Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Fakt den blbec,jak píšeš zítra bude zase dobře.Když se to se.. tak se to se..Ženská prostě není stroj…A bouchneme občas každá ![]()
Běž si lehnout a zaspi to
Manžela to určitě taky mrzí
Občas také mám takovéto dny.
Nejlepší řešení by bylo dát děti babičce, manželovi, nebo nějaké spřízněné duši a jít se projít, přečíst si knížku či si jít lehnout. Nejlépe na celý den.
Mě pomáhá knížka Když se nic nedaří.
ahoj,neboj zase bude dobře. ![]()
Taky mívám občas den blbec,to jen tak na uklidněnou,že v tom nejsi sama. ![]()
Hupsni do vany,nalij si třeba vínko a uvolni se.Zítra bude líp. ![]()
Neboj zítra bude určitě líp, vím podle sebe. Zrovna minulé pondělí jsem měla taky den blbec a večer, když už jsem myslela, že fakt jako konec, nic nešlo, všechno blbě atd., tak manžel v kuchyni rozřízl 2litrovou coca colu nožem omylem, coca cola byla všude rozstříkaná, já myla další 1,5hod.kuchyň. Jsem myslela, že budu vraždit, ale do rána jsem se ze všeho vyspala. drž se, bude líp, pa
Ty se z toho vyspíš, děti už teď nevědí, že dostali na zadek, zato manžela to určitě žere. Zítra bude líp, v takové dny by bylo fakt nejlepší zahrabat se pod zem a vylézt až druhý den, jenže to nejde, musíme to nějak přežít. ![]()
Presne jak pisou holky. Bude lip. Takhle to dopadne, kdyz se to vsechno sejde dohromady. Ja si dam panaka, v klidu se nekde vybrecim. Jen u me musi byt jeste nejaky vysvetlovani s manzelem, nedokazu cokoliv jen tak hodit za hlavu, chci aby vedel, proc jsem reagovala jak jsem reagovala. Sice se u toho nekdy chytnem, ale vzdycky to pak doresime a muzeme si oba vydechnout.
Drzim pesti, at se zitra probudis s vidinou lepsiho dne ![]()
U nás tohle bylo včera, měla jsem pocit, že na co jen pomyslím, to je předem zkažené. A manžel jako správný „tvrďák“ mě v tom ještě pořádně vydusil…a při mých těhu hormonech…
![]()
No ale dnes je líp…jednou jsme prostě nahoře, jednou dole…neboj, bude líp ![]()
Ježišku,takové dny znám
muj muskej mi tedy nevyčítá,když se něco nepovede,ale mě je pak líto,když si vzpomenu,jak jsem v nervech houkla na malýho,kterej jen kopíruje mojí náladu ![]()
Neboj,zítra bude líp ![]()
Krásný večer všem.
Asi se chci jen vypovídat, vybrečet, než poradit. Mám den blbec. A zítra určitě bude lépe. Ale teď mám chuť někoho zabít. Jestli mi rozumíte.
No den blbec. Od rána. Počínaje tím, že jsem nekoupila pár důležitých věcí, i když jsem plánovaně vytáhla v útok na supermarket. Pokračovalo to třeba tím, že jsem byla objednaná u doktorky na nějaký čas, ale vzala mě o půl hodiny později. O nic by nešlo, kdyby děti v tu dobu byly u táty v práci. A ta dále, a tak dále. Jo, ještě asi dodám, že mám hlavu jak střep, děti jsou taky nějaký nachcípaný, takže se taky nechovají standardně. Třeba nechcou jíst. No a další detaily, jak šel den.
Cosi se začalo vrbit, když táta přijel z práce. Zapředli jsme hovor na téma, co se mu povedlo, i když pro danou práci nemá kvalifikaci. Navázala jsem svou jistou rekvalifikací, kdy výstupem je diplom, který mi ale dají až po několika průběžných zkouškách, a jedna bude placená. No, a to začalo. Že je zvědavý, jestli jí vůbec někdy udělám, že to budou vyhozený peníze, a tak. „Chválení“ pokračovalo, jenže souběžně taky den blbec, takže na co jsem nezapomněla, to jsem zvorala. Včetně občanky, když jsme šli k volbám. Bohužel to máme do volební místnosti notný kus cesty a brali jsme sebou děti. Které sotva jsme vyrazili, začaly řvát. Protože je maminka týrá hlady a nedá jim najíst.
Takže to vygradovalo ve chvíli, kdy jsem byla už tak vytočená a tak nešťastná, že jsem prostě jen tupě zírala a zadržovala slzy. Jo, a dodám, že ještě mám měsíčky, aby to nebylo málo, na tu mojí psychiku. Takže - jsem tak blbá, až mě to nadnáší. A až se přestanu tvářit jak pí**, mohla bych začít být pořádná máma a začít se starat o děti. Třeba jen aby neměly hlad. To by pro začátek stačilo. Pak jim dát čisté oblečení. Tak to už jsem prostě nechala všechno stát, včetně kočáru, a utekla jsem k mamince (do jejího domu) brečet … Načež se sebral můj muž (teda když jsem se vrátila) a odešel do hospody.
A končí to tím, že děti, když šly spát, zlobily, a já je seřezala, a tak je mi to líto …