Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj
vybíráme dětskou postýlku a vůbec se nemůžeme rozhodnout jakou. Na trhu jich je velké množství, ale všechny nám přijdou dost “vratké”. S jakou postýlku jste spokojeni? Cena nám je jedno. Za jakékoliv doporučení bude ráda ![]()
Měla jsem z Ikey a bohatě na ty dva roky plus minus stačila. To samé bych neinvestovala do nějakých cetek na postel, to je taky než dítě začne lézt, jinak je to prakticky k ničemu. Stačí dobrá matrace, postýlka stačí obyčejná pokud nemáte nějaké speciální přání na funkci nebo vzhled.
Taky mám zkušenost jen z Ikea postýlkou a stačila. Ona by stačila i tak stará dobrá s posunovací bočnicí. Jen vyměnit matraci.
Máme obyčejnou ze setu ještě s přebalovákem a šatní skříní dohromady ani ne za 10 tisíc, syn v ní spí už 18m a vrstká není, teď ji má na nejnižší úrovni a krásně stačí ![]()
My máme obyč Scarlett je bytelná se stahovací bočnicí. Ted poslouží pro druhatko ![]()
Je to fakt jedno. Jednu postýlku mám v obýváku, 40 let starou, druhou v ložnici dubovou se stahovací bočnicí, asi pětiletou. Slouží obě úplně stejně.
Z IKEA, naprosto stačí. My teda pořídili Guliver ( byla dražší, stala tenkrát 1990 Kč ). Ale posloužila 2 dětem a před cca rokem šla dál pro další miminko.
Mame uplne obycejnou z ikey a vratka me neprijde, ale miminko v ni bude az v lete zatim je v brisku. Investujeme vice penez radeji do velke postele az bude mala vetsi. ![]()
Uplne obycejnou, nejaka Ikea uz asi z treti ruky a v pohode slouzi… Koupili jsme akorat novou matraci s kokosem nebo s cim. Postylka to je to posledni, na cem bych chtela utracet penize ![]()
Mame dve scarlett, chtela jsem stahovaci bok.
Obe jdou predelat na valendu. Na prvniho jsme to moc nepouzili, uvidme, co druhy.
Prvni sel celkem zahy do velke, nechtel spat sam
Super, děkuji. Zatím se nám zdála ta z Ikey nejlepší
jinak já nevhci, aby šla pak předělat na normální postel. A hlavně budeme pořizovat jak postýlku, tak koš/kolébku. Postylka bude v patře a kolébka dole. Aspoň ze začátku. Jinak bych se uběhala.
A mate u postýlku s těmi šuplíky? Nebo bez.
My máme taky obyč ikea
po dvou dětech, tedy z druhé ruky, teď slouží našemu miminku. Úplně super, nic dražšího bych nekupovala
máme bez šuplíku z bazaru za 600 ![]()
Mame z xxxlutz, je az do 6 let a z boku ma vyndavaci pricky.
Bílá Puppolina Julie se zvířecím motivem. Jsem s ní spokojená, mám v ní druhé děcko a musím říci, že přežila zátěžovou zkoušku v podobě mé starší dcery, jelikož ta když se v roce a půl naučila skákat na trampolíně, tak od té doby když v postýlce stála, držela se bočnice a neustále skákala ![]()
Jinak určo bych volila bez šuplíků, není to doporučováno kvůli SIDS.
@Pocahonta díky za informaci, to by mě nenapadlo, že by na to supliky měly vliv.