Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, zase si vás dovolím otravovat
na konci ledna jsem užila Postinor, týden na to jsem dostala menstruaci, před 14 dny jsem si dělala test a byl negativní. Před týdnem jsem špinila a bolela mě prsa, takže jsem každým dnem očekávala měsíčky. Dodneška ale stále nic. Myslíte si, že to špinění mám považovat za měsíčky nebo se mi prostě díky Postinoru rozhodil cyklus, že jsem to ještě nedostala (prsa už mě teď nebolí).
Děkuju za odpověď.
@Luio píše:
Ahoj holky, zase si vás dovolím otravovatna konci ledna jsem užila Postinor, týden na to jsem dostala menstruaci, před 14 dny jsem si dělala test a byl negativní. Před týdnem jsem špinila a bolela mě prsa, takže jsem každým dnem očekávala měsíčky. Dodneška ale stále nic. Myslíte si, že to špinění mám považovat za měsíčky nebo se mi prostě díky Postinoru rozhodil cyklus, že jsem to ještě nedostala (prsa už mě teď nebolí).Děkuju za odpověď.
No… Dle mého názoru máš rozhozený cyklus. Měla jsem to podobně. Další menstruaci očekávej za cca. měsíc od menstruace kterou ti způsobil postinor.:)
Měsíc od „postinorový“ menstruace by to mělo být teď v neděli (6. 3.), ale vůbec nepociťuju žádný příznaky, že bych to měla dostat. Proto mě napadlo, jestli to špinění nemám považovat za měsíčky.
@Luio píše:
Měsíc od „postinorový“ menstruace by to mělo být teď v neděli (6. 3.), ale vůbec nepociťuju žádný příznaky, že bych to měla dostat. Proto mě napadlo, jestli to špinění nemám považovat za měsíčky.
Těžko říct. Samozřejmě, každý to má jinak. Ale ve většině případů je to takhle. Nezbývá než čekat no:)
Také si myslím, že máš rozhozený cyklus. Také jsem to tak měla, týden po požití postinoru krvácení, pak jsem měsíčky dostala znova plus mínus v očekávaném termínu, další měsíčky už přišly normánlně..
Jenže já jsem od krvácení po užití Postinoru měsíčky ještě nedostala a o víkendu to už bude měsíc, tak už začínám docela panikařit :/
@Luio Tak může se to stát, že se ti to takto rozhodí.. Však udělej test, ať nemusíš mít strach,..
@Lekninka91 píše:
@22kodyn mám
A jak poznám že to zabralo? Jde to poznat hned druhý den?
Ahoj holky,
já si také vzala postinor. Praskl nám kondom a měla jsem ten den menstruaci 2. den. Po použití postinoru se mi menstruace okamžite zastavila. Bylo to přesně 18.ledna co sem si prášek vzala. (15.ledna začala menstruace, 17. byl sex večer kolem 19h a 18.tého jsem si v lékárně zakoupila prášek a ten slupla odpoledne. Ale tíží mě to, že je dnes 1.3.2019 a já jsem od té doby menstruaci nedostala !!! Vím, že se po postinoru hodně rozhodí hormony v tělě, ale mám si zajít na gyndu pro injekci na spuštění menstruace? Nebo jak dlouho jste po postinoru nedostaly měsíčky? PS: Včera sem si dělala test a je negativní. Děkuju ![]()
No a dr. jsi říkala, že jsi užila Escapelle? Zavolala bych tam a zeptala se, zda můžeš začít užívat.. řešila jsem to samé, nakonec jsem HA nezačla brát