Firkon Verano Long 2012

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano Long?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano Long
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jeanina
8.7.13 13:00
@Tez90 píše: Řešila jsem stejný problém, syn sice už sedí, ale stejně mi sjíždí a pásy se mi věčně povolují. Boudička lze řešit univerzální clonou. A jak se ti se sporťákem jezdí? Mám pocit, že se mi naklání víc k jedné straně, ale kolečka jsou nafouknuta stejně.

Aha, hm, to je škoda. Jinak by to nebyl tak špatný kočárek :palec: Jo, s těmi pásy taky věčně zápolím…Právě mě zajímalo, jestli je to dítětem nebo kočárkem :think: :lol: Ježdění mi přijde docela v pohodě, akorát jednou rukou se teda moc dobře neovládá…Bohužel nemám srovnání s jinými kočárky. Z korbičky jsem byla nadšená i vzhledově, ale ten sporťák je takový divný…Hlavně, když se opěrka úplně položí, tak mi to přijde děsný. I když to u mě nehraje až tak velkou roli, stejně…

• Citovat
  • Upravit
79
11.7.13 20:33

Přidám se k obnovené diskuzi. Přesně jak píše @Tez90 naklání se nám kočárek na pravou stranu a když máme zadělané kolečka, nedá se tím jezdit, je to strašné. Se sjížděním nemáme problém, ale musím syna dobře usadit, jelikož to je hrozně blbě řešené a deska co je pod zadkem je hrozně cítit, takže pokud ho neusadím dobře nechce mi v kočárku vůbec sedět asi ho to tlačí do zadečku :,( Taky přemýšlím o jiném sporťáku a jelikož jsme z vesnice, potřebovala bych nějaký teréňák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.7.13 20:52

Také přispěju do diskuze. My zatím tedy jezdíme s korbičkou a musím říct, že maximální spokojenost. Sporťák nás asi bude čekat na zimu, tak snad to budeme mít v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeanina
11.7.13 21:28

Já si myslím, jestli nemá moc dlouhou sedací část… :nevim: Jsem se teď zamilovala do Maxi Cosi Mury 4 8) Sháním nějakou bazarovou, ale radši bych jí předtím vyzkoušela. Prý je do terénu taky dobrá.

• Citovat
  • Upravit
Jeanina
11.7.13 21:33

A ještě k těm jízdním vlastnostem: více jsem se na to zaměřila a pokud kočarek ovládám jen jednou rukou-ujíždí doleva… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Jeanina
11.7.13 21:33

A ještě k těm jízdním vlastnostem: více jsem se na to zaměřila a pokud kočarek ovládám jen jednou rukou-ujíždí doleva… :roll:

• Citovat
  • Upravit
246
11.7.13 21:50

My jsme nakonec koupili jiný kočárek na ježdění na vesnici, a Firkon teď máme jen jako spací na zahradu, než se rozhodnu ho prodat ( zatím je mi to trošku líto). Jediné, co tomu nemůžu vytknout, že má super prostor, syn to má jako pojízdnou postýlku a krásně mi v něm spí venku, tak alespoň nějaký účel plní. Jen si musím dát pozor, jak mám kola, už se mi teď párkrát stalo, že jsem chtěla nechat kočárek na nerovném povrchu a levé kolo se mi podlamovalo, tak jsem musela kočárek pro jistotu „opřít“ o stromek, protože syn sebou docela mele, když se vzbudí a převrhnutí bych se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.7.13 15:44

Jak jsem jiz psal, my mame necele 3 tydny koupenou verzi 2013, kde byl udajne sportak hodne prepracovany, takze mozna snad abych zalozil nove vlakno na Firkon 2013, neb me příspěvky do vlakna k verzi 2012 nemusi byt relevantni, ale co.. :-)

Nase Natalka se nam narodila ted 1.7. a včera prvne jsme s ni vyrazili s korbickou…kocarek jezdi uplne sam a rozhodne není problém ho vest jednou rukou…jelikož mala plakala, strategicky jsem rozhodl sjet z asfaltového chodniku na travu přes vydupanou cestičku, kdy kolecka ale jezdila po velkych trsech stravy a kamenech a musim rici, ze naprosto v pohode…odpruzeni a velka kolecka fungovala presne, jak jsem ocekaval a z toho příjemného drncani mala během chvile prestala plakat a usínala ;-)

Sportak ještě dlouho zustane zabaleny, tak s tim vam nepomohu…ale jelikož sportak se nacvakava nezavisle na konstrukci s kolecky, nevidim jediny důvod, proc by kvůli tomu mel kocarek ujizdet do strany apod…

Takze za nas zatím s Firkon Verano 2013 naprosta spokojenost ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danuskaseznam.cz
25.7.13 22:00

firkon verano long

@Hannah1979 prosim jak se daji nastavit ty pruzinky na kocarku? nejde nam ted najizdet na obrubnik jakoby se propadaly tak jsou asi nastavene na tu mekci moznost. diky

• Citovat
  • Upravit
danuskaseznam.cz
25.7.13 22:09

jak je to u nás

@xkovi máme kočárek používaný od ledna a ještě nedávno jsem si ho chválila ale taky už se nám stalo pár věcí co tu maminky popisují. Jinak tu síťku na nánožníku na korbičce, jak si tu někdo stěžoval používáme jako větrací, aby mimčo mělo stín pod boudou (teď už je větší takže je potřeba i clona). Takže tohle chválím jako dobrý nápad. Naopak ten košík dole je jen na pár věcí, ztratily jsme takto pláštěnku, někde vypadla, když foukal vítr. A už nám taky dvakrát odpadl celý i s nákupem. Koupila jsem lepší pláštěnku, která ho i více zakryje takže mi to tak nevadí. Clonu na boudičku máme po prvním prckovi a je to asi nejlepší koupě co jsem kdy udělala. MOmentálně máme nějaký problém tak budeme zjišťovat o co jde.
co se týče dotazu jedné paní - kam s pláštěnkou a síťkou - koupila jsem tašku od emitexu, ta na rukověti by měla být jako taška na všechno ale já používám jinou, praktičtější s kapsami

• Citovat
  • Upravit
danuskaseznam.cz
25.7.13 22:12

nase zkusenosti

Jeste jsem chtela dodat, ze na brisku se prcek vozi taky, odklopime okenko a frcime…prvni mel teda vetsi vyhled u jineho kocarku ale takhle se to da taky…

• Citovat
  • Upravit
425
26.7.13 17:59
@danuskaseznam.cz píše:
@Hannah1979 prosim jak se daji nastavit ty pruzinky na kocarku? nejde nam ted najizdet na obrubnik jakoby se propadaly tak jsou asi nastavene na tu mekci moznost. diky

Musela jsem se jít zeptat do obchodu, protože jsem to taky neuměla :-D Takže, pod těma pružinkama jsou takové páčky. Musíš je nahmatat, protože nijak nevyčuhují. Pokud je máš dané na měkko, míří jakoby k tobě a je třeba je překlapnout dozadu (aby mířily na zadní kolečka).
Pokud by ti to nešlo (těžko se to popisuje), tak to vyfotím a dám sem fotku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.13 07:42

díky

Už jsem to našla. ono je to vlastně jednoduché ale jak jsou taky černé tak to za prvé není vidět a za druhé se člověk bojí s tím nějak manipulovat aby to neulomil. jinak jsem ale zjistila, že problém není v tom pružení ale že celý podvozek máme nahnutý doprava - tedy k pravému přednímu kolečku, je to na tom místě odřené od toho kolečka tak jsem zvědavá co nám řeknou při reklamaci. Je možné že to tak je od začátku ale u lehkého prck to nijak nevadilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
27.7.13 08:24

@Daniela Bamboolik tak drzim palce, at dobre pochodite :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.13 08:57

jo

Díky, jsem zvědavá. Rozhodně mně netěší být měsíc bez kočáru ale jezdit se s tím pořádně nedá takže bych ho stejně nepoužívala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí