Kdy vyjde deníček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1219
10.8.15 13:51

@sunshinegirl myslím, že by ti měli dát vědět kdy vyjde… počítej tak za týden, podle toho jak dobře nebo špatně jsi to napsala, určitě to ještě trochu upravují… :-)
o čem jsi psala? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
10.8.15 13:57
@JaneDoe píše:
@sunshinegirl myslím, že by ti měli dát vědět kdy vyjde… počítej tak za týden, podle toho jak dobře nebo špatně jsi to napsala, určitě to ještě trochu upravují… :-)
o čem jsi psala? :-)

Co se korektury týče, myslím, že tam toho moc nebude. Nech se překvapit… Jistě to bude deníček se spoustou negativních i pozitivních reakcí. To bude zase bouře. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1219
10.8.15 14:05
@sunshinegirl píše:
Co se korektury týče, myslím, že tam toho moc nebude. Nech se překvapit… Jistě to bude deníček se spoustou negativních i pozitivních reakcí. To bude zase bouře. :mrgreen:

ok, těším se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21069
10.8.15 14:17
@sunshinegirl píše:
Prosím můžu se zeptat jak dlouhá je standardní doba od sepsání deníčku k jeho uveřejnění? Včera jsem deníček napsala, myslela jsem, že dnes vyjde, nevyšel. Máte nějak omezen počet deníčků co za den vypustíte? Nebo v případě, že se Vám deníček nezdá a nechcete ho uveřejnit, napíšete to autorovi? Nevím kde je problém…

Dobrý den,

nahraných deníčků máme momentálně poměrně hodně, většinou vždy vyjdou nejdéle týden po nahrání do systému. Musejí projít řádnou editací. Každý den vycházejí max. dva deníčky s různými tématy. Pokud deníček nesplňuje kritéria, autorům vždy píšeme a dáváme možnost upravení textu.

Konkrétně Váš deníček bude uveřejněn zítra, 11. 8.

Pěkné odpoledne :kytka:

Adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
10.8.15 14:18
@admin píše:
Dobrý den,

nahraných deníčků máme momentálně poměrně hodně, většinou vždy vyjdou nejdéle týden po nahrání do systému. Musejí projít řádnou editací. Každý den vycházejí max. dva deníčky s různými tématy. Pokud deníček nesplňuje kritéria, autorům vždy píšeme a dáváme možnost upravení textu.

Konkrétně Váš deníček bude uveřejněn zítra, 11. 8.

Pěkné odpoledne :kytka:

Adminka Eliška

Jé, děkuji mnohokráte za odpověď. Jste hodná. Přeji krásný den. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
31.8.15 22:42

Chtěla bych se zeptat zda po napsání deníčku a jeho uložení ještě stále chodi e-mail a také při uveřejnění? Ještě by me zajímalo jestli někde najdu složku svých deníčků, případně jestli někde uvidím i zatím neschvaleny deníčk? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21069
1.9.15 14:53
@kiki.kiki.piki píše:
Chtěla bych se zeptat zda po napsání deníčku a jeho uložení ještě stále chodi e-mail a také při uveřejnění? Ještě by me zajímalo jestli někde najdu složku svých deníčků, případně jestli někde uvidím i zatím neschvaleny deníčk? Děkuji

Dobrý den,
díky za Váš dotaz. potvrzovací e-mail Vám přijde po schválení deníčku v administraci. Po jeho uveřejnění se Vám ve Vašem profilu vytvoří složka s deníčky. Neschválené deníčky může vidět pouze administrátor. Vámi nahraný deníček vyjde 3. 9. 2015. :)
Pěkný den
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
21.9.15 14:21

Dobrý den, mohu se zeptat, kdy vyjde můj deníček Černá a bílá? Čekají nás velké změny, chvíli budu bez netu, tak chci vědět, zda to do té doby vyjde :)

• Citovat
  • Upravit
21069
21.9.15 14:45

@sunshinegirl

Dobrý den,

Váš deníček vyjde tento pátek, 25. 9. 2015.

Pěkné odpoledne
admin Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
30.9.15 09:55

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, proc můj deníček, který je psány čtyři dny zpátky, je vydaný k datu 2.9.2015? Šlo by opravit? A přidat ho k aktuálnímu datu? Předem děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21069
30.9.15 10:18

@RomanaBl
Dobrý den,

díky moc za Vaše upozornění, jedná se o chybu, deníček vyjde 2. 10. 2015.

Zdravím :kytka:

Adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
30.9.15 10:25

@admin Děkuji moc :-* a přeji krásný den :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
16.12.15 11:04

Dobrý den, prosím o informaci kdy vyjde můj deníček s názvem Cabanova vtipná příhoda?

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
16.12.15 11:40
@sunshinegirl píše:
Dobrý den, prosím o informaci kdy vyjde můj deníček s názvem Cabanova vtipná příhoda?

jsem se lekla že Cabicarova :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sunshinegirl
16.12.15 11:41
@Nafrněná píše:
jsem se lekla že Cabicarova :mrgreen:

njn, to je prostá náhoda… :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...