Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte,
mprosím o radu. Nikdy jsem neměla problém s MS. Vždy přesně na den a trvala cca 5 dní. Teď se snažíme druhý měsíc o mimi a ms první měsíc přišla na hodinu přesně. Ale tento měsíc o 2 dny dříve a trvala 1 den. Je to normální?Mám zajít k dr? Test jsem si dělala, vyšel negativní
ale dělala jsem ho v 15:00hod.
Díky za rady
Ahoj, já to měla také tak a byla jsem těhotná, ale test mi to ukázal až za několik dní. k dr si určitě zajci, bude to rychlejší než čekat na test, ale třeba tam toho taky moc neuvicí a vezme ti krev, já to tak měla.
Ahoj, no tak záleží jestli jsi před snažením nebrala HA, která ti cyklus upravila a tím pádem tvé problémy skryla. K dr. si zajdi, prohlédne tě a budeš klidnější. Těhu být můžeš, ale také nemusíš, každá to máme jinak.
Ukázalo mi to asi po týdnu, možná i dýl. Při těch prvních jsem tam neměla nic a při dalších se mi začala slabě objevovat čárka.
@misar
Ahojky, jak to dopadlo???
řeším totiž stejný problém, naa chlup přesný, MS taky o 2 dny drív nez vzdy chodi a trvala ale 2 dny, ale prvni den jen takove neviditelne spineni a druhy den trocha krve a treti den nic… test negativni.
@katuska_m U mě to dopadlo, že test negativní a další měsíc MS přesně. Ale jak jsem to řešila, tak mi dr. říkal, že mám počkat, že můžu být těhu. U mě to způsobylo nervy ap.. Držím palečky ať jsi těhu a pak dej vědět
@katuska_m jé já řeším to samý začala jsem týden po styku špinit špinila jsem 5 dní dnes už hodně světle hnedý výtok ale test ani nahodou ![]()
@misar no já si od toho taky moc neslibuju, příznaky před tím MS špiněním byly, ale teď už nejsou, takže předpokládám, že jsme si je asi dost vsugerovávala, nebo nevím…škodaaa
@těhlikováVenyx třeba je moc brzo, neházej flintu do žita, z toho se může ještě něco vyvrbit ![]()
@katuska_m No všicky skoro píšou jak už měli aspon ducha.Uvidím radši si nedavam naději,myslím že se rozjede ms,ale kéžby ne.
no ale je moc případu, kdy měly test negativní ještě x dní po tom co měla přijít MS… ještě vyčkej… ale chápu, to čekání je děsné… od ovu po MS je to jak rok ![]()
@katuska_m přesne a víš co je nejhorší?mám pořad pocit mokra tak se pořad dívam skoro se bojim že se podívam venku
.nesmím se hlidat a nechat to osudu ![]()