Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem 8tt a přemýšlím zda je normální že během dne mám více produkci děložního, je průhledný někdy mléčný. Ale spíš řeším množství. Někdy to připomíná jak výtok při ovulaci.
Beru tedy ještě Utrogestan, tak třeba to má taky na to vliv. Jakou máte vy zkušenost?
A bereš utrogestan i přes den nebo jen na noc? Já brala 3× denně po dvou tabletách a i když jsem se snažila po zavedení aspoň 30 minut ležet, tak to ze mě dost vytekalo, ale bylo poznat, že je to z utrogestanu. Pokud máš hlen průhledný tak by mělo být všechno v pořádku. Já jsem teď 21tt a cca do 17tt jsem měla žlutý hlen a taky bylo vše v pořádku. Momentálně mám vodnaty výtok a taky vše ok. Doktor říkal, že pokud mě nepálí pochva nebo nemám jiné problémy, nic by to nemělo znamenat.
Beru 2 tablety na noc a polykam.
Je to průhledným hlen jen mně zarazilo množství.
Ahoj, celou dobu v těhotenství bývám nějaké výtoky většinou mléčný výtok. Dnes jsem 17tt
a zarazilo mě množství hlenoveho výtoky. Jen se bojím aby se nejednalo o část hlenove zadky. Prosím co si myslíte?
@Anonymní píše:
Ahoj, celou dobu v těhotenství bývám nějaké výtoky většinou mléčný výtok. Dnes jsem 17tt
a zarazilo mě množství hlenoveho výtoky. Jen se bojím aby se nejednalo o část hlenove zadky. Prosím co si myslíte?
Moje hlenova zátka vypadala jinak, spíš jak mega velkej sopl s růžovými nitkami. Tohle bude spíš nějaký výtok
@xxprincesscz jsem hodně úzkostlivá a hodně se pozoruji ![]()
Děkuji za odpověď
Ahoj, trpím na různé výtoky. Dnes me zarazilo ze ze me vysel husty glenovy vytok o velikosti pětikoruny. Docela me to vyděsilo, jestli se mi nenohla částečně odloučit hlenová zátka? Jsem 19 tt a dnes jsem byla na kontrole a vše pořádku čípek dlouhý uzavřený.
Příspěvek upraven 16.06.23 v 04:13
@Jana.49 píše:
Ahoj, jsem 8tt a přemýšlím zda je normální že během dne mám více produkci děložního, je průhledný někdy mléčný. Ale spíš řeším množství. Někdy to připomíná jak výtok při ovulaci.
Beru tedy ještě Utrogestan, tak třeba to má taky na to vliv. Jakou máte vy zkušenost?
Taky jsem měla a stále mám i po xx týdnech ld vysazení utrogestanu. Pokud výtok nesmrdí, neměnil barvu a nic nesvědí, tak je to v pohodě.
Prosím tě, jsi k doktorovi a nedávej tady fotky svého výtoku!