Firkon Verano Long 2012

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano Long?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano Long
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sad 1
12.10.12 08:47

„@Markéta80“

Vejde se mi tam určitě, malá je sice řízek, ale pořád tam má místa dost, to Verano je fakt velké, ta korba. Kdybych ale měla menší kočár, tak bych ji už teď neměla kam dát. Moje kámošky mají stejně staré děti a menší a na zimu už shání nový kočárky, a já jsem fakt v klidu. A myslím, že na jaře už by malá mohla sedět, to už jí bude 9-10 měsíců, tak začnu používat sporťák, ona stejně v té korbě trpí, chce koukat, nebaví ji to tam moc.

• Citovat
  • Upravit
59358
12.10.12 08:51

@sad 1 hele v diskuzi i mladší než je Vali a už cpou děti do sportáku :?. No bylo by fajn kdyby ještě přes zimu v hlubokym a na jaře už do sportáku ;). Ta korba je fakt maxi velká což je super, u jiných je uzoučká a krátká :? Vali měla ted na 5m 6,3kg a 62cm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
12.10.12 08:56

@Markéta80

Niki je sice fakt docela velké miminko, v 6 týdnech měla 5700 g, ve 3 měsících 7300, ale pořád tam má místa dost, já nevidím důvod, proč bych ji měla strkat do sporťáku, když neumí ještě sedět. Nevím, jestli tam ty maminky děti dávaj, protože musí, nebo rpoto, že chtějí :think: Fakt nevěřím tomu, že by Niki v té korbě do jara nevydržela, protože místa tam má fakt dost

• Citovat
  • Upravit
59358
12.10.12 10:16

@sad 1 to je kus ženský :lol: :lol:. Vali je o 6 týdnů dřív ale zas tak pidi nebyla ;). Jo to už jsme taky vypozorovala že ženský píšou, hurá jsme ve sportáku ve 3m :think:, nevim co je na tom tak super. Já dávam malou 1× denně do polohovací židličky na příkrm a stejně tam nesedí ideálně tak že do sportáku má čas a kdyby šla na jaře tak to bude super, to počítam že už bude sedět hezky a zatim je spokojená v korbě, ona teda většinou v korbě spí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
12.10.12 11:02

@Markéta80

J8 myslím, že hurá ve sporťáku je ze dvou důvodů, buď se jim už mimi nevleze do kočárku, protože mají malý, anebo prostě chtějí.

Já to mám horší, Nikolku to moc v korbě nebaví, ona by chtěla vidět ven, občas se hrozně vzteká a řve, a le není to pro mě důvod, abych ji ničila záda ve sporťáku. Ale na jaře, když bude sedět, tak to rozjedem :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
59358
12.10.12 11:31

@sad 1 a co na bříšku? Tomík zase kočár nesnášel, šílenej řev tak byl v nosítku ale Vali zatim z nosítka moc nadšená neni :think: jenže přes zimu nosítko taky nic moc no, max když povedu nejstarší ho do školky ale jak jí narvu do nosítko v kombinéze :jazyk:. na jaře budou mít holky už rozhled, malá je taky v židličce nadšená, má rozhled co se kde děje :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
12.10.12 12:54

@Markéta80

Markéto to bys musela vidět :lol: Niki na bříšku :lol: :lol: :lol: to není vůbec její oblíbená poloha :lol: :lol: :lol: vydrží tam tak minutu, dvě a pak řev :lol: :P ona je fakt náročná, ale to dáme a na jaře už bude koukat :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
59358
12.10.12 14:53

@sad 1 :lol: :lol: :lol: Vali by taky nebyla, navíc ted už v bundě :jazyk: ale Tomík přežil v nosítku a pak do kvalitních golfek tam už to bylo lepší tak jsme prodávala kočár minimálně ježděný a jako že fakt minimálně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
12.10.12 16:13

@sad 1 ten scenic prave nema tak maly kufr, i kdyz to neni combi :-) no, pevne doufam, ze se vejde - jiny kocar, ktery by splnoval moje parametry za podobnou cenu jsem nenasla :-( tak drz palce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
12.10.12 18:23

@Markéta80

Některé děti to prostě na břáíšku z počátku nebaví, a přitom se tam Niki už otočí sama, ale po chvilce kříčí, a musím ji otočit zpět :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
sad 1
12.10.12 18:25

@kajinkac

držím pěsti, myslím ale, že to dobře dopadne. Hele já jsem jiný takhle velký a dobrý kočár a za tuto cenu taky nenašla. A taky jsem se rozhodovala dle toho, že v prodejně, kde jsem ho kupúovala mají na tyto kočáry veškerý servos a v případě reklamace prý poskytnou náhradní kočár. Ale nevím, co bych na něm hledala za chyby. A to jezdím denně 2-3 hodiny, po lese, cestě, štěrku…

• Citovat
  • Upravit
687
13.10.12 21:31

@sad 1 tak podavam hlaseni: kocarek uz je koupeny :-) do kufru se vesel horko tezko (asi trikrat jsme to prendavali a stelovali s pani prodavackou), ale vesel
myslim, ze ve sportovni verzi to pak bude o trosku skladnejsi, ale uz spis budu pak vozit v aute golfky vzhledem k castejsimu cestovani… ale hlavni je, ze se vesel :)))) a taky myslim, ze az clovek dostane ten spravny grif na skladani, tak to taky pujde rychleji
jinak na prodejne jsme vybirali dost dlouho barvicku (pani prodavacka moc ochotna nam nosila i nejake ze skladu), ale nakonec vybrala dcerka - pry sestricku bude vozit v jahudkovem :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
13.10.12 21:57
@kajinkac píše:
@sad 1 tak podavam hlaseni: kocarek uz je koupeny :-) do kufru se vesel horko tezko (asi trikrat jsme to prendavali a stelovali s pani prodavackou), ale vesel
myslim, ze ve sportovni verzi to pak bude o trosku skladnejsi, ale uz spis budu pak vozit v aute golfky vzhledem k castejsimu cestovani… ale hlavni je, ze se vesel :)))) a taky myslim, ze az clovek dostane ten spravny grif na skladani, tak to taky pujde rychleji
jinak na prodejne jsme vybirali dost dlouho barvicku (pani prodavacka moc ochotna nam nosila i nejake ze skladu), ale nakonec vybrala dcerka - pry sestricku bude vozit v jahudkovem :-))))

7Tak to je bezvadný, to moc gratuluji ke koupi. Super, že se vejde i takový obr :mrgreen: My vozíme holčičku v jahůdkově-černé :lol:

• Citovat
  • Upravit
59358
13.10.12 22:00

@kajinkac je jaká je to barva? my máme šedorůžovej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
13.10.12 23:26

@sad 1 jo, tak to bude asi i ten nas :-D jahudkova s cernou :-) odkaz mi sem vlozit nejde, ale u batolatka je to asi varianta 4 :-D jsme prave chteli nejaky veselejsi, sice jsou ted moderni cerne kocarky, ale me to prijde jak rakvicka a hlavne v tom musi byt v lete hrozne vedro a moc svetly jsem taky nechtela, protoze budeme mit urcite druhe cunatko :-D @Markéta80 cervena s trochou cerne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí