Firkon Verano Long 2012

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano Long?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano Long
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1767
2.8.13 06:58

Taky tento kocarek zvazuji - kvuli velikisti korby.. Myslite ze stoji za to nebo mam patrat dal? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
2.8.13 07:45

@Klairs Tak každý ti stejně řekne něco jiného, ale my ho máme a jsem maximálně spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.13 09:05

Taky jsme ho brali kvůli velké korbě

Ale uvnitř ta korba až tak velká není. Letos se objevil na trhu Lucky maked, má ho známá a kdybych kupovala teď tak vezmu ten. Je ještě o kousek vyšší, korba obrovská a má lepší košík. Tak se mrkni na něj. Akorát ty barvy jsou takové mdlejší než u toho Firkonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
17.8.13 20:10

Přidávám svou zkušenost s Firkonem, kupovala jsem ho na doporučení pár kamarádek a známých, taky proto, že mám letní miminko, tak aby se mi tam vešla i v zimě s fusakem do hluboké korby. Sehnala jsem půl roku používaný za poloviční cenu a v záruce a ještě barvu, kterou jsem chtěla, tak jsem byla nadšená! Po 10 dnech ježdění, ale moje nadšení odpadlo, jezdí se s ním parádně, skládá i rozkládá se dobře, váhově je tak akorát, ale prohlo se nám dno korbičky! Takže jsem korbičku posílala na reklamaci! Naštěstí bratranec měl stejný kočárek pro dcerku, ale ta už jezdí ve sporťáku, tak mi hlubokou korbičku půjčili, ale dno se taky začalo prohýbat, nevím čím to, je to divné, ale tímto mě kočárek zklamal a to jsem ho chtěla mít i pro druhé dítě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
17.8.13 20:30

Máme Firkon Verano v reklamácii - prehrdzavela a rozlomila sa trubka základnej konštrukcie. Naviac nefunguje brzda, celý kočárek príšerne vrže a predné kolečká sú nejaké volnejšie. Som zvedavá, ako dopadne reklamácia. A to používame kočárek zatiaľ iba 1 rok. Za mňa, už by som si túto značku nikdy nekúpila :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.13 21:23

ahoj

@lucka.be jsme na tom podobně - konstrukce na reklamaci, ohla se nam do prave strany, takže jezdíme se starým kočárem a pořádně se nadřeme :(( a pak aby si člověk něco koupil. Navíc tedy jednání s prodejkyní bylo nic moc, týdne jsme ji naháněli, protože brigádnice nevěděla jak vyplnit papíry :(. co se týče vrzání tak jsem viděla i mnohem dražší kočáry co příšerně vržou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
17.8.13 21:30

@Daniela Bamboolik Za nás pani na reklamácii moc príjemná nebola, tvárila sa, že si za to možme sami (že na kočárek občas zaprší?!), ale zase na druhú stranu - po dobu vybavenia reklamácie nám požičala kočárek, síce dosť ojazdený, ale aspoň X-lander. Aspoň niečo, neviem, kde by som inak zháňala náhradu. Len dúfam, že tá reklamácia dopadne, inak som mohla skoro 10tis. vysypať z okna :|.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
17.8.13 21:40

@lucka.be -zase se ukazuje, co člověk muže chtít po polském kočárku.
Já měla Firkona před 13 lety na dcerku a taky to byla katastrofa.))))):-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.13 22:29

aspon

@lucka.be aspon, že vám půjčila kočárek. Tu naší prodejkyni nic takového nenapadlo. Manžel ji tak dlouho naháněl až se na to ani nezeptal. Nakonec si musel dojet k ní domů a domluvit předání na další den, tam jsem naběhla já, děti mi pohlídal chvíli děda a ještě, že jsme si nechaly starý kočár po 3dětech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
17.8.13 22:57

Tak já nevím, ale já jsem spokojená, používáme od ledna a zatím bez závady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.13 20:37

ahoj

@Bananas my jsme taky používali s naprostou spokojeností (až na odcvakující se košík a shrnující se vnitřek) ale pak se najednou naklonil a nedalo se s tím jezdit tak věřím, že tento byl pouze vyjímečně vadný kus a vám se bude dál jezdit výborně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.8.13 15:57

Ahoj holky, já jsem narazila na dtestu na to, že tenhle typ má bezpečnostní nedostatky… http://www.dtest.cz/…verano/22215
Taky jsem na něj ale před tím koukala.. tak nevím, zkušenosti s ním nemám, ale vyřadila jsem ho raději z výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
19.8.13 16:19

@lizinka28 No vidíš a v MF Dnes ho zase chválili. A pak si vyber :-)
@Daniela Bamboolik To je tak se vším, nikdy se nic nezavděčí všem. Já mám třeba pračku elektolux, plnění shora a jsem maximálně spokojená, kamarádka ji měla taky a měla ji pořád v opravě, až ji nakonec vyměnila za jinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.13 07:48

aHOJ

@lizinka28 u těch testů je potřeba se podívat co konkrétně testovali a hodnotili a jak. Když u klasické Liberty hodnotí, že nemá ty pásy (maminky stejně použijí klasické kšíry) tak je to potom trochu nesmysl. U firkonu zase hodnotily, že není skladný - ale když chci velký kočár tak asi skladný nebude…jinak co se týče té bezpečnosti tak tento kočár má tady spousta maminek a žádný problém nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.13 07:49

přesně

@Bananas přesně tak, nedávno jsme byly na Dolní Moravě a tam byl každý druhý kočár tento a všechny vypadaly v pořádku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí