Deník pro dítě

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Linamati
27.5.18 18:39
@Russet píše:
To je hezký :palec: Já mám klasické desky A4 s kroužky na vkládání papíru. Můžu tam zas dát víc fotek a třeba i obrázky.

Já tam dávám synovi taky obrázky, fotky.. nebo co někde namaluje.. fotky ze školky a podobně ;-)

• Citovat
  • Upravit
94
27.5.18 18:46

@Myssicka no tohle ani ne… Teda začátek možná… Ale spíš pak vyprávět dovolené, první den ve školce(příprava a ten čas, co jsme byly spolu),první den ve škole, první den ve škole, první lásky, co jsme kde delaly a tak… Plus ty hlášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
27.5.18 18:49

@Linamati To je krásné:) presne takle nějak bych to chtěla:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
27.5.18 18:54
@iwa83 píše:
@Sally84 Obal na knihu se dá hezky vyrobit doma. A ono jsou hezké desky síce hezké - ale důležitější je obsah. Resp. kdyby bylo nejhůř, udělat nové „hezčí“ desky můžeš udělat kdykoliv.Já se tým estetičnem moc netrápim. Jsem kolikrát ráda, že se večer dokopu k tomu sednout a zapsat. Teď jak už je to na delší zápis (popsat situaci) tak se mi obvykle nechce. Ale snažím se. Mám v plánu to dceři dát až bude mít taky své děti (nebo před smrtí) :D

Něco na tom je :think: :) je fakt, že desky mohu vyrobit vždycky:) :lol: já taky moc nestíhám psát. Píšu během dne do app na mobilu a pak když je čas tak to přepisu na papír. Až nastoupim do práce, bude času ještě míň… Ale nějak to stíhat chci no:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
27.5.18 18:55
@Sally84 píše:
@marketak5 a to mě zajímá:) ten deník máte jako sešit nebo jak to vypadá?:)
a tvrdé desky. Jen čistě bílé papíry, velikost neco mezi a5 a deníček. Máme ho přímo od výrobce, z kniharstvi, dost podle mě i levný. Až budu doma napíšu název, teď si nepamatuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
27.5.18 19:04

V kniharstvi ti udelaji desky knihy s cim chces… cca od 300 podle druhu vazby a materialu. Proste jak bakalarka ale bez textu

• Citovat
  • Upravit
4394
27.5.18 20:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.18 20:27

Ja o tom taky uvazovala, ale pak jsem si rikala - nez ona vyroste do veku kdy bude chapat moje myslenkove procesy, tak kdovi kde bude papirovym denikum konec :think: Zalozila jsem ji email s jejim jmenem a posilam ji tam vsechno mozny - pisu ji tam, posilam fotky, obrazky, vzpominky. Tu adresu jsem dala i rodine, muzou ji tam taky posilat a psat. Az bude mit z toho rozum, dostane heslo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9123
28.5.18 07:04

@Kočičí duše Naopak, myslím, že tá papírová forma je lepší. Myslíš, že se bude po letech břebírat desítkami strán mailů? Já jsem v tomhle konzerva. Stejně tak fotky - k elektronickým jsem se málokdy vrátila. Ale papírové album jsme prohlíželi několikrát. Stejně tak fotky z mého dětství - teď se v tom prehrabeme a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.18 08:27

@iwa83 Ale jo, to my mame i papirova alba doma, ty taky rada prohlizi. Plus ji pisu takovy ten denik miminka. Zbytek holt na ten mejl no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
28.5.18 09:23

@iwa83 Taky jsem raději pro tu papírovou formu… Navíc za 18 let, teda už za 15, ten papír bude pěkně starý a bude z něj dýchat víc ta nostalgie nebo jak to říct:) navíc se mi líbí, že to bude mou rukou. Bude to víc osobní. Třeba teď si raději přečtu dopis od babičky, která tu už není, než abych ho četla v mejlu (kdyby byl v mejlu)nebo napsaný na počítači. Víc z něj na mě dýchne ONA… Jestli mi někdo rozumi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9123
28.5.18 09:34

@Sally84 taky to tak vidim. Ja jsem ale stara konzerva. Ja mam radsi i knizky nez ctecku. Uznavam vsechny klady ctecky, ale papir je papir. Plus prave tou rukou psany text je proste osobnejsi nez i kdyz vytiskly text. Ale i digitalni scrapbook je hezky. Jen si myslim ze to zabere vic casu nez to obyc psani rukou. Mno a co si budeme povidat, tech poctivcu co to vydrzi dyl je malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí