Firkon Verano Long 2012

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano Long?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano Long
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kralice77
18.2.13 14:28

Konstrukce praskne nekde dole kosiku, někde to tu už někdo psal a když jsme se byli podivat v kramu na kočárek, tak tam přisla paní zrovna bílou prasklou konstrukci reklamovat :,( My to asi riskneme, ale ješte se ujistim, že tam kde budem kočárek kupovat nám v případě reklamace pujči jinou konstrukci.

• Citovat
  • Upravit
425
18.2.13 18:01
@Kralice77 píše:
Konstrukce praskne nekde dole kosiku, někde to tu už někdo psal a když jsme se byli podivat v kramu na kočárek, tak tam přisla paní zrovna bílou prasklou konstrukci reklamovat :,( My to asi riskneme, ale ješte se ujistim, že tam kde budem kočárek kupovat nám v případě reklamace pujči jinou konstrukci.

My jsme to riskli a dnes jsme kočárek s bílou konstrukcí objednali v obchodě, tak snad budeme mít štěstí. Ta bílá konstrukce je stejně kovová (jako ta černá nebo stříbrná), akorát je nastříkaná na bílo, ne? Třeba to byla náhoda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.13 20:32

vnitřní délka korby Firkon Verano Long

Dobrý den. Měla bych jen dotaz na majitelky kočárku F. V.L., jak dlouho u svého dítěte mohly používat hlubokou korbu - do kolika měsíců? měla jsem možnost kočár osobně shlédnout, a zjistila jsem k mému podivení, že vnitřní délka korby na dně není udávaných 80 cm, ale matrace má pouze cca 74 cm po přeměření. postupně nahoru se korba sice rozšiřuje, ale na dně naměřeno max 75 cm. Mám strach, aby do této délky děťátko vlezlo ještě například v osmi měsících věku. Aby nebylo nutné, kvůli tomu, že mimi už do korby nevejde jej dát do sporťáku(i když ještě samo nesedí). Hluboká korba například dorjanu danny sport je delší. chtěli jsme takovou korbu, aby měla 80 cm vnitřní délku a to má málo který kočárek. přeměření korby u Firkonu mne zklamalo, i když se mi tento kočárek moc líbí. děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
18.2.13 21:30

@pěknápěkná Mám dorjana evo one city a dneksa jsem měřila Hl. korbu a má 83cm… udávají 86, takže žádný velký rozdíl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2592
18.2.13 21:45

@pěknápěkná mam v merku novou muru ta ma korbu vnější rozměr 89cm tak kolem těch 80cm mít bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
18.2.13 22:17
@pěknápěkná píše:
Dobrý den. Měla bych jen dotaz na majitelky kočárku F. V.L., jak dlouho u svého dítěte mohly používat hlubokou korbu - do kolika měsíců? měla jsem možnost kočár osobně shlédnout, a zjistila jsem k mému podivení, že vnitřní délka korby na dně není udávaných 80 cm, ale matrace má pouze cca 74 cm po přeměření. postupně nahoru se korba sice rozšiřuje, ale na dně naměřeno max 75 cm. Mám strach, aby do této délky děťátko vlezlo ještě například v osmi měsících věku. Aby nebylo nutné, kvůli tomu, že mimi už do korby nevejde jej dát do sporťáku(i když ještě samo nesedí). Hluboká korba například dorjanu danny sport je delší. chtěli jsme takovou korbu, aby měla 80 cm vnitřní délku a to má málo který kočárek. přeměření korby u Firkonu mne zklamalo, i když se mi tento kočárek moc líbí. děkuji za názory.

mám verano, ani ne long, malá má 75 cm v 8 měsíccíh, 10,3 kg, a do korby se mi vleze v pohodě s fusákem, a ještě tam má velkou rezervu, takže nevím no… :nevim: :nevim: :nevim: kolik by muselo dítě měřit, aby se tam nevešlo.

• Citovat
  • Upravit
Kralice77
19.2.13 14:53

Bila konstrukce

My jsme asi taky rozhodnuty to risknout. Mam jeste chvili cas na rozmyslenou, ale uz se tim zaobiram moc dlouho a rada uz bych mela kocarek vyreseny. Tak snad nam nic nepraskne.

• Citovat
  • Upravit
425
19.2.13 19:04
@Kralice77 píše:
My jsme asi taky rozhodnuty to risknout. Mam jeste chvili cas na rozmyslenou, ale uz se tim zaobiram moc dlouho a rada uz bych mela kocarek vyreseny. Tak snad nam nic nepraskne.

My už jsme to objednali. A nechali jsme si k tomu dát celý čený kolečka (ne ty nízkoprofilový, ale klasický nafukovací, akorát černý i uprostřed) :) Připadne mi, že to k té bílé půjde líp než ty stříbrný. Tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralice77
21.2.13 12:11

Jeste me zajima, jestli jste si vsichni koupili kocarek v trojkombinaci. Ja premyslim, jestli je ta autosedacka dobra, jestli nekoupit Cybex nebo Maxi Cosi, ktere taky na konstrukci pasujou. A koupit jen dvojkombinaci.

• Citovat
  • Upravit
4611
21.2.13 12:24
@Kralice77 píše:
Jeste me zajima, jestli jste si vsichni koupili kocarek v trojkombinaci. Ja premyslim, jestli je ta autosedacka dobra, jestli nekoupit Cybex nebo Maxi Cosi, ktere taky na konstrukci pasujou. A koupit jen dvojkombinaci.

Já mám trojkombinaci a sedačka je celkem dobrá, stejně nikam moc teď nejezdíme, takže zatím stačí a později koupíme už nějakou kvalitní. Aspoň mi teď v ní malá doma pěkně spinká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
21.2.13 12:26
@Kralice77 píše:

určitě bych investovala do Cybexu nebo Maxi Cosi, jsou větší a o hodně bezpečnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
21.2.13 13:52

Mám dvojkombinaci a autosedačku jsme koupili Maxi Cosi s Isofixem. Kočár je super, ale autosedačku jsem chtěla maximálně bezpečnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
21.2.13 14:31

Mám doma maxi cosi a je určitě jedna z těch větších, můj synovec se do jejich autesedačky nevlezl už ve 3měsících, tak jsme jim půjčili maxi cosi a je mu 8 měsíců a je mu dobrá (synovec je větší )
a pro bezpečnost určitě autosedačku kvalitní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
21.2.13 15:52

My koupili sedačku zvlášt - Cybex. Jezdíme docela často, ale neštěstí se může stát, i když vyjedeš 1× za měsíc. Na tomhle se, podle mého názoru, nevyplatí šetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2592
21.2.13 18:33
@Kralice77 píše:

ja bych do ní dítě neposadila, má nízke kraje, žadné atesty atd, jezdime prakticky denně takže za mě koupit jinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí