Jakou podprsenku pro “věšáky”?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mně na ještě hooodně větší věšáky nejlépe seděla polovyztužená, kupovala jsem většinou na Astratex. Spodek je vyztužený košíček, který podpírá prsa a přes je většinou ne tolik vykrojená krajka, nejlépe elastická, která drží pohromadě tu rosolovitou hmotu, co se nahoře nahromadí. Jen je potřeba je prát fakt v ruce, jinak se brzy vytahají
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky doporučuji Astratex. Zvolíš si rozměry i směr prsou (
) a vyjede Ti jejich velikost. Tím bych se řídila, na 95 % vždy sedělo.
Já měla hodně s košíčky. Teď mám takovou skoro sportovní lambádu a nedám na ni dopustit, mám ji ve 3 barvách.
Měla jsem od nich i plavky a super! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kostice a látkové košíčky, takže polovyztužená? ![]()
Záleží kolik do toho chceš dát, já doporučuji Panache, beru na LeChaton.
Nesmíš mít takové ty, kde ti košíček končí v půlce prsou (typu balkonovky), protože tam ti to bude „vytékat“ potřebuješ plné košíčky, stejně tak nedoporučuji podprsenky na hluboký výstřih. Potřebuješ prostě plnou podporu, aby byl hezký tvar.
A nestyď se, prosímtě
dokonalou ženskou jsem ještě neviděla.
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to si bez rozpaků zajdi do jakékoliv prodejny prádla Le Chaton, které vlastní Helena Konarovská, přezdívaná kozí bába ![]()
a ta uz neco videla vesaku, takze nejake kokrspaneli uši ji rozhodne nechají klidnou a navic ti tam vzdycky dobře poradi veškerý personal… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Hanka1 píše:
Tak to si bez rozpaků zajdi do jakékoliv prodejny prádla Le Chaton, které vlastní Helena Konarovská, přezdívaná kozí bába
a ta uz neco videla vesaku, takze nejake kokrspaneli uši ji rozhodne nechají klidnou a navic ti tam vzdycky dobře poradi veškerý personal…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám tohle duo z Bonprixu. Nemají vystužené košíčky, i když na obrázku to vypadá, že ano. A když mi dorazily v balíčku domů, tak jsem je smutná hodila do kouta, že to nosit nebudu, jak v tom budu vypadat. Nakonec jsem je tak nějak pro jistotu vyzkoušela, a paráda. Mám ještě jednu bezešvou, bez krajky pod nějaké hladké materiály. Dobrý je ten vysoký střed a jemná gumka, možná spíš jen silikonový proužek na vnitřní straně košíčku, který se mi přilepí na kůži a ta prsa mi prostě nevypadávají. Mám 7https://image01.bonprix.cz/assets/79×111/2×/1565858083/18311688-R8e8K799.jpg5 B
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám též z Bonprix. Dvě ty co je obrázek výše, černou a telovou. A dvě krajkove s kosticemi. Sedí mi ty co mají gumičku na kosickach. Přilne to k prsu a neodstava. Různé poloviční, balkonové, vykrojené vůbec. Mám 80 C/D, odkojené tři děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Aduš8 @adamcoka A holky mohly by jste mi sem prosím hodit odkazy na ty vaše podprdy? Mrknu na ně, děkuji
Nejsi uchyl, vid? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě vyztužená, ja beru vyztuzenou bez kostic od Naturany. Mrkni na Naturanu, jsou výborný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1 no, ta se dost předvádí. To dělá kolem toho vždycky takovej tyatr?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
@Hanka1 no, ta se dost předvádí. To dělá kolem toho vždycky takovej tyatr?
Ne, v obchode se chová normálně. Jako neodpustí si oslovování klientek typu zlatíčko, srdíčko apod. ale ty kozy ma fakt ve voku. Odhadne ti velikost plus minus od oka, stejně jako špatně zvolenou velikost obvodu i košíku nebo špatně zvolenou podprsenku podle typu a tvaru poprsí…
- Citovat
- Upravit
Předem se omlouvám za anonym, ale stydím se
Jakou zvolik podprsenku pro “věšáky”?
Velikosti 75 C-D?
Do obchodu se stydím jít, aby mi poradili. Tak to zkusím tady, jestli máte někdo zkušenosti s dobře padnoucí podprsenkou pro prsa typu (jezevčí uši) děkuji