Menstruace po postinoru

Kx
12
21.2.12 23:30

Menstruace po postinoru

Ahoj holky,
mám dotaz. Vzala jsem postinor a teď, po 5ti dnech mi začala MS.. vypadá to že bude i docela silná. Je to způsobeno Postinorem? A myslíte že můžu čekat že se znovu dostaví i MS v původním očekávaném termínu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5473
21.2.12 23:32

Mám pocit, že po Postinoru můžeš čekat cokoli, kapánek člověka rozhodí :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
21.2.12 23:47

Jo s tim souhlasim taky jsem si ho jednou vzala uz je to zkoro deset let ale taky jsem to mela rozhazene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.2.12 00:56

Souhlas, u mě to je pět let co jsem ho měla a taky mi to tenkrát rozhodilo už tak nepravidelnou menses :lol:

• Citovat
  • Upravit
7250
22.2.12 12:45

Tak já jsem ho musela vzít v říjnu poprvé a mně se vůbec nic nestalo,nerozhodilo žádný cyklus,vše zůstalo při starém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.9.12 07:07

Stalo se to v pondělí. S přítelem jsme meli nechraneny sex. Hned v utery jsem si vzala postinor. Nezvracela jsem, zadny nevolnosti se taky nedostavili, ale ja to od jeste nedostala. Bojim se, ze je nejaky riziko. Ano je pravda, ze jsem hodne ve stresu, takze to muze byt tim. Poradte prosim)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.1.15 22:50

Může to být i tipm práškem :) také jsem to měla potom spožděné :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.16 22:53

Ahoj holky, prosím o radu. Minulý týden ve čtvrtek (21.1.) jsem užila první tabletu postinoru, za 12 hodin klasika druhou.. No a po týdnu, tedy včera, jsem začala krvácet, i když jsem menstruaci čekala plus mínus až za 14 dnů. Takže, 1.otázka: myslíte, že menstruace se dostaví i v původním očekávaném termínu nebo až za cca těch 28 dnů?
A 2. otázka: Myslíte, že toto krvácení mohu považovat za normální menstruaci, tedy u něj zahájit braní HA? Dostala jsem ji na gyndě při poslední kontrole, bohužel jsem ji nezačla brát hned při minulé menstruaci a pak se nám bohužel stala s manželem ta nehoda..

Díky za odpovědi :-)

• Citovat
  • Upravit
1175
29.1.16 01:24
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Minulý týden ve čtvrtek (21.1.) jsem užila první tabletu postinoru, za 12 hodin klasika druhou.. No a po týdnu, tedy včera, jsem začala krvácet, i když jsem menstruaci čekala plus mínus až za 14 dnů. Takže, 1.otázka: myslíte, že menstruace se dostaví i v původním očekávaném termínu nebo až za cca těch 28 dnů?
A 2. otázka: Myslíte, že toto krvácení mohu považovat za normální menstruaci, tedy u něj zahájit braní HA? Dostala jsem ji na gyndě při poslední kontrole, bohužel jsem ji nezačla brát hned při minulé menstruaci a pak se nám bohužel stala s manželem ta nehoda..Díky za odpovědi :-)
  1. velmi pravděpodobně ne, prostě to dostaneš zase až za měsíc
  2. no nevím, jako začít brát to můžeš, ale asi bych se nějakou dobu ještě chránila jinak, tuším 7 dnů tam byl ten limit…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.2.16 08:30

menstruace po postinoru

Ahoj holky,

prosím vás o radu. Minulou sobotu (30.1.) nám bohužel prasknul kondom. V neděli 31. 1. asi po 13 hodinách od toho prasknutí jsem užila první tabletku postinoru a dle návodu po 12 hodinách druhou. Tuto sobotu (6. 2.) se mi bez jakýchkoliv předmenstuačních příznaků objevila menstruace, kterou ještě dnes stále mám. Menstruaci bych přitom měla dostat až za dva týdny. Myslíte, že ta „nečekaná menstruace“ přišla v důsledku užití toho postinoru nebo to mám brát tak, že se mi rozhodil cyklus a dostala jsem to o 2 týdny dřív? Pokud jsem to dostala jen kvůli postinoru, kdy mám tak cca očekávat „normální“ menstruaci?

Děkuju moc za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.16 13:49

@Luio
Ahojky, mám čerstvou zkušenost, tak 14 dní zpět. Vzala jsem Postinor a 5 dní po druhé tabletě jsem dostala menstruaci a trvala normálně 5-6 dnů. Také jsem „to“ dostala 14 dnů před očekávanou.. Svoji původní bych měla dostat dnes a netváří se to, že by něco bylo.. Takže ji čekám normálně za měsíc od té popostinorové.:)

• Citovat
  • Upravit
7
9.2.16 14:17

Děkuju :) takže myslíš, že se těhotenství bát nemusím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.16 17:05

@Luio
Tak víš jak to je:-) i v letáku píšou, že 78% pravděpodobnost, že Postinor zabere:)) Ale tohle krvácení určitě znak těhotenství nebude:) Já si dělala test předevčírem a bílo, tak snad.:-D
Navíc v tom letáku je i to o tom krvácení, že může přijít prakticky kdykoli :)

• Citovat
  • Upravit
7
10.2.16 07:51

Jasně, pro jistotu si test koupím a zkusím ho. Ještě jednou děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.16 08:30

Ahoj,
mám podobný problém. Minulou středu jsem musela užít nouzovou antikoncepci escapelle, kvůli prasklému prezervativu. V pondělí jsem byla na gyn. pro antikoncepci (dienille, která se má brát normálně 1. den menstruace). Včera večer jsem začala maličko špinit a dnes krvácet. Mám příznaky jako při menstruaci a teď váhám, jestli si vzít první prášek nebo ne. Co myslíte?
Předem díky za rady. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí