Vaginismus - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.2.12 23:58

Barbora13 Řekla, a i tak by si toho už si jaksi po třech letech všimul:D Jak už jsem psala, ještě před pár týdny to mezi náma nebylo nic moc, a vlastně jsem si ním ani sex nechtěla. Tak snad se to teďka postupně zlepší. Byly jsme teď hodně spolu a romantických chvilek bylo hodně, chce to asi ještě čas. Přítel je super, teď se fakt snaží, zapálí v ložnici svíčky, mezitím co se sprchuju, byly jsme v čajovně, nachystal večeři při svíčkách s vínkem :srdce:

• Citovat
  • Upravit
962
23.2.12 00:04

Tak to je super.Uvidis chce to jen cas a super chlapa.A navic kdyz se snazi a dela takovehle romanticke veci si myslim ze to nebude dlouho trvat.Ale neuspechej to pekne si to uzivej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Mirka
23.2.12 00:27

Zakladatelko, ten problém jsem měla na začátku pohlavního života taky. Tehdejší partner byl ale natolik vstřícný, že jsme problém překonali poměrně rychle a sami. Stačilo mi, aby po pomalém vniknutí chvíli počkal, než jsme pokračovali. A samozřejmostí byla správná předehra. Budu ráda, pokud Ti tato moje zkušenost k něčemu bude. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.12 00:40

Ahoj měla jsem ten samý problém s manželem (tehdy s přítelem) a bohužel se to postupem času zhoršovalo až to u mě dopadlo tak že jsem dospěla do stádia totální frigidity. To ti samozřejmě vůbec nepřeji a doufám, že se to u tebe bude vyvíjet k lepšímu. Mě nikdo nedokázal říct proč se mi to stalo. Nejdřív to vypadalo na hormonální poruchu - to se vyřešilo léky ale beze změny. Po gynekologické stránce v pořádku. Po psychické také - byla jsem u 2 sexuologů (jedna návštěva stačila, hodně špatná zkušenost s naprosto hrozným přístupem) a psycholog také na nic nepřišel. Po psychické stránce se cítím skvěle, manžela miluji nade všechno a je pro mě ten nejkrásnější chlap pod sluncem, ale sex s ním (i s kýmkoliv jiným) prostě už mít nemůžu a netoužím po tom… Teď mě lékař posílá ještě na CT mozku jestli tam není nějaký malý nezhoubný nádor, který to mohl způsobit. V kombinaci se štítnou žlázou a vysokým prolaktinem by to prý chtělo vyšetřit i když je to momentálně zaléčeno. Přeji ti hodně štěstí ať ti to s partnerem klape :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8
23.9.19 18:34

Vaginismus souvisí s podvědomím

Vaginismem jsem taky spoustu let trpěla, naštěstí mi jeden člověk poradil, že je to jen psychický problém uložený hluboko v podvědomí, hodně to taky souvisí se sebevědomím. Ten odborník mi poradil jednoduchý rituál, který to podvědomí odblokoval a zvýšil mi sebevědomí, což opravdu pomohlo. Ten rituál je vlastně v podstatě jednoduchý a je zaměřen a přijetí svého těla, psychicky zablokovanou ženu naučí vnímat jinak svoje tělo, naučí ji vnímat své tělo jako dokonalé a krásné, začnete svému tělu důvěřovat a vaginismus prostě zmizne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.19 21:44
@Ema90 píše:
Vaginismem jsem taky spoustu let trpěla, naštěstí mi jeden člověk poradil, že je to jen psychický problém uložený hluboko v podvědomí, hodně to taky souvisí se sebevědomím. Ten odborník mi poradil jednoduchý rituál, který to podvědomí odblokoval a zvýšil mi sebevědomí, což opravdu pomohlo. Ten rituál je vlastně v podstatě jednoduchý a je zaměřen a přijetí svého těla, psychicky zablokovanou ženu naučí vnímat jinak svoje tělo, naučí ji vnímat své tělo jako dokonalé a krásné, začnete svému tělu důvěřovat a vaginismus prostě zmizne.

Souhlasím, je to jenom o podvědomí. V mládí jsem tím taky nějakou dobu trpěla a vyřešilo se až přes to podvědomí.

• Citovat
  • Upravit
2
8.2.25 11:55

Mě pomohla se svaly pracovat fyzioterapeutka Mgr. Michaela Horka, je to drahé, byla jsem tam asi jen 2-3× ale stalo to za to, je moc milá. Pomohla mi zvedomit si svalstvo.
Taky pomohl přítel ktery se opravdu snaží, jde na to pomaličku po malých kouskach, hodně se ptá a jeho velikost penisu mi vyhovuje. Bere to jako vyzvu, pripadam si jako zakleta princezna) obcas to nekdy boli ale je to cim dal lepsi. Snazim se u proniknutí soustredit na svaly a povolovat je. Cvicila jsem i s vibratory.
Vim jak moc je to frustrujici je to problem, taky jsem myslela ze nikdy nebudu moci mit penetrační sex ale opravdu se tim jde pracovat. Preju hodne štěstí) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí