Firkon Verano Long 2012

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano Long?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano Long
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59358
13.10.12 23:33

@kajinkac ten vypadá pěkně, já právě hlavně kvůli létu chtěla světlý a to zase takový výběr neni :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
13.10.12 23:43

@Markéta80 jo, my mame svetle zelene golfky, jsou sice omyvatelne, ale vecne spinave jak prase, tak si naivne myslim, ze na te cervene to nebude tolik videt :-))), ale myslim, ze bude :-D ono na kazde barvicce clovek neco najde, zastankyne cernych zase tvrdi, ze se ta barvicka da kombinovat s jakoukoliv apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
14.10.12 07:20

@kajinkac

Takže jste ho taky kupovali v tom Batolátku? :lol:

A neboj, není na něm vidět špína, já furt trajdám, a v pohodě, vyperu ho asi až tam malá dobydlí :lol: chci si ho nechat ještě taky na dalšího čuňáka :lol:

• Citovat
  • Upravit
687
14.10.12 09:33

@sad 1 jojo, v Batolatku - udelali jsme si vylet :-) no, jestli jsou tvoji dcerce jen 4 mesice, jak koukam na metrik, tak to cunatko teprve poznas :-D nejhorsi je to po pul roce s papkanim (mala v kocarku mela obdobi, kdy rvala, takze zabaveni jidlem je fajn) a pak chodici deticky s botama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
14.10.12 09:38
@kajinkac píše:
@sad 1 jojo, v Batolatku - udelali jsme si vylet :-) no, jestli jsou tvoji dcerce jen 4 mesice, jak koukam na metrik, tak to cunatko teprve poznas :-D nejhorsi je to po pul roce s papkanim (mala v kocarku mela obdobi, kdy rvala, takze zabaveni jidlem je fajn) a pak chodici deticky s botama

tak to mě čekají hezké chvíle :lol: :P myslím, že u nás se bude taky řev přebíjezt jídlem, je to žravec obecný :mrgreen: :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
687
14.10.12 09:43

@sad 1 jojo, myslim, ze za chvili vybavenost krupkama, varenyma mrkvickama apod. bude nezbytnost, jestli chodis na dlouhe prochazky… ja taky chodila a az bude vic poznavat svet a zacinat trosicku lezt, tak ji to v kocarku tak dlouho moc bavit nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
14.10.12 10:39

@kajinkac hele já mam tyrkysové golfky a nic moc tam vidět neni. Ale na ajře objednam na mmb podložku protože je dost světlej ale ono i na tmavym je vidět kde co :lol: :lol:. Červenej jsme měla v plánu kdyby to byl kluk, s tou růžovou mě to baravně moc nešlo dohromady :? ale je krásnej a zase jinej než mají všichni ostatní :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.10.12 18:40

Taky uvažuju o tomhle kočárku a i když tu už dotaz na výšku byl, tak mě by spíš zajímalo, jak vysoko je ta hluboká korbička od země? Na stránkách obchodu totiž píšou dno korby 55 cm od země, a to mi přijde strašně nízko. Mám 176 cm a u některých kočárků, co potkávám na ulici, mám pocit, že bych se k dítku skláněla až ke kolenům.. :lol: Krásně vysoký mi připadá Quinny Speedi, ale ten má zase tu minikorbu, co dlouho nevydrží :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
14.10.12 18:53
@alimar píše:
Taky uvažuju o tomhle kočárku a i když tu už dotaz na výšku byl, tak mě by spíš zajímalo, jak vysoko je ta hluboká korbička od země? Na stránkách obchodu totiž píšou dno korby 55 cm od země, a to mi přijde strašně nízko. Mám 176 cm a u některých kočárků, co potkávám na ulici, mám pocit, že bych se k dítku skláněla až ke kolenům.. :lol: Krásně vysoký mi připadá Quinny Speedi, ale ten má zase tu minikorbu, co dlouho nevydrží :(

měřila jsem to a odpovídá to, 55 cm, mně ale nepřijde, žře bych se moc skláněla, mám 180 cm :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10032
14.10.12 19:51

Já hodně uvažovala taky o firkonu, ale nakonec jsem rozhodlá pro drojana evo ove city… hl. korba je od země nějakých 65cm… :-) A velikost kočárku bych řekla, že je totožný s firkonem, jen váha je větší :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
14.10.12 23:47

Ja mam 185 cm a byl tak akorat :-) co jsme meli kocarek pred tim, tak byl rozhodne niz a v pohode - je to zase lepsi do terenu kvuli ovladatelnosti, kdyz je to teziste kocaru polozeno niz… ale ja hledala na vysku rukojeti, velikost korby a sportaku a pak cenu, ostatni slo uz stranou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.12 11:45

Já čekám mimčo na únor a ten Firkon Verano Long se mi zdá nejpřijatelnější. Jen nevím aby se mi tam mimčo příští zimu vešlo na výšku se neobávám do sporťáku ale co na šířku? A kdyby už bylo ve sporťáku aby mi tam v zimě neumrzlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
29.10.12 08:23

Tak my taky budeme kupovat tento kočárek, tento týden si pro něj půjdeme do Polska. Vybrali jsme si červený s červenošedýma květinkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.12 17:01
@Bananas píše:
Tak my taky budeme kupovat tento kočárek, tento týden si pro něj půjdeme do Polska. Vybrali jsme si červený s červenošedýma květinkama.

A kam pro něj jedete do jakého města? Já totiž také uvažuji jet do Polska a vyjde to finančně lépe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
29.10.12 17:40

Já jsem z Českého Těšína, takže skočíme do polského Těšína. Trojkombinace tam stojí 7600 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí