Děložní sliznice

2735
24.2.12 12:27

děložní sliznice

dobrý den potřebuji poradit. s manželem se snažíme 2 mesic o miminko.. 3 mesice neberu HA.. ve středu jsem byla na UTZ u gynekologa a našel mi 6 malych cyst a říkal že mam sliznici 10mm že je to dobré? co to znamena? jsem 24 den cyklu..dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
24.2.12 12:34

to znamená, že je to dobré :mrgreen: oplodněné vajíčko má možnost se zavrtat, protoře sliznice je dostatečně vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2735
24.2.12 12:37

no nekde jsem totiz cetla ze muze byt zvetsena i pred menstruaci :-/ a tu cekam v utery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.2.12 12:52

10mm zase není extra zvětšená :nevim: sliznice dorůstá v první fázi cyklu, musí mít nějakou výšku, aby se případně oplodněné vajíčko mohlo zavrtat, třeba se 6mm je zázrak otěhotnět, 10mm je dobrý, nic extra, ale dobrý, pokud se vajíčko uhnízdí, zpravidla ještě jakoby zmohutní, ta sliznice. Menstruace je vlastně sloupání oné narostlé sliznice.jestli se dá z 10mm usuzovat blížící se menstruace, to nevím, každopádně já když měla 4mm, bylo jasné, že se sliznice neoploupe a menstruace nedorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2735
24.2.12 12:59

aha :-) tak jsi me trošku zmatla :mrgreen: :mrgreen: takže ted už nevim vubec nic :P :P takže mám čekat menstruaci nebo tehotenství? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2735
24.2.12 13:01

jsem blbá že?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.2.12 13:16

podle mě se nedá usuzovat s 10mm vůbec nic, prostě je jen jedna informace, že sliznice je dobrá, má dobrou výšku, takže je možné uhnízdění, co máš čekat, to ti nikdo nepoví ani gynekolog. držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2735
24.2.12 13:19

jj děkuji..necham tomu čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.14 21:43

Jak mohu poznat výšku děložní sliznice?

• Citovat
  • Upravit
754
7.10.14 21:53

Tvuj gynekolog zmeri vysku sliznice na UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.14 22:07

Aha. Můj gynekolog utz totiž nedělá, pokud tedy nejsem na 100% těhu nebo pokud nemám nějáký problém, u kterýho si neni jist a potřebuje utz. Přeci si nebudu platit vyšetření ultrazvukem jen abych věděla, jaká je moje výška sliznice :|

• Citovat
  • Upravit
69235
7.10.14 22:15
Tak pak se nedozvíš, jakou máš výšku sliznice. To je jednoduché.
@Anonymní píše:
Aha. Můj gynekolog utz totiž nedělá, pokud tedy nejsem na 100% těhu nebo pokud nemám nějáký problém, u kterýho si neni jist a potřebuje utz. Přeci si nebudu platit vyšetření ultrazvukem jen abych věděla, jaká je moje výška sliznice :|
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
8.10.14 10:16
@Anonymní píše:
Aha. Můj gynekolog utz totiž nedělá, pokud tedy nejsem na 100% těhu nebo pokud nemám nějáký problém, u kterýho si neni jist a potřebuje utz. Přeci si nebudu platit vyšetření ultrazvukem jen abych věděla, jaká je moje výška sliznice :|

Ahoj ja teda netusim zda je to pravda..Jen tak usuzuji…ze to bude dle ms pokud ji mas normalne stredne silnou az silnou melo by to byt ok…pokud to mas malo jako treba ja zacla jsem pit kontryhelovy caj, ktery ji prokrvuje tK jsem ted zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.14 20:26
@terinka4444 píše:
Tak pak se nedozvíš, jakou máš výšku sliznice. To je jednoduché.

To je mi jasny :zed:

• Citovat
  • Upravit
174
3.2.16 14:23

Děložní sliznice

Ahoj potřebovala bych poradit, je mi necelých dvacet…měla jsem potíže s močovým měchýřem, močovýma cestama a ledvinama, doktor mi to bohužel nedoléčil a napadlo mi to děložní sliznici, uběhlo přes půl roku a paní gynekoložka mi stále opakuje že nemám sliznici proto pořád krvácím a cpe do mě antibiotika a pokud se to nezlepší prý mi budou dávat hormony. zajímalo by mě co to pro mě znamená a jestli budu moct Mít někdy děti. Děkuji za odpověď a jakkoukoliv radu co mám dělat už jsem z toho zoufalá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí