Firkon Verano Long 2012

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano Long?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano Long
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4262
18.12.12 17:32

@Hoa Mai Já právě taky nespěchám, mám rodit v půlce dubna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.12.12 17:48

Tak já jsem zakoupila kočárek v trojkombinaci v Ústí nad Labem, OD Labe v Dinu. Ochota obsluhy na výbornou, kočárek po objednání přišel do 5-ti dnů. Rodím za měsíc, ale už teď se těším, až jej vyzkouším :-).. foto stažené jen na ukázku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
20.12.12 13:01

@Hoa Mai Ahoj. Objednávala jsem kočárek na moje-miminko.cz. Hned po doručení se mi zdálo, že jedno kolečko sedí křivě. Nebydlím v Brně, tak jsem se s nimi dohodla, že kolečko pošlu poštou. Obratem mi poslali nové, takže spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
20.12.12 13:09

@Bjedrunka Tak jsem se vám holky s tím podvozkem osobně zvážila a vyšlo mi 11kg. Ale připouštím, že je možné, že váha vážila trochu jinak, když jsem podvozek držela před sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
20.12.12 16:49

@evelin12 Díky za informace… Na polském webu a v mailu od českého dodavatele bylo i s kolečky komplet 9 kg. Tak uvidíme v lednu na prodejně, jak se mi to bude zdát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
21.12.12 11:45

@evelin12 jo, ja myslim, ze je to mozne… vim, ze znamej rikal, ze to ma docela o dost vic nez je vsude uvedeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
4.1.13 14:27

Holky, pokud si budete kupovat tenhle kočárek, mrkněte na to, jak je ušitá stříška pro sporťák. Ta naše byla dost křivě a tím pádem moc neseděla a foukalo dovnitř. Nicméně musím pochválit servis v Batolátku, kde ho prodávají. Jak paní na telefonu, tak i pak přímo v obchodě byly u reklamace skvělé, nosily další stříšky a mohla jsem si je vyzkoušet a vybrat si, která mi bude sedět nejvíc… Mmch těch křivých tam totiž měly dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
7.1.13 18:30

Ahoj holky, můžete mi prosím některá říct, jestli pasuje nánožník na sportovní korbičku, i když jsou nohy dítěte sklopené dolů? Na sporťáku, co jsem měla u prvního dítěte to nešlo a bylo to dost nepraktické. Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2592
7.1.13 21:05

Ahoj holky taky zvazuju koupi videla jsem ho jiz na zivi, jen jsem si ve vnitr nezmerila delku, mohla bych vas moc poprosit o premereni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
16.1.13 12:17

@Hannah1979: nánožník při sklopení nohou pasuje dobře. Při natáhnutí nohou trochu brání ve výhledu, tak jsem ho vždycky trochu zohnula.
@pajmou: délku korbičky ti neřeknu, mám ji už u rodičů na půdě, ale sportovní verze měří záda:47cm, zadeček:24cm a nožičky 22cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
21.1.13 21:38

Ahoj holky,

ráda bych koupila kočárek firkon verano long, pokud by jste již některá uvažovala o prodeji kočárku ( již máte odježděno :palec: ), tak mi písněte SZ..

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
3.2.13 10:57

bílá konstrukce

Ahoj holky, budeme si objednávat verano long a na obrázku se nám líbí s bílou konstrukcí. Máte těkdo kočárek s tou bílou? Jak vypadá ve skutečnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.2.13 21:24

retro kočárky

Ahoj holky, ráda bych se s vámi podělila o svůj výběr kočárku a také poprosit o vaše názory a možné připomínky z používání jak hluboké tak i sportovní verze. Neboť mám vybrané čtyři a né a né se rozhodnout :nevim: 1. je- Kočárek ACOUSTIC 2. je JEDO Bartatina Alu ELEGANCE Freeline kol. 2013 a 3. je-Ballila Slim collection ten 4. je-Firkon Verano Long tak třeba se někdo najde kdo tyto kočárky zná a napíše mi své postřehy a třeba se rozhodnu :) předem děkuji za všechny odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59360
16.2.13 22:19

@Molli.ms my máme firkon verano long, nakonec jsem do něj šla že má velkou krbu, malá se do něj vejde ještě ted v 9 m ve fusaku :palec: :palec:, do sportáku až na jaře a ten by mohl být taky fajn tim že je fakt velikej ;), jezdí se s kočárem dobře, vypadá že je těžkej ale jízda lehoučká, fakt jsem s nim spokojená :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.2.13 22:59

retro kočárky

Děkuji za odpověď, chci se zeptat jak to je s houpáním máme pocit že bude tužší s mužem máme představu houpacího kočárku. Bydlíme na vesnici a je tu jiný terén než ve městě a také houpáním se lépe uspává :lol:. A jakou autosedačku jste si vybrali a které sedí na ten podvozek děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí