Děložní sliznice 14mm

18.11.19 13:48

Děložní sliznice 14mm

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda je možné, aby byla děložní sliznice vysoká 14mm? Měřeno 3 dny po zákroku vyčištění dělohy, dr se nad tím podivoval, ale nechtěl nijak vysvětlit :nevim: máte prosím někdo zkušenost? Díky :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1308
18.11.19 14:43

No normální to není. Po revizi by měli vyčistit celou dělohu a tohle by se stát nemělo.. rezidua doktor na UTZ neviděl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.19 15:46

@Jessica4 rezidua prý nebyla žádná. Byla jsem na miniinterupci :,( rezidua kontrolovali, ale prý tam žádná nejsou pouze děložní sliznice vysoká 14mm a děloha velikosti 89×49mm. Doktor se nad tím právě pozastavil, ale vysvětlit mi to nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
18.11.19 18:00

@PrcekVladka no nevím no. Divný že nechtěl nic říct. Já osobně bych od něho nevyšla do doby, než by mi to nevysvětlil. Na to máš přeci právo vědět co a jak ohledně tvého zdrav. stavu. Ale s tímto jsem se ještě nesetkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.19 19:03

@Jessica4 no ono panu doktorovi v nemocnici bylo sotva slovo rozumět, jelikož to nebyl Čech česky zrovna moc neuměl a ke svému gynekologovi jdu až 26.11. tak se samozřejmě zeptám, co to znamená. Jen jsem se ptala tady na zkušenosti, jelikož jsem se všude dočetla, že sliznici vlastně seberou téměř celou a 14 mm se mi zdá opravdu hodně po takovém zákroku :nevim: každopádně děkuji za odpověď :kytka: třeba se najde někdo, kdo by měl podobnou zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
18.11.19 19:31

@PrcekVladka udělej si těhotenský test jestli hcg klesá. Někdy můžou zůstat v děloze zbytky embrya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.19 19:44

@karkarka těhotenský test by 10 dní po zákroku byl stále pozitivní, nebo ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
18.11.19 19:56

@PrcekVladka nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.19 20:18

@karkarka Právě, že jsem četla, že HCG klesá hodně pomalu a přece jen mám pouze 10 dní od zákroku, ale zkusím, děkuji za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí