen z toho mám děs.. různě me dost bolí podbrisek..na kontrolu jdu až za týden a zdá se mi těch 5 týdnu jako věčnost ![]()
tak jo.. budu v klidu..
týden to nějak snad vydržím
jen jsem pořád nějaká vydesena
ale vzhledem k tomu ze me rozbreci i reklama, tak těhotná vážně jsem ![]()
Také mám zakloněnou dělohu a asi díky tomu jsem neměla nijak velké břicho.
@teckaa píše:
a nemela jsi problem s otehotnenim? doktorka mi rikala, ze se diky zaklonene deloze hure otehotnuje
ani ne, dcera na první dobrou a syn po 4 měsících snažení ![]()
Takto otočenou dělohu má pětina žen a v naprosté většině případů je to bez komplikací
já ji mám taky, dvě těhotenství v poho ![]()
@teckaa píše:
a nemela jsi problem s otehotnenim? doktorka mi rikala, ze se diky zaklonene deloze hure otehotnuje
Ja jsem otehotnela napoprvé. V červnu jsem vysadila HA a po červencové menses jsem hned otehotnela..
az nečekaně. Řekli mi ze mám počítat delší dobu kvůli nepravidelné mens a hypofunkci štítné žlázy
tak jsem tomu dávala tak rok dva..ne měsíc ![]()