Deltim Travel Soft - bouda

14106
1.8.12 13:06

Deltim travel soft - bouda

Ahoj holky,
mám tenhle kočárek z druhé ruky. Postupně peru, co se dá sundat. Zajímalo by mě, zda se dá sundat potah boudičky a vyprat. Zatím jsem na to nepřišla. Původní majitelka říkala, že boudu nikdy nesundávala, mně je to divné, protože u většiny kočárů sundat a vyprat jde.
Poradíte? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
131
1.8.12 13:56

No, já mám Deltim Focus a potah z boudy sundám tak, že kostru střechy dám k sobé a vyvleču potah, snad je to srozumitelné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
1.8.12 21:55

Sice chápu, ale mně ani nejde sundat ta kostra boudy, buď jsem tupá a nebo to fakt nejde. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.8.12 07:58

Já musím v korbě zmáčknout koncovou část té střechy(je to taková špičata plastová věc :D )ty zmáčknu na obou stranách a vytáhnu střechu, ale taky je možné že u toho vašeho typu to prostě nejde(což mi přijde jako totální blbost). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.8.12 08:12

www.kocarky-ina.cz/index.php?… mají tu součástku(rohátko)to musíte zmáčknout a střechu sundáte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
2.8.12 11:56

Díky, zkusím to. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
22.10.12 12:22

@Flyingfrog Pokud je tam stejný mechanismus jako na kočárku Deltim travel, tak to prostě musíš odšroubovat :mrgreen: -to velký černý černý kolečko, co v něm cvaká při pokládání boudy prostě odšroubuješ a sundáš, totéž na druhé straně, následně je možné tu tyč, co drží tvar boudy vytáhnout. Jen nesmíš ztratit šroubky a pérko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
22.10.12 13:16
@krokodylek píše:
@Flyingfrog Pokud je tam stejný mechanismus jako na kočárku Deltim travel, tak to prostě musíš odšroubovat :mrgreen: -to velký černý černý kolečko, co v něm cvaká při pokládání boudy prostě odšroubuješ a sundáš, totéž na druhé straně, následně je možné tu tyč, co drží tvar boudy vytáhnout. Jen nesmíš ztratit šroubky a pérko :mrgreen:

Díky. Myslím, že to bude takhle. Ale jelikož už s kočárem jezdím, tak se mi teď do praní chtít nebude. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
23.10.12 13:26

Tak aspoň to budeš vědět, až bude potřeba :-).A jak jste s kočárkem spokojení? já byla se svým maximálně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
23.10.12 13:40

Spokojena jsem. :-) Potrebovala jsem tu vloznou tasku a jsem spokojena. Kocar po dvou detech a je v dobrem stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
24.10.12 12:29

Jj, je to takovej tank co vydrží všechno :mrgreen: a kupodivu ani potahy moc nešisují :)…mám taky doma a určitě v něm příští mimčo ještě odvozíme…a do toho košíku dole se celkem pěkně sbírají hříbky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
24.10.12 13:33

Právě mě překvapuje, jak málo je ta bouda vyšisovaná, skoro vůbec a až ten zbytek vyperu, tak bude určitě pěkná.
Tak to jsem nezkoušela. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4