Delší trička pro plnoštíhlou postavu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o doporučení..
Jsem plnoštíhlé postavy a mám problém sehnat trika. Všechny jsou krátké, po vyprání k vyhození. Prosím tedy baculky o radu kde kupujete delší trička, které mají nejlépe i trochu delší krátký rukáv než těsně pod rameno. Moc děkuji
Bonprix. Ale chce to vybírat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet právě bonprix mám odzkoušený a všechny trika jsou hrozně široké, ale krátké ![]()
- Citovat
- Upravit
Bonprix, CaA, Primark - ale je potřeba vybírat. Opravdu se zaměřit na trika, která jsou dlouhá. Obzvlášť v Bonprixu trika, která i na těch modelkách jsou skoro jako šaty. Prostě dlouhé od pohledu. A pak když mi nějaké sedne objednám i v jiné barvě.
Jinak třeba Malfiny (často u firem, které mají nějakou formu tisku) jsou delší. Tam třeba kupuji chlapovi, protože ten také nadává, že má všechna trika krátká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já z tohoto důvodu nosím jen šaty nebo tuniky. Štvalo mě, že mi ze všeho lezlo břicho, zadek, ledviny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Russet právě bonprix mám odzkoušený a všechny trika jsou hrozně široké, ale krátké
A co Petrklíč???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jsem plnoštíhlé postavy a mám problém sehnat trika. Všechny jsou krátké, po vyprání k vyhození. Prosím tedy baculky o radu kde kupujete delší trička, které mají nejlépe i trochu delší krátký rukáv než těsně pod rameno. Moc děkuji
Pánská nebo unisex, sportovní, když ho nechci mít na tělo, ale volné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda nejsem plnoštíhlá, mám velikost 40/42, ale taky nenávidím krátký trička! Kupuji v Lidlu a jsem spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bonprix, caa, Tchibo, něco i lindex, a pak hromada fb skupin zaměřena na prodej hadru pro baculky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Noelia_Z píše:
Já jsem spokojena s reservedem a sinsay 😊
pokud se vejdeš do sinsay triček, tak nejsi plnoštíhlá
![]()
Mě do těch jejich rádoby XXL triček chybí tak 20 cm jen v prsou, takže břicho už ani řešit nemusím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Občas mají v Lidlu (dámské dlouhé triko XXL), Tchibu (mívají s 3/4 rukávem), pak Ulla Popken - tam na dlouhá trička mají speciální sekci, mají i pěkné veselé, ale cena je poněkud vyšší. Pak třeba na Zalandu od značky „Anna Field Curvy“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit