Kdy vyjde deníček?

2390
3.5.10 15:53

denicky

ahojik chtela bych se zeptat,dneska jsem si napsala novy denicek,ale nemohu ho nikde najit.mohu se tedy zeptat,kde najdu svuj denicek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17609
3.5.10 16:02

Musíš počkat, až si ho admini přečtou a zveřejní, jestli nejsou momentálně dostupní, tak to může být i den dva. Pak bude na první stránce a v sekci deníčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21038
3.5.10 17:59

Jeden deníček jsem opravila a pustila, druhý čeká - a jak jsem koukla, bude to na delší dobu úprav, takže ho pustím až večer.

Kdyby byl sepsán tak, že by nepotřeboval opravovat, byl by venku hned - to neber jako výčitku, jen jako konstatování faktu. Chybí mezery po interpunkčních znaménkách, velká písmena na začátku vět a odstavce :)

Takže večer, ju? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
3.5.10 20:41

jj dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
23.9.13 07:49

Ahoj, tak jsem tady zas… Minulý týden jsem napsala deníček a stále nevyšel:-( Dostal se k Vám, nebo ne? Díky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
23.9.13 09:00

@valkil Mě se totiž pak sekl počítač, lišta ukazovala, že je deníček schválený, ale na stránce byl stále rozepsaný, tak se raději ptám, psala jsem asi ve středu, teď nevím přesně.. Podle všeho by tam měl být, ale nejsem si jistá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
23.9.13 09:35

@valkil tak uvidím, jestli ho tam mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21038
24.9.13 11:00

Zdravím,
při zaslání deníčku přijde potvrzující e-mail o jeho obdržení. Druhý mail přijde při schvalování, a to s konkrétním datem zveřejnění. @kissi Tvůj deníček byl zveřejněn dnes, doba vydání záleží na množství deníčků.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
6.7.15 13:29

Ahojky zajímalo by mě neví někdo kdy vyjde další deníček? už dva dny nic tak se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21038
6.7.15 13:53

Dobrý den,
deníčky nevycházejí, protože žádné nebyly. :( Holt teplo vylákalo všechny psavechtivé ven. :) Ale nebojte, tento týden už nějaké budou.

Hezký den,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
6.7.15 20:52

Dobře díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
10.8.15 13:46

Prosím můžu se zeptat jak dlouhá je standardní doba od sepsání deníčku k jeho uveřejnění? Včera jsem deníček napsala, myslela jsem, že dnes vyjde, nevyšel. Máte nějak omezen počet deníčků co za den vypustíte? Nebo v případě, že se Vám deníček nezdá a nechcete ho uveřejnit, napíšete to autorovi? Nevím kde je problém…

• Citovat
  • Upravit
Luca10
10.8.15 13:50
@sunshinegirl píše:
Prosím můžu se zeptat jak dlouhá je standardní doba od sepsání deníčku k jeho uveřejnění? Včera jsem deníček napsala, myslela jsem, že dnes vyjde, nevyšel. Máte nějak omezen počet deníčků co za den vypustíte? Nebo v případě, že se Vám deníček nezdá a nechcete ho uveřejnit, napíšete to autorovi? Nevím kde je problém…

Mně vždy vyšel tak do pěti dnů. Admini jich mají ve frontě jistě hodně a taky ta editace asi trvá.

Příspěvek upraven 10.08.15 v 13:52

• Citovat
  • Upravit
1219
10.8.15 13:51

@sunshinegirl myslím, že by ti měli dát vědět kdy vyjde… počítej tak za týden, podle toho jak dobře nebo špatně jsi to napsala, určitě to ještě trochu upravují… :-)
o čem jsi psala? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
10.8.15 13:57
@JaneDoe píše:
@sunshinegirl myslím, že by ti měli dát vědět kdy vyjde… počítej tak za týden, podle toho jak dobře nebo špatně jsi to napsala, určitě to ještě trochu upravují… :-)
o čem jsi psala? :-)

Co se korektury týče, myslím, že tam toho moc nebude. Nech se překvapit… Jistě to bude deníček se spoustou negativních i pozitivních reakcí. To bude zase bouře. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová