Delší trička pro plnoštíhlou postavu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.4.22 11:02

Delší trička pro plnoštíhlou postavu

Dobrý den, prosím o doporučení..
Jsem plnoštíhlé postavy a mám problém sehnat trika. Všechny jsou krátké, po vyprání k vyhození. Prosím tedy baculky o radu kde kupujete delší trička, které mají nejlépe i trochu delší krátký rukáv než těsně pod rameno. Moc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
21.4.22 11:09
@Anonymní píše:
Jsem plnoštíhlé postavy a mám problém sehnat trika. Všechny jsou krátké, po vyprání k vyhození. Prosím tedy baculky o radu kde kupujete delší trička, které mají nejlépe i trochu delší krátký rukáv než těsně pod rameno. Moc děkuji :kytka:

Bonprix. Ale chce to vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.22 11:16

@Russet právě bonprix mám odzkoušený a všechny trika jsou hrozně široké, ale krátké :,(

• Citovat
  • Upravit
Zlatka666
21.4.22 11:18

Witt

• Citovat
  • Upravit
2650
21.4.22 11:24

Bonprix, CaA, Primark - ale je potřeba vybírat. Opravdu se zaměřit na trika, která jsou dlouhá. Obzvlášť v Bonprixu trika, která i na těch modelkách jsou skoro jako šaty. Prostě dlouhé od pohledu. A pak když mi nějaké sedne objednám i v jiné barvě.

Jinak třeba Malfiny (často u firem, které mají nějakou formu tisku) jsou delší. Tam třeba kupuji chlapovi, protože ten také nadává, že má všechna trika krátká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31273
21.4.22 11:24

Já z tohoto důvodu nosím jen šaty nebo tuniky. Štvalo mě, že mi ze všeho lezlo břicho, zadek, ledviny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.4.22 11:32
@Anonymní píše:
@Russet právě bonprix mám odzkoušený a všechny trika jsou hrozně široké, ale krátké :,(

A co Petrklíč???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
21.4.22 11:48

Já jsem spokojena s reservedem a sinsay 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
21.4.22 12:04

Tchibo 44/46.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13964
21.4.22 12:10

Šiju si je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
21.4.22 12:16
@Anonymní píše:
Jsem plnoštíhlé postavy a mám problém sehnat trika. Všechny jsou krátké, po vyprání k vyhození. Prosím tedy baculky o radu kde kupujete delší trička, které mají nejlépe i trochu delší krátký rukáv než těsně pod rameno. Moc děkuji :kytka:

Pánská nebo unisex, sportovní, když ho nechci mít na tělo, ale volné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
21.4.22 12:18

Já teda nejsem plnoštíhlá, mám velikost 40/42, ale taky nenávidím krátký trička! Kupuji v Lidlu a jsem spokojená :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
21.4.22 12:20

Bonprix, caa, Tchibo, něco i lindex, a pak hromada fb skupin zaměřena na prodej hadru pro baculky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31273
21.4.22 12:41
@Noelia_Z píše:
Já jsem spokojena s reservedem a sinsay 😊

pokud se vejdeš do sinsay triček, tak nejsi plnoštíhlá 8) :mrgreen:
Mě do těch jejich rádoby XXL triček chybí tak 20 cm jen v prsou, takže břicho už ani řešit nemusím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
21.4.22 15:42
@Anonymní píše:

Občas mají v Lidlu (dámské dlouhé triko XXL), Tchibu (mívají s 3/4 rukávem), pak Ulla Popken - tam na dlouhá trička mají speciální sekci, mají i pěkné veselé, ale cena je poněkud vyšší. Pak třeba na Zalandu od značky „Anna Field Curvy“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat