Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Verano Long?
Přidejte zkušenost s Firkon Verano LongTo jsou info z Batolátka ![]()
Váha konstrukce 6,5kg váha hluboké korby 5,5kg váha sportovní nástavby 4kg
@Nika079 To jsem taky vyčetla. Ale někdo tu psal, že ta váha podvozku je bez koleček. A mě by zajímalo, kolik to teda váží i s nimi. Zkusím se asi poptat u dovozce.
Jo takhle, to jsem špatně přečetla. No konstrukce i s kolečky mi přijde lehká, když jí nosím po schodech. Kolik ale váží, to nevím ![]()
@Bjedrunka to fakt nevim, ale vim urcite, ze je to bez kolecek, protoze pribuzni vybirali kocarek tak, ze si kocarky vazily primo na prodejne ![]()
@kajinkac píše:
@Bjedrunka to fakt nevim, ale vim urcite, ze je to bez kolecek, protoze pribuzni vybirali kocarek tak, ze si kocarky vazily primo na prodejne
Hm, tak to asi vezmu váhu pod paži a vyrazím ![]()
Tak mě ještě napadlo kouknout přímo na stránky výrobce a našla jsem to - Podvozek s koly 9 kg.
http://www.firkon.pl/cz/pages/19
@Bjedrunka jen co si pamatuju od pribuznych - udajum na internetu od vyrobce neverit
pry to moc neodpovida, ale pro ne bylo rozhodujici kazde kilo
Ahoj, chtěla bych se zeptat těch, které už kočárek mají, kde jste ho kupovaly a jestli máte zkušenosti s reklamací. Chtěla bych si kočárek pořídit, ale nechci objednávat z Batolátka, právě kvůli tomu, kdyby bylo potřeba v budoucnu něco reklamovat nebo vyměnit (vzdálenost, poštovné…). Jsme z Brna, takže v úvahu připadá Moje-Miminko nebo Baby-line. Máte někdo zkušenosti s těmito obchody? Nebo znáte ještě nějaké? V úvahu připadá i polský Těšín, kam se čas od času dostaneme za rodinou.
Já jsem ho kupovala v polském Těšíně, páč jsem z Českého Těšína
a záruka je normálně na 2 roky, paní říkala, že kdyby byl nějaký problém, tak máme hned přijít. Ale zatím je kočárek u tchánů ![]()
@Bananas píše:
Já jsem ho kupovala v polském Těšíně, páč jsem z Českého Těšínaa záruka je normálně na 2 roky, paní říkala, že kdyby byl nějaký problém, tak máme hned přijít. Ale zatím je kočárek u tchánů
No, mě spíš zajímá, jak se dotyčný prodávající chová, když už tam někdo s reklamací přijde, jestli je ochotný, nebo se vymlouvá a nechce reklamaci přijmout. Protože třeba na brněnské Moje-Miminko jsem slyšela velmi špatné reference, co se týká reklamací.
Ale i tak díky
. A můžu se zeptat, kde jsi ho tam kupovala? Na malé tržnici nebo někde jinde? A jak to tam mají s výběrem barev, mají toho tam hodně? Přímo tam jsem nikdy nebyla, takže nevím, jak to mají velké, ale asi se tam brzo zastavíme.
No je to prodejna přímo na mostě do Polska po pravé straně, jak byla kdysi celnice. Paní je velmi ochotná, ukázala nám, jak se rozkládá i skládá a když jsme ho kupovali my, tak tam měla vystaveno nějakých 30 barevných kombinací. My máme trojkombinaci, ale prodá klidně i bez vajíčka a má i fusaky v barvě kočárku, ten jsme si koupili taky. Můžeš si vybrat podvozek jaký chceš. My máme tenhle:
http://www.firkon.pl/…rano/325.jpg
@Hoa Mai V tom obchodě za mostem jsem se byla podívat asi před dvěma týdny, ale měli tam nějakou rekonstrukci. Tak mi paní doporučila, abych raději přišla až po Novém roce, jestli na to nespěchám. Ale vypadala ochotně.
Ok, díky. No já na to zas tak nespěchám, rodit mám až začátkem května, ale dobré vědět. ![]()