Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Verano Long?
Přidejte zkušenost s Firkon Verano LongTam psali něco o nebezpečí uvíznutí a od pohybujících se částí - jako když třeba strčí dítě někam ručičku. Měla jsem doma ten článek celý, můžete si ho stáhnout. Jinak jasně že ho má spousta maminek, ale jak říkám, já nakonec vybírám raději z jiných.
@lizinka28 ano já ho mám taky stáhnutý ale myslím, že takových kočárků je více (podobnou konstrukci využívají i jiné značky, stejně tak třeba baby point a baby design mají stejné konstrukce akorát s jinými nápisy) ale holt zrovna testovali tento. Každopádně chápu, že vás to odradilo…
Tak damy, pridam jen rychlou zkušenost z dovci v Jizerských horach - teren, který tam nas Firkon VL 2013 zvladal, byl opravdu hodne drsny a kocarek makal na 100%, nic nevrzalo, stále drzi skvele stopu..nachodili jsme tam s nim cca 35km, stridave horske piscite cesty s kamenim a rozbite asfaltky…a vse v poho…
Co se tyce skladnosti, nevim, do Octavie se to vejde skvele a stále do kufru narvu mraky tašek s nakupem, takze to bude asi vic o zrucnosti…a jak spravne jak jiz bylo vyse pripomenuto, je to velky kocarek, proto jeho skladnost nelze srovnávat s temi pidikocarky…
A co se tyce toho kose, tak nevim, jestli ta verze 2013 není nejaka vylepsena…vedle 5ti kilove kocicky, co nam do nej leze, jsem tam vezl 4× 1,5l pet lahve a ještě něco mensiho a drželo to…asi mame nejaky super kousek, protože ja proste na tento kocarek zatím nedam dopustit ![]()
Ahoj, já teda za sebe jsem s kočárkem taky spokojená..mám ho tedy zatím půl roku a jsem spokojená, žádný problém, bude to asi kus od kusu.
@xkovi k vyjimecnemu kousku
nas kosik pada i pod normalnim nakupem. PET lahev tam dam jednu a vic si uz netroufam.
Reklamaca zamitnuta - kocar byl bude pretizen, zatizen ve slozenem stavu nebo neco podobneho. Tak holt mame asi ohybaci kus
ohnuli mi ho nad ramec reklamace (teda jakoze narovnali) ale ted je zase trochu doleva…jen se bojim aby nam to neprasklo. Vazne jsem v nem neprevazela cihly, nevozila druhe dite, v aute ho davam vzdy na ostatni veci prave proto aby se mu nic nestalo. Nejvic mne ale na cele reklamaci stvalo jednani prodejkyne, ktera byla mimo a mela tam za sebe nahradu v podobe asi sve mlade dcery a jeji kamaradky. Obe nebyly schopne ani poradne pipnout a tvarily se nastvane, ze hrozne otravuju.
@Ja..ninaaaa pul roku jsme taky jezdili v pohode a pak najednou se nahnul…no a ted mi ho tedy pan jakoze opravdil - tedy nahnul na druhou stranu a jezdit se s tim moc neda, je to cele jakoby pokrivene ![]()
Vozíme ve Firkonu verano Long od ledna. Do léta dobré, od té doby ale neuvěřitelně vrže, je to jak kočár po třetím dítěti. Jinak prostorově super ![]()
A co vrze, kolecka? V aaakocarky, kde jsme verzi 2013 v lete kupovali, nam pripomneli, ze kolecka je potřeba jednou za cas namazat…zatím u nas nevrze nic, ale pocitam, ze jakmile zacne, WD sprej to vyresi ![]()
Nakonec jsem se kočárku zbavila, jelikož jsem ho znova reklamovala, kvůli prasklé tyči na košík a nedodali ho včas. Dva měsíce bez kočárku ale nikomu nepřeju. Navíc paní říkala, že oni reklamace nikdy neuznají aby pak nemuseli peníze vracet. sice to opraví ale pokud má někdo smůlu a praskne to víckrát…takže všem přeji ať kočárek slouží co nejlépe a bez problémů…u nás byl dost problém i s majitelkou obchodu
Verzi verano long mám od léta 2012 a jsem s ním moc spokojená, žádný problém nemám, je velice prostorný, mohu jen doporučit
Já nemam ke sportovní sedačce stříšku. Kde ji seženu, neví někdo z vás? ![]()
Maminky, uvažuji také o firkon verano long. chtěla bych tmavý (neutrální), nechci žádný barevný, ale zajímalo by mně jestli se ta černá třeba nevyšisuje od sluníčka, čekáme na léto…
děkuji za info
![]()
My budeme užívat rok a máme černý, léto bez jakého koli náznaku ztráty barev ![]()
@Hannah1979 @ptáčková maminky, hrozně moc děkuji… moc ste mě potěšily, tak už mám 100% rozhodnuto
![]()