Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj!
Chtěla jsem se zeptat, zda by nebylo možné trochu zvětšit podpisy. Metříky zabírají hodně místa a holt se jich víc než 3 nevejdou.
Díky za odpověď
b
No možná je to způsob, jak regulovat množství metříků, ne? Podle mě leckdo jich má skoro moc. Dlouho se to načítá a taky pak ty diskuse, kde je text na dva řádky a pak
a metříků na půl obrazovky…¨¨
Info kolik jsem zhubla a jak dlouho jsem vdaná je podle mě nepodstatné. přinejmenším u lidí, kteří už mají 3 děti.
je fakt, že ty linky k metříkům jsou z různých stránek různě dlouhé, takže někomu se jich tam povede narvat víc, než jinému.
Tak to mně metříky nevadí, pokud něco říkají, když už něco, tak mi přijdou horší ty obrovské blikající fotky dětí nebo různé nápisy - ty mi tam přijdou zbytečné nebo zbytečně velké.
Já myslím, že je to o soudnosti - víc než 5 malých metříků (každý k jednomu dítěti) mi vadí měnící se
a obrovských fotek dítěte jednoho - a přitom z hlediska počtu znaků v podpisu je druhá možnost bezproblémová…
Ale jako každý ať má v podpisu co chce…
Jen je teda pravda, že když chci přidat k metříku ještě fotku, kterou mám uloženou v galerce na emiminu, tak je ta adresa tak dlouhá, že mít víc dětí, už to nevleze…
Pudlo, já třeba hubnoucí metřík mám, vytvořila jsem ho v euforii ze začátku hubnutí - a takovou jsem z něho měla radost… Ale asi půjde pryč, páč stejně stagnuje ![]()
Tak já mám asi nějaký spešl metřík, protože tak, jak mám teď podpis, je maximum a přijde mi to hroooooozně kraťoučký:((((
Já ho mám taky maximálně naplněný a přijde mi to krátký, ještě bych tam něco ráda narvala
![]()
nevim kdo co kam narve,mam 3 deti a metry muzu jen 2,pak hlasi,zd podpis dlouhy.maky
Adus, Kamiš, smažte si v podpisu u toho metříku takové ty věci okolo - mezi značkama url a nechte jen to, co je mezi [img][/img], jestli mi rozumíte ![]()
Prostě - místo
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/d77d2958f9.png[/img][/url]
tam budete mít jenom
[img]http://www.tickerclub.com/cache/d77d2958f9.png[/img]
Dá se tím ušetřit pár znaků a můžete třeba ještě něco připsat, nekdy bývají ty adresy dlouhé
Jediné, co se změní, že ten metřík ve vašem podpisu pak nebude odkaz, kterým se dostanete na stránky „výrobce“ metříků, ale bude to jen obrázek s údaji - což stačí ![]()
Angu, díky za supr vychytávku!!!!!!!!!!!
Takhle už mi to stačí ![]()
Nedavno jsem nekde na emiminu zahlidla silene dlouhej velkej podpis plnej (s odpustenim) kravin, byl snad pres pul stranky
Tak jsem myslela, ze to snad ani omezeny nijak neni… ![]()
Akorat se musim smat, jak pisete, ze vam vadi „nic nerikajici“ obrovske obrazky a napisy..... A kdyz vidim, co si nakonec zakladatelka dala do podpisu… ![]()
Metříky jsou užitečná věc, často je u diskuze podstatné, kolik a jak velké děti diskutující má.Uznávám, že čeho je moc, toho je příliš, ale tak holt každý máme jiný vkus, problém je spíš s načítáním (já tedy mám net v pohodě, ale kdo ne, tak chápu, že mu to vadí).
Jinak já řeším ten můj hubnoucí metr, že by bylo super, aby se mi ukazoval jen v hubnoucí diskuzi, ale to jaksi nejde.
No, stejně jaksi není co měřit poslední dobou. ![]()
Ale teď tedy k dotazu, já o třetí metřík poprosila přes SZ Lesinu a nebyl problém. ![]()
Judycum, mně na tom ale štve nejvíc to, že pak musím otravovat Lesinu a nemůžu se v metřících „povrtat“ sama
Tož to řeším bez metříků ![]()
Fragolo , to je pravda, když chci metřík změnit, musím prudit Lesinu, takže je radši moc neřeším, abych nebyla otravná.Ale když koukám na tvůj podpis, to by bylo metříků.
Klobouk dolů, tolik dětí, máš můj obdiv. ![]()
Adus, místo metříku, co máš v podpisu si tam zkopíruj jen toto:
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev200pb___.png[/img]
doplňuji: beztak už brzo porodíš a budeš metřík měnit, tak to neřeš ![]()
Dany, no jo, já vím, že zrovna má zakladatelka v podpisu podle mě trošku zbytečný nápis, ale napsat jsem to musela, když to ráda nemám, ne?
![]()
Fragolo, teda, taky obdivuju - a každý rok jedno
Akorát roky 2007 a 2009 jste přeskočili ![]()
Jinak já se taky hrabu v těchto věcech radši sama, než bych někoho s tím prudila…
Anguo vsak joo
Ja to taky nemam rada… treba na BC jsou v tomto dost striktni, tam se nesmi davat ani ty blikajici obrazky…
Jako presne, kdyz je to „necovypovidajici“ a nezabira to pul stranky, tak proc ne… Ale nekteri podle me nemaji soudnost ![]()