DeLonghi do 5 tisíc - poraďte

224
21.12.15 20:41

DeLonghi do 5 tis.poraĎte

PoraĎte prosím kávovar. Chci aby mi to udělalo dobré laté. Mám vybráno DeLonghi, ale který typ…jsem fakt v koncích, je těch druhŮ tolik, že u pročítání recenzí bych strávila mládí. Tak prosím piště mi, kdo máte tento kávovar a udělá vám dobré latéčko. Finanční strop 5 tis. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2926
21.12.15 21:29

Jakmile se naučíš, jak správně vyšlehat pěnu, tak ti výborné latté udělá i to nejobyčejnější DeLonghi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
21.12.15 22:10

Já jen napíšou svou zkušenost. Také jsem se těšila na latéčka. Ale člověku se to chce dělat jen chvíli ze začátku. Navíc to našlehané mléko a do toho espresso - trvá to dlouho, než to „zchladne“. Takže má příprava kávy je, že zmáčknu tlačítko, vezmu šálek, doliju mlékem a už usrkávám. Máme teda automatický presovač, který velice doporučuji, ta investice se vyplatí. Dá se sehnat v akci za 8 tis. (ten DeLonghi), nebo od jiné firmy i levnější. No a do něho čerstvě pražená káva, která je navíc čerstvě namletá… :andel:
Latte už teď děláme jen návštěvám.
Ale jinak, pokud chceš dělat to latte opravdu často, tak je lepší si koupit napěňovač na mléko „zvlášť“. Bývají kvalitnější a více vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
21.12.15 23:36

Ahoj, my jsme si naježili DéLonghi EC 850 a musím říct, že spokojenost. Pěnu to dělá super a kafe úžasné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
22.12.15 08:32

My máme tedy dražší DeLonghi než za 5 000,–, latté přímo v něm však nedělám. To zvládneš udělat i sama. Já si ho vařím 2× denně, pěnu z horkého mléka krásně vyšlehám do husta a doliji espresso. Káva musí být horká. Jen nalité mléko (nedej bože studené) = žbrynda :( My si ještě navíc meleme kávu v ručním mlýnku. Ta chuť a vůně… hmmm… lahoda ;) Káva je hotová za chvilku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.16 14:33

Ahoj, co EC 156 B? Da se sehnat do 2,5.. nebo EC 820B za 4,5 :) My mame tedy take drazsi typ, v tomhle se asi nevyplati setrit. Ale urcite DeLonghi overena znacka! My vybirali na Elektro-Star.cz maji casto dopravu zdarma a dostanes i darek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
1.1.20 10:40

kavovar DeLonghi EC 685.M

Ahoj všem, koupila jsem se kávovar, káva super, jen mi nejde našlehat mléko. dle návodu to prostě nejde. Může mi někdo poradit jak na to??
 https://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/…hi-ec-685-m/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
2.1.20 09:56

Tu trysku musíš strčit do mléka velmi málo, aby ještě trochu přisávala vzduch. Nesmí být potopená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí