Firkon Verano Long 2012

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano Long?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano Long
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1240
14.12.12 19:04

To jsou info z Batolátka ;)
Váha konstrukce 6,5kg váha hluboké korby 5,5kg váha sportovní nástavby 4kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
14.12.12 19:08

@Nika079 To jsem taky vyčetla. Ale někdo tu psal, že ta váha podvozku je bez koleček. A mě by zajímalo, kolik to teda váží i s nimi. Zkusím se asi poptat u dovozce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
14.12.12 20:43

Jo takhle, to jsem špatně přečetla. No konstrukce i s kolečky mi přijde lehká, když jí nosím po schodech. Kolik ale váží, to nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
15.12.12 15:16

@Bjedrunka to fakt nevim, ale vim urcite, ze je to bez kolecek, protoze pribuzni vybirali kocarek tak, ze si kocarky vazily primo na prodejne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
15.12.12 15:34
@kajinkac píše:
@Bjedrunka to fakt nevim, ale vim urcite, ze je to bez kolecek, protoze pribuzni vybirali kocarek tak, ze si kocarky vazily primo na prodejne :D

Hm, tak to asi vezmu váhu pod paži a vyrazím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
15.12.12 15:41

Tak mě ještě napadlo kouknout přímo na stránky výrobce a našla jsem to - Podvozek s koly 9 kg.
 http://www.firkon.pl/cz/pages/19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
16.12.12 10:50

@Bjedrunka jen co si pamatuju od pribuznych - udajum na internetu od vyrobce neverit :-) pry to moc neodpovida, ale pro ne bylo rozhodujici kazde kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
18.12.12 11:57

reklamace kočárku

Ahoj, chtěla bych se zeptat těch, které už kočárek mají, kde jste ho kupovaly a jestli máte zkušenosti s reklamací. Chtěla bych si kočárek pořídit, ale nechci objednávat z Batolátka, právě kvůli tomu, kdyby bylo potřeba v budoucnu něco reklamovat nebo vyměnit (vzdálenost, poštovné…). Jsme z Brna, takže v úvahu připadá Moje-Miminko nebo Baby-line. Máte někdo zkušenosti s těmito obchody? Nebo znáte ještě nějaké? V úvahu připadá i polský Těšín, kam se čas od času dostaneme za rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
18.12.12 12:19

Já jsem ho kupovala v polském Těšíně, páč jsem z Českého Těšína :mrgreen: a záruka je normálně na 2 roky, paní říkala, že kdyby byl nějaký problém, tak máme hned přijít. Ale zatím je kočárek u tchánů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
18.12.12 13:12
@Bananas píše:
Já jsem ho kupovala v polském Těšíně, páč jsem z Českého Těšína :mrgreen: a záruka je normálně na 2 roky, paní říkala, že kdyby byl nějaký problém, tak máme hned přijít. Ale zatím je kočárek u tchánů :-)

No, mě spíš zajímá, jak se dotyčný prodávající chová, když už tam někdo s reklamací přijde, jestli je ochotný, nebo se vymlouvá a nechce reklamaci přijmout. Protože třeba na brněnské Moje-Miminko jsem slyšela velmi špatné reference, co se týká reklamací.
Ale i tak díky ;). A můžu se zeptat, kde jsi ho tam kupovala? Na malé tržnici nebo někde jinde? A jak to tam mají s výběrem barev, mají toho tam hodně? Přímo tam jsem nikdy nebyla, takže nevím, jak to mají velké, ale asi se tam brzo zastavíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
18.12.12 13:20

No je to prodejna přímo na mostě do Polska po pravé straně, jak byla kdysi celnice. Paní je velmi ochotná, ukázala nám, jak se rozkládá i skládá a když jsme ho kupovali my, tak tam měla vystaveno nějakých 30 barevných kombinací. My máme trojkombinaci, ale prodá klidně i bez vajíčka a má i fusaky v barvě kočárku, ten jsme si koupili taky. Můžeš si vybrat podvozek jaký chceš. My máme tenhle:
 http://www.firkon.pl/…rano/325.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
18.12.12 13:55

Super, díky moc a ať se hezky vozí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
18.12.12 14:06

@Hoa Mai Jo a cena za tu trojkombinaci byla 7600 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
18.12.12 14:10

@Hoa Mai V tom obchodě za mostem jsem se byla podívat asi před dvěma týdny, ale měli tam nějakou rekonstrukci. Tak mi paní doporučila, abych raději přišla až po Novém roce, jestli na to nespěchám. Ale vypadala ochotně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
18.12.12 15:50

Ok, díky. No já na to zas tak nespěchám, rodit mám až začátkem května, ale dobré vědět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí