Vaginismus - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.2.12 22:17

Vaginismus

Máte někdo zkušenosti s vaginismem? Popřípadě jak jste se ho zbavili a jak dlouho to trvalo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9163
22.2.12 22:32

Dej si před stykem panáka..třeba tě to uvolní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
22.2.12 23:07

Ve škole nám říkali pokud už k němu dojde píchnout třeba špendlíkem a křeč povolí radil zkušený urolog ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena anonymni:)
22.2.12 23:08

Jako kam pichnout spendlikem? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
22.2.12 23:24
bodlinka34 píše:
Ve škole nám říkali pokud už k němu dojde píchnout třeba špendlíkem a křeč povolí radil zkušený urolog ;)

to jo ,když mu skřípne tentononc ,ale tady jde asi o to ,že se tam vůbec nedostane co? nebo to blbě chápu :think:

• Citovat
  • Upravit
22.2.12 23:26

saracenka Chápeš to dobře, prostě se do mně vůbec nedostane, protože ten sval mám stažený a ať dělám co dělám, nemůžu ho uvolnit:(

• Citovat
  • Upravit
saracenka
22.2.12 23:28

a chceš ten sex vůbec?

• Citovat
  • Upravit
962
22.2.12 23:31

A uz si sex mela?Nemuze to byt zapricinene nejakou spatnou zkusenosti.Nebo tusis cim by to mohlo byt?A to ti rekl doktor ze tim trpis?Nezlob se ze se ptam ale asi jsem o tom nekde uz davno zaslechla ale nikdy jsem o tom poradne neslysela a ani nad tim nepremyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.12 23:34

V tom je asi právě ten problém. Teďka ho chci, ale měli jsme teď pár měsíců krizi, kdy jsem nechtěla a přesto se nechala přemluvit,a bychom to zkusili. Teda přítel mě ani moc nepřemlouval, jsem tak blbě nastavená z rodiny, že máma si nechala líbit a věci, které nechtěla. A mě dělá hrozný problém říct ne..
Vlastně nám to s přítelem už od začátku nešlo. Měla jsem nějaké blbé zkušenosti s chlapy před ním a on byl ze začátku na mě hodně hrr, což mi taky nepřidalo. Od té doby se hodně změnil a vůbec na mě nespěchá, snaží se mě pochopit, je fakt super. Bohužel se ve mě ty špatné zkušenosti a vzpomínky zakořenily a nemůžu se jich zbavit a uvolnit se. Je to v mém případě asi hlavně psychické. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
134
22.2.12 23:35

Ahoj! Už tady jedna taková diskuze je https://www.emimino.cz/…nstvi-48944/ a jsou tam i nějaký rady a odkazy co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
22.2.12 23:39

Tak to me mrzi.A byla jsi u nejakeho doktora?Ja myslim ze kdyz na to chvilku nebudete myslet tak to pujde.Vyprdni se na to chvilinku to neres a bud s pritelem dal a myslim ze pak vycitis tu pravou chvili kdy doopravdy bufes chtit a budes pripravena a pujfe to samo.Ale je to jen nazor.Myslim ze musi u tebe prijit zase ts prava chvilka to prave poprve kdy vycitis ze to vazne chces.Bez natlaku a podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
22.2.12 23:43

nikdy nedělej co opravdu nechceš a pokud to chceš a je to ten pravý na sex tak třeba by pomohla kapka alkoholu a lubrikant ,pokud je to vážnější problém ,asi potom psycholog a nestydět se o tom promluvit ..

• Citovat
  • Upravit
22.2.12 23:44

belehter díky, prostuduju to:)

barbora13 s tímhle konkrétně ne, ale u gynekologa jsem byla 2krát a i když vyšetření trochu bolelo, šlo to celkem bez problému. A neříkala, že by se mnou bylo něco v nepořádku.
No asi to ještě nějakou dobu zkusím tak jak říkáš. Vlastně teprve asi před třemi týdny se zase mezi náma dalo všechno dohromady, předtím několik měsíců nic moc, tak tomu zkusím nechat volný průběh. Problém je v tom, že bydlí hodně daleko a vidíme se jednou za uherský rok. Ale od léta už bychom spolu měli být několikrát do týdne, tak snad to klapne :pankac:

• Citovat
  • Upravit
22.2.12 23:48
Belehter píše:
Ahoj! Už tady jedna taková diskuze je https://www.emimino.cz/…nstvi-48944/ a jsou tam i nějaký rady a odkazy co s tím.

Belehkter zkoušela jsi to cvičení, na které je v diskuzi odkaz?

• Citovat
  • Upravit
962
22.2.12 23:54

Doufam ze vam to klapne.a priteli jsi rekla o tom problemu?ja bych mu to rekla a domluvila bych se.A domluvils bych si s nim nejaky romanticky vylet nebo neco o cem vis ze bude prijemne vzdycky kdyz se uvidite tak neco prijemnrho naplanuj a za cas uvidis sama jestli se toczlepsuje nebo jestli prisel ten spravny okamzik.Ja myslim ze kdyz tomu nechas volny prubeh reknes to partnerobi on ti pomuze se odreagovavat tak bude vse o.k omlouvam se za chyby a preklepy jsem na internetu v telefonu tak se mi hur pise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí