DeLonghi do 5 tisíc - poraďte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
DeLonghi do 5 tis.poraĎte
PoraĎte prosím kávovar. Chci aby mi to udělalo dobré laté. Mám vybráno DeLonghi, ale který typ…jsem fakt v koncích, je těch druhŮ tolik, že u pročítání recenzí bych strávila mládí. Tak prosím piště mi, kdo máte tento kávovar a udělá vám dobré latéčko. Finanční strop 5 tis. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jakmile se naučíš, jak správně vyšlehat pěnu, tak ti výborné latté udělá i to nejobyčejnější DeLonghi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jen napíšou svou zkušenost. Také jsem se těšila na latéčka. Ale člověku se to chce dělat jen chvíli ze začátku. Navíc to našlehané mléko a do toho espresso - trvá to dlouho, než to „zchladne“. Takže má příprava kávy je, že zmáčknu tlačítko, vezmu šálek, doliju mlékem a už usrkávám. Máme teda automatický presovač, který velice doporučuji, ta investice se vyplatí. Dá se sehnat v akci za 8 tis. (ten DeLonghi), nebo od jiné firmy i levnější. No a do něho čerstvě pražená káva, která je navíc čerstvě namletá… ![]()
Latte už teď děláme jen návštěvám.
Ale jinak, pokud chceš dělat to latte opravdu často, tak je lepší si koupit napěňovač na mléko „zvlášť“. Bývají kvalitnější a více vydrží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my jsme si naježili DéLonghi EC 850 a musím říct, že spokojenost. Pěnu to dělá super a kafe úžasné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme tedy dražší DeLonghi než za 5 000,–, latté přímo v něm však nedělám. To zvládneš udělat i sama. Já si ho vařím 2× denně, pěnu z horkého mléka krásně vyšlehám do husta a doliji espresso. Káva musí být horká. Jen nalité mléko (nedej bože studené) = žbrynda
My si ještě navíc meleme kávu v ručním mlýnku. Ta chuť a vůně… hmmm… lahoda
Káva je hotová za chvilku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, co EC 156 B? Da se sehnat do 2,5.. nebo EC 820B za 4,5
My mame tedy take drazsi typ, v tomhle se asi nevyplati setrit. Ale urcite DeLonghi overena znacka! My vybirali na Elektro-Star.cz maji casto dopravu zdarma a dostanes i darek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kavovar DeLonghi EC 685.M
Ahoj všem, koupila jsem se kávovar, káva super, jen mi nejde našlehat mléko. dle návodu to prostě nejde. Může mi někdo poradit jak na to??
https://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/…hi-ec-685-m/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tu trysku musíš strčit do mléka velmi málo, aby ještě trochu přisávala vzduch. Nesmí být potopená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit