Firkon Verano Long 2012

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano Long?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano Long
Napsat příspěvek
Velikost písma:
martina1307
10.10.12 17:27

Ahoj, uvažuju o koupi tohoto kočárku, ale přijde mi docela nízký, ještě jsem ho neviděla nikde naživo, nejsme teda s přítel nijak zvlášť vysocí, ale stejně, já mám 170 přítel 180cm, co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
59358
10.10.12 17:35
@martina1307 píše:
Ahoj, uvažuju o koupi tohoto kočárku, ale přijde mi docela nízký, ještě jsem ho neviděla nikde naživo, nejsme teda s přítel nijak zvlášť vysocí, ale stejně, já mám 170 přítel 180cm, co myslíte?

já mam taky 170cm a ok, je polohovatelná rukojet a mam jí tak na půl takže myslim že i pro 180cm to bude fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.10.12 17:38

Mám teda 165 ale když si dám rukojeť výše, tak je na mě vysoký, a když stojím někde mezi kočárky, tak jsme rozhodně mezi vyššími

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
10.10.12 17:51

@pepino8 to je fakt že je vyšší, takový koráb :lol: :lol: ale stejně se obávam že až tam dam zimní pytel že se tam malá v zimě nevejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martina1307
10.10.12 18:10

Tak to jste mě holky potěšily, děkuju, jinak se mi totiž strašně líbí

• Citovat
  • Upravit
sad 1
10.10.12 18:28

Já mám 180 cm, přítel 190 cm a v pohodě, bez problému, mmch. fakt skvělěj kočár za ty peníze. Jsem hrozně spokojená, denně jezdím 3 hodiny, po štěrku, v lese, na cestách a no problem.

• Citovat
  • Upravit
687
10.10.12 20:01

Tak ja mam 185 cm a prave je v mem hledacku kvuli prijatelne vysce rukojeti :-)
Ja bych spis potrebovala vedet, jestli se mi vejde do auta - pry je docela neskladny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
10.10.12 20:03
@kajinkac píše:
Tak ja mam 185 cm a prave je v mem hledacku kvuli prijatelne vysce rukojeti :-)
Ja bych spis potrebovala vedet, jestli se mi vejde do auta - pry je docela neskladny :-(

ono záleží na typu auta, já mám Renault Lagunu, sedan, sklopím sedačku a frknu ho tam čelem vpřed a ani ho nemusím skládat, jen sesunu podvozek, pak máme Renault Megane combi, tam sesunem podvozek a dáme do kufru celý bez skládání sedadel

Pro mě je faklt skladný, ani rozkládat ho nemusím, ale já nemám malé auto :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
687
10.10.12 20:44

@sad 1 co znamena, ze ho neskladas - jen sesunes podvozek?
mam renault scenic v kratke verzi, takze kufr neni nejmensi, ale kombik to neni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
10.10.12 21:35
@kajinkac píše:
@sad 1 co znamena, ze ho neskladas - jen sesunes podvozek?
mam renault scenic v kratke verzi, takze kufr neni nejmensi, ale kombik to neni :-(

jako, že shodím tu konstrukci, ona se dá sesunout zatáhnutím za páčky a kočár si jakoby sedne. Myslím, že kdybys sklopila sedadlo, tak bys ho tam dala jako já do té Laguny

• Citovat
  • Upravit
687
10.10.12 23:39

@sad 1 no, tak sklapet sedadlo prave nechci, to si radsi koupim jiny kocar, protoze autem jezdim denne a jeste k tomu uz mam jedno ditko, takze bysme se do auta nevesli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
11.10.12 06:31
@kajinkac píše:
@sad 1 no, tak sklapet sedadlo prave nechci, to si radsi koupim jiny kocar, protoze autem jezdim denne a jeste k tomu uz mam jedno ditko, takze bysme se do auta nevesli

no jasně, to je potřeba taky brát v potaz, když vás jezdí v autě víc, ono to chce fakt asi při koupi vyzkoušet, ale do Scenica si myslím to bez složení sedadla nepůjde. Ale těžko říct, on má zas ten kufr vyšší oproti Laguně…Je těžké vybírat, člověk musí zvážit několik kritérií, třeba já jezdím v Laguně s malou sama, a do Megane ho dáme do kufru celý, ale pokud je vás v autě plno, tak to nemůžete udělat no. Ale zase je taky důležité to, aby kočár sloužil po delší dobu než třeba půlrok. Moje všechny kámošky, co se jim narodily miminka v létě a na jaře, tak už shání na zimu nové kočárky, protože se jim děti do těch malých nesmyslů nevlezou ani bez fusáku, a já jsem v klidu, přestože mám obr dítě, které má už 8 kilo a přes 60 cm. Fakt zvážit a vyzkoušet. Tam kde byste kočár kupovali, by vás určitě nechali to vyzkoušet. Já jsem ho kupovala v kamenném obchodě v Tuchlovicích okr. Kladno a se vším mi vyšli vstříc. Hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
687
12.10.12 00:17

@sad 1 jo, to prave chceme vyzkouset a kdyz se nevejde, tak nevim :-) jinyho favorita zatim nemam a scenic nema az tak maly kufr, aspon nas starsi kocarek se tam vesel v pohode… oni pisi rozmery jen slozeneho podvozku a dal uz nic - z toho nevyctu, kolik mista je zapotrebi na slozeni celeho kocarku :-(((( a zatim jsme se prave na kocarky poradne dostat nemohli, protoze jsem na neschopence :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
12.10.12 07:03

@kajinkac

Tak uvidíš, možná to tam dáte, mně vadí v Laguně ta výška kočárku, i když vlastně já ho pořádně neskládám, teď jsem si uvědomila, možná, kdybych ho složila celý, tak se tam vejde, ale Laguna má dost nízký ten kufr, jak je to taková hatchback,, ale Scenic je vysoký, tak snad to tam dáte. Držím pěsti. Docela by mě to potom i zajímalo, tak dej vědět, ju?

• Citovat
  • Upravit
59358
12.10.12 08:42

@sad 1 hele myslíš že se tě tam malá i s fusakem vejde na zimu :think:. naše byla nedonošená tak neni obřík a přijde mě že v kočáru je jí už plno a až jí tam dam zimní pytel tak jestli se tam vejde :think:. Do sportáku jí ještě dávat nechci :?. Jo korbička je veliká :palec: :palec: to byl jeden z důvodů proč jsme vybrala tenhle kočár a když vylepšili i sporták :palec: tam teda na jaře necham ušít nějakou podložku, máme světlý tak at neni furt špinavej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí