Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím nestekala jste se některá s podobným problémem jako já? Můj gyn mi sdělil že moje děloha se natlacila na pravý vajecnik a odtud pramení moje občasné bolesti v pravém podbřišku, nevíte co s tím nic víc mi k tomu neřekl, jen že si mám ještě nechat vyšetřit slepé střevo, mám docela strach.
Prošla bych kolečko vyšetření a s výsledkama zašla za fyzioterapeutkou, která pracuje podle Mojžíšové a začala cvičit. Srovnání případných svalových dysbalancí by mohlo nepřímo přeci jen ovlivnit i vnitřní orgány. Ostatně budeš mít přímé důkazy na ultrazvuku, pokud by to fungovalo. Chce to vyržet cvičit alespoň tři měsíce a nechat si udělat i mobilizace.
@Ou k fyzio se chystám, jen co mi skončí MS, vím že mám šikmou pánev
@Denča96 píše:
Ahoj holky, prosím nestekala jste se některá s podobným problémem jako já? Můj gyn mi sdělil že moje děloha se natlacila na pravý vajecnik a odtud pramení moje občasné bolesti v pravém podbřišku, nevíte co s tím nic víc mi k tomu neřekl, jen že si mám ještě nechat vyšetřit slepé střevo, mám docela strach.
Deloha necestuje dobrovolne, ale byva pritazena nejakym procesem v okoli, casto nad podklade zanetu (proto gynekolog chce vyloucit chronicky zanet slepeho streva), mohou tam byt pak srusty. Nejaky zanet mohl probehnout nepozorovane i v minulosti.
@Stará známá záněty mám každou chvíli, jenže to vůbec nijak neřeší vždy nasadi jen nějaká ATB a nashle