Firkon Verano Long 2012

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano Long?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano Long
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.10.12 20:05
@Bananas píše:
Já jsem z Českého Těšína, takže skočíme do polského Těšína. Trojkombinace tam stojí 7600 Kč.

Tak to je pěkné a i s autosedačkou? Já přemýšlím zda tu autosedačku ano a nebo vybrat jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
29.10.12 21:10

@ptáčková jo jo i s autosedačkou. my ji vezmeme a později koupíme jinou. Ale na začátek to stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
29.10.12 22:38

@Bananas tak to je super, ale my mame Polsko hoooodne z ruky a nakonec jsme vzali jen dvojkombinaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
30.10.12 09:13
@ptáčková píše:
Tak to je pěkné a i s autosedačkou? Já přemýšlím zda tu autosedačku ano a nebo vybrat jinou.

autosedačku bych koupila určitě nějakou kvalitní a testovanou, sedačka v sadě je stejně jenom snad do 11kg, takže z ní mimčo rychle vyroste a bude se muset koupit jiné vajičko, protože děti smějí do posměrné sedačky až od 9kg, musí umět sami sedět a musí mít 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.12 13:57
@iiiv píše:
autosedačku bych koupila určitě nějakou kvalitní a testovanou, sedačka v sadě je stejně jenom snad do 11kg, takže z ní mimčo rychle vyroste a bude se muset koupit jiné vajičko, protože děti smějí do posměrné sedačky až od 9kg, musí umět sami sedět a musí mít 9 měsíců.

No právě 11kg může mít jak na 9měsících tak treba až na 13 záleží jaké bude, ale myslím že nabízejí k Firkonu i Maxi Cosi Pebble, ta vyšla v testech velmi dobře a je do 13kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
30.10.12 14:20

@ptáčková no tam jde hlavně o velikost té sedačky, maxi cosi nebo cybex jsou prostě větší a rozhodně bezpečnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.12 18:30

Jasné, někde ty maxi cosi nabízejí k sestavě. A holky jde mi ještě o jedno. Vrtá mi hlavou zda je ten sporťák dost široký. Aby se mi do něj mimčo příští zimu s fusakem vešlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
31.10.12 18:35

@ptáčková sice jeste nepouzivam zatim ani hlubokej :-), ale myslim, ze v pohode vejde - ja vozila minulou zimu starsi dcerku (2-2,5 roku) v golfkach, ktery byly uzsi i s fusakem a uplne v pohode - na rozvalovani to sice nebylo, ale vesla se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
31.10.12 18:37

@ptáčková náš roční prcek se bez problémů vejde
teď jsem ho změřila na šířku má kočárek 36cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivana Slavíková
31.10.12 20:09
@iiiv píše:
@ptáčková náš roční prcek se bez problémů vejde
teď jsem ho změřila na šířku má kočárek 36cm

Tak to si me uklidnila. Oni totis vsude pisou kolik asi 10 ci 12 mesicni ditko meri nebo vazi. Ja cekam sve prvni a vubec nemam predstavu zda se do tech 36cm na sirku vejde pres zimu

• Citovat
  • Upravit
31.10.12 20:14
@ivana Slavíková píše:
Tak to si to si me uklidnila. Oni totis vsude pisou kolik asi 10 ci 12 mesicni ditko meri nebo vazi. Ja cekam sve prvni a vubec nemam predstavu zda se do tech 36cm na sirku vejde pres zimu

To ja prave taky a zdalo se mi zda tech 36cm neni malo napr pro rocniho prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
1.11.12 07:33
@ivana Slavíková píše:
Tak to si me uklidnila. Oni totis vsude pisou kolik asi 10 ci 12 mesicni ditko meri nebo vazi. Ja cekam sve prvni a vubec nemam predstavu zda se do tech 36cm na sirku vejde pres zimu

náš prcek má v ramínkách kde je nejširší 25cm, takže máme ještě 10cm k dobru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.12 11:38
@iiiv píše:
náš prcek má v ramínkách kde je nejširší 25cm, takže máme ještě 10cm k dobru

Tak to je dobré. Moc moc děkuji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
4.11.12 11:12

Ahojte, my máme firkon verano long set, kupovaný letos v červenci. Jezdíme v něm od srpna a je to děs, korba je super velká to ano, ale jízdní vlastnosti a ovladatelnost kočáru je hrůza. nezbude mi než kočárek odvézt do servisu a nebo ho reklamovat. přední otočná kolečka mi hopsají ze strany na stranu a tak i sám kočárek se mi vychyluje do stran. řídit jednou rukou kočárek nelze.

zatím jsem neslyšela, že by s tím měl někdo problém, možná je závada na těch kolečkách. po pevném povrchu lze jezdit pouze se zafixovanými kolečky, po trávě a polňačkách jezdí dobře.

Autosedačka v setu mě už také natrápila dost, sklopit madlo chce grif a sílu v prstech. doporučuju koupit kvalitnější autosedačku.

pokud budete mít radum, jak na ty kolečka, budu vděčná. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59359
4.11.12 11:40

@lajkacz no jedině reklamaci a co nejdřív, možná v kolečkách nebo jestli je špatná celá konstrukce? Mě kočár jezdí pěkně a kolikrát řídim i jednou rukou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí