Firkon Verano Long 2012

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano Long?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano Long
Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
25.2.13 10:13

My máme cybex. Taky jsem pro to koupit bezpečnou sedačku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
25.2.13 10:19

My máme Maxi cosi, té od Firkona bych nevěřila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
26.2.13 11:23

Firkon má sice matraci cca 75cm, ale pak se rozšiřuje. Máme kluka skoro 9 měsíců, 75cm a zatím se tam vejde i se zimním fusakem i s rezervou :) I když všude píšou, že délka korbičky není až tak důležitá, tak pro nás to bylo jedno z hlavních kritérií výběru a vyplatilo se. Naštěstí se tam šmudlovi líbí, sice už od 7. měsíce leze, ale nesedí, takže jsem ráda, že ho nemusíme dávat do sporťáku a snad vydrží až do jara! Akorát kolečka už mám jenom zaaretovaná, jinak je kočárek naprosto nezvladatelný, asi zkusím časem zase reklamovat :(

to měla být reakce na peknapekna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tereza66
7.3.13 11:59

Mám Firkon Verano Long už 6 měsíců a jsem s kočárkem spokojená, musím říct, že za tu cenu se určitě vyplatí. Korbička je dost velká i na zimní fusak. S kočárkem se dobře manipuluje a máme i sedačku, do které se nám 7,5 kg a 66 cm dítě stále vejde, líbí se mi, že se dá přidělat na podvozek. K té autosedačce musím říct, že kdybych kupovala znovu tak bych ji koupila samostatně, pokud by šla přes adaptér přidělat na podvozek, protože jí moc nevěřím. Ale jinak Firkon doporučuju.

• Citovat
  • Upravit
A.t.k.
12.3.13 20:01

Ahojky chtela bych se vas zeptat, planuji si koupit firkon verano long, ale nikde na prodejne ho nemaji, abych si ho mohla okoukat v realu. Ale i tak jsem pro nej rozhodnuta, jen nevim jestli se mi konstrukce po slozeni vleze do auta. Svagrova mi rikala, ze je dlouha a mohutna. Mohli by jste mi rict vase nazory? Vleze se vam konstrukce do kufru? :think:

• Citovat
  • Upravit
12330
12.3.13 20:04
@A.t.k. píše:
Ahojky chtela bych se vas zeptat, planuji si koupit firkon verano long, ale nikde na prodejne ho nemaji, abych si ho mohla okoukat v realu. Ale i tak jsem pro nej rozhodnuta, jen nevim jestli se mi konstrukce po slozeni vleze do auta. Svagrova mi rikala, ze je dlouha a mohutna. Mohli by jste mi rict vase nazory? Vleze se vam konstrukce do kufru? :think:

záleží co máte za auto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A.t.k.
12.3.13 22:01

Mame golfika, nejaky kufr to ma, ale neni to kombik. :-( Vam se do auta vleze?

• Citovat
  • Upravit
2592
13.3.13 07:28
@A.t.k. píše:
Mame golfika, nejaky kufr to ma, ale neni to kombik. :-( Vam se do auta vleze?

Jedine na zadni sedacku do kufru to nedas. Octavka kombi to bylo akorat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
13.3.13 07:30
@A.t.k. píše:
Mame golfika, nejaky kufr to ma, ale neni to kombik. :-( Vam se do auta vleze?

my máme auto v kombíku, takže ano, předtím jsme věli alhambru a tam jsem ho dávala celej bez složení :mrgreen: Já myslím, že do golfa by se vejít mohl. Třeba se někdo s golfem ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
13.3.13 07:34

Ahoj, my teda kupujeme Firkon Balance a právě kvůli veliké korbě, ptž bych tam ráda nacpala mimčo ještě v zimě. Jinak tu autosedačku bych nebrala, nemá potřebné crashtesty. My koupili jen tu dvojkombinaci a sedačku kupujeme Cybex Aton 2 - stojí teda 3500,– ale na některých věcech nemá smysl šetřit. :palec:

• Citovat
  • Upravit
79
13.3.13 09:17
@A.t.k. píše:
Ahojky chtela bych se vas zeptat, planuji si koupit firkon verano long, ale nikde na prodejne ho nemaji, abych si ho mohla okoukat v realu. Ale i tak jsem pro nej rozhodnuta, jen nevim jestli se mi konstrukce po slozeni vleze do auta. Svagrova mi rikala, ze je dlouha a mohutna. Mohli by jste mi rict vase nazory? Vleze se vam konstrukce do kufru? :think:

Ahoj my máme pasata a kočárek se tam vešel, ale bohužel už nic jiného, takže zbytek věcí jistí sedačky. Jinak kdybych mohla tak si firkon už nikdy nekupuji. Jediná výhoda kočárku je cela a velikost korby, ale jinak tam malému táhne, druky co jistí slídu už se nám několikrát urvaly, jakmile je horší terén, přední kolečka se zaseknou a je to v háji :zed: Kdybysme ho nedostali od kamarádu už ho dávno prodávám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.3.13 22:12

My máme taky pasata a vleze se tam celý kočár i jiné věci, pokud se to dobře naskládá… :lol:
A podvozek jsem dávala i do fabie, jen jsem musela sundat jedno kolečko. Ale korbu jsem tam nezkoušela dát, potřebovala jsem jen podvozek. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
13.3.13 22:18

@remzii303 Tak to já jsem zase maximálně spokojená, žádný problém s ním nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A.t.k.
14.3.13 02:13

Ja jsem porad takova na vazkach… Dekuju moc :D :D :* za odpovedi.

• Citovat
  • Upravit
krocanka
14.3.13 11:47

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat jestli jse z kocarkem da alespon trochu houpat, moc se nam libi a chceme ho, tak at vim jestli ho mame pak na prodejne objednavat, diky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4