Zkušenosti s delším letem ve 2. trimestru těhotenství

5
13.1.26 15:51

Delší let v těhotenství

Krásný den, máte někdo zkušenosti s cestováním letadlem ve 2 trimestru. Resp. ve 24 tt, let 6 hodin, prvni těhotenství bylo bez problémové. Vim, ze každé těhotenství není stejne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
457
13.1.26 16:26

Ano, letěla jsem ve 20. týdnu ze zámoří a ve 26. týdnu zpět. Delší let byl 10h, celá cesta se vším všudy 24h. Vše proběhlo v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.1.26 16:37

@nejsem_tu děkuji za reakci! Mohu se zeptat jaké jste dělala preventivní opatření hlavne vzhledem k trombóze? Punčochy, pravidelné procházky letadlem? Letíme nocni let tak si uplne neumím představit jak budu každou hodinu chodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80095
13.1.26 18:20
@Zabka259 píše: Více

také jsem zažila lety, kdy ze 3/4 času jsme museli být připoutaní a žádné chození po letadle neexistovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
13.1.26 18:45

Já letěla ve 20.tt do japonska (13h let a pak další 3h) tím že bylo těhotenství bez problému a na nic jsem netrpěla, pořídila jsem si jen kompresní punčochy. Doktor na screeningu mě vystrašil že si musím píchnout i Heparin, ale můj gynekolog mi řekl že když nemám poruchu srážlivosti krve a nikdy jsem na nic netrpěla, je to zbytečný. A všechny lety v pohodě, občas jsem se jen prošla na záchod a trochu procvičila nohy z dlouhého sezení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
13.1.26 19:38

@Zabka259 Upřímně žádné. Kromě toho, ze jsem si sedla „do uličky“, abych si mohla natáhnout ci protáhnout nohy. A asi jsem pravidelně chodila, což s dalšími 2 malými dětmi (3 a 4 roky) a dalším kopajícím do močáku jaksi člověk dělá tak jako tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
14.1.26 08:44

Letěla jsem ve 12. týdnu do Kolumbie, ve 14. pak zpět a bylo to úplně bez problému. Pokud máte bezproblémové těhotenství, tak to bude v pohodě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí