Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Verano Long?
Přidejte zkušenost s Firkon Verano LongMy jsme jednou tu možnost dát korbu obráceně využili, při výletu lesem, kdy jsme šli přes půlhodiny z prudkého kopce, malý aspoň nemusel být hlavičkou dolů ![]()
Jinak jsem už psala, že náš kousek měl jisté mouchy. Momentálně ho máme na reklamaci, tak snad pak už bude brzdit ![]()
Ahoj, já jezdím s Firkon Verano Long už rok, 8 měsíců hluboká verze pak sporťák. Klady bych viděla
Zápory:
Tak to je moje zkušenost ![]()
@evelin12 já jezdím s veranem longem 4. měsíc a jsem nespokojená, po zimě přesedláme do sporťáku a už teď mám strach, že to bude opět katastrofa.
autosedačku, kterou prodávají v setu, jsem měla chuť vrátit a omlátit prodejci o hlavu, stříška pořád padá, sedačka na podvozku je hodně nestabilní, člověk tomu moc nevěří. když jedu po kostkách, bojím se, že mi ta sedačka vyskočí z těch adapterů, o tom jak na kostkách kočár vrže ani nemluvim.
ovladatelnost jednu rukou nehrozí.
Já naštěstí nemám problém s vrzáním, ale jinak souhlasím. K Vánocům jsem si vybrala lehký golfko-sporťák, tak se moc těším ![]()
@evelin12 taky jsem si k vánocům vybrala, golfky nuna pepp, už je máme i doma a nemůžu se dočkat až na jaře přesedláme a zbavím se firkonu.
Hezký
hlavně ta spojená vysunovací rukověť je bezva. My budeme asi kupovat Bebe beni Izzy.
TAky zvažujeme koupi tohohle kočárku v long verzi. Mám rodit na přelomu dubna a května, takže příští zímu bude mít miminko 7 - 9 měsíců. To už je asi na tu sportovní verzi, že? Je možné ten sporťák použít pro miminko v tomhle věku? Dá se sklopit do roviny? A je u nožiček nějaká „zábrana“, aby fusak nesjížděl? Ještě zvažuji Dorjan Sport Prestige, ale cena je o 3 tis vyšší ![]()
Mám přesně tuhle verzi kočárku a rodila jsem letos na konci dubna, takže to je podobné. Malá byla v korbičce až do minulého týdne, teď jsme teprve dali do sportáku. Dá se sklopit do uplné roviny, a je možné ho nasadit jak po tak i proti směru jízdy. U nožiček zábrana je a navíc fusak se protahuje těma popruhama v kočárku, takže nesjíždí.
Mám stejnou verzi a malá je stále v hluboké korbičce i se zimním fusakem. Sice je to tip ťop, ale vejde se (v 6 měsících 68 cm).
Do sporťáku ji zatím dávat nechci, v korbičce je víc chráněná, a když chce koukat ven, tak zvednu opěrku.
Tak já mám také tento kočárek a jsem zatím maximálně spokojená. Já rodila v půlce dubna a v korbičce hodlám vozit do konce zimy
Prcek má 8 měsíců a asi 72cm a stále tam má ještě místo ![]()
Moje malá má v 6 měsících 73 cm a 9,4 kg a vejde se mi tam s fusákem úplně v pohodě. Chci ji nechat v korbě určitě do jara. Je tam tepleji, přijde mi to praktické na zimu. Do sporťáku chci jít tak v březnu, dubnu. Jinak jsem taky s kočárkem maximálně sppokojená.
Uvažuji o koupi tohoto kočárku (http://www. firkon-kocarky-hak. cz/firkon/eshop/1–1-Kocarky/13–2-Verano-len/5/222-Verano-len-silver). Dost mě překvapilo, jak je lehký. Nevíte některá z praxe, zda je uváděná váha podvozku včetně koleček? Předem moc díky za reakce!