Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky,
máte některá Firkon verano long 2012? Jaké s tímto kočárkem máte zkušenosti? Já jsem si ho úplně zamilovala a chystám se ho objednávat, ale ještě předtím by mě zajímali názory
.
Děkuji.
Máte zkušenost s Firkon Verano Long?
Přidejte zkušenost s Firkon Verano Long@Tez90 já ho mam, jezdim teprve od května
a zatim spokojenost, jediná nevýhoda je že košík je na patentky takže těžší nákup neodveze no ale je jansý že to neni na nákupy no
ale jinak žádnou vadu jsme nenašla, je celkem lehoučkej, ovládání ok a malá tam má hodně místa ![]()
Omlouvám se za OT, máme jen firkon verano 2010, ale myslím, že velký je dost, hlavně ta korba super ovládání a @Markéta80 ten košík dole jsem si sešila (normálně před patentkama, vepředu i vzadu), patentky samy o sobě těžší nákup fakt neudrží a že jsme jezdili naložení docela dost, teď čeká až se narodí mladší a budeme zase jezdit ![]()
@veveruskaa a po celé délce? Ty patentky jsou na prd no
ale koukala jsem že už se to dělá skoro u všech a klasickou nití asi ne
. To bude teda prácička tohle dělat v kočárkovně
![]()
Taky nemame long, ale tu starsi verzi verana a me patentky udrzeli i hodne tezky nakup, ja ten kos fakt nesetrila ![]()
jinak na podzim vyjede opet do terenu a uz se na nej tesim, byla jsem opravdu spokojena ![]()
@Markéta80 jo po celé délce, udělat takovej tunýlek kolem té tyčky… a myslím, že klasickou polyesterovou nití jsem to šila a drží to, silnější doma asi ani nemám (možná by byla dobrá režná nit, ale tu jsem neměla - a funguje to),,, je to jen pojistka k těm patentkům…
Koše jsem si všimla, tak buď přišijeme nebo těžké nákupy bude jistit auto:). Oni se ty starší verze asi o moc neliší, jen prý dříve byla boudička na sportovní verzi i na korbičku dohromady a teď je na každý zvlášť.
Ahoj. Taky nemám long verzi ale tu starší a taky jsem košík sešívala. Použila jsem režnou nit a super. Teď už se to teda trhá, ale vím, že je to jen tím, že v košíku vozím rozhodně víc než doporučovaná 2kg
. Nový košík stojí asi tři stovky, tak si říkám, že když bude potřeba, koupíme nový košík. Já v kočárku vozím všechny nákupy, včetně krabic mlíka, plen atp, takže jsem ani nic jiného nečekala. Škoda, že tenhle kočárek nebyl před 6 lety (nebo jsem o něm aspoń nevěděla), protože pak bych vystačila jen s tímhle jedním.
Taky ho máme a je fakt dobrej. Už jsme s ním jezdili i po lese…
Malej se tam snad vleze ještě přes zimu… ![]()
Ty panentky zkusím přišít. Pořád se mi rozepínají ty dva krajní vepředu…
Já s ním jezdím od června a zatím úplná spokojenost. Krásně a lehce se ovládá, je obrovský (v MHD občas nevýhoda)a jezdí dobře i v lehčím terénu. U košíku mi nedrží jedna patentka, tak ho asi taky sešiju, moc ho nešetřím
Jen mi hrozně smrdí gumová kolečka a budu to řešit s prodejcem, už jsem s nimi domluvená, že když to nepřejde do měsíce, nějak to zkusíme pořešit. Nikde jsem na to stížnosti nečetla, tak je to asi výjimka, ale v bytě bych ho mít nemohla.
My ho kupovali v květnu 2012, ale malá se nám narodí až teď v srpnu, takže zatím ho máme uschovaný u babi.Ale je pravda, že ta boudička je pro hlubokou verzi jiná a pro sporťák taky. Taky co jsem četla ostatní diskuze, tak holky nadávaly na to, že do starší verze kočárku fučí. Ale ta naše verze už má takový ten nánožník na hlubokou korbičku(nevim jak to napsat, snad budete vědět co tím myslím
)s vysokým rantlem, takže foukání do kočárku by hrozit nemělo. Jinak my máme tu verzi long, protože jsme s přítelem celkem dlouháni.
Holky a jak se vám s tímhle kočárkem jezdí v terénu? Hlavně teda se sporťákem, protože mimčo v hluboké asi nebudu nějak extra natřásat ![]()
@Elísek22 Nakonec jsem si tenhle kočárek taky koupila, jen celý tyrkysový. Prý i ta starší verze měla jen jednu boudičku na korbu i na sporťák. Verze long mi přijde úžasná hlavně u sporťáku ![]()
@Tez90
no právě, dořešili to výborně, dvě boudy což je super a sporták taky velikej takže pak jen nějakou pěknou vložku
, jsem zvědavá jestli v něm malá vydrží přes zimu v korbičce nebo bude muset jít do sportáku i když je to skoro jedno, stejně bude ve fusaku takže teplo jí bude ![]()
@Tez90 Mě se ta long verze u sporťáku taky hrozně líbí
My jsme do obchodu přijeli normálně pro tu kratší verzi, ale když jsme s přítelem viděli, jaký je v tom rozdíl, tak jsme se rozhodli, že vezmeme tu long ![]()