Dětská postýlka - doporučení a spokojenost

2215
20.5.18 13:48

Dětská postýlka - doporučení a spokojenost

Ahoj :mavam: vybíráme dětskou postýlku a vůbec se nemůžeme rozhodnout jakou. Na trhu jich je velké množství, ale všechny nám přijdou dost “vratké”. S jakou postýlku jste spokojeni? Cena nám je jedno. Za jakékoliv doporučení bude ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36179
20.5.18 13:52

Měla jsem z Ikey a bohatě na ty dva roky plus minus stačila. To samé bych neinvestovala do nějakých cetek na postel, to je taky než dítě začne lézt, jinak je to prakticky k ničemu. Stačí dobrá matrace, postýlka stačí obyčejná pokud nemáte nějaké speciální přání na funkci nebo vzhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.5.18 13:55

Taky mám zkušenost jen z Ikea postýlkou a stačila. Ona by stačila i tak stará dobrá s posunovací bočnicí. Jen vyměnit matraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.18 13:57

Máme obyčejnou ze setu ještě s přebalovákem a šatní skříní dohromady ani ne za 10 tisíc, syn v ní spí už 18m a vrstká není, teď ji má na nejnižší úrovni a krásně stačí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
20.5.18 14:05

My máme obyč Scarlett je bytelná se stahovací bočnicí. Ted poslouží pro druhatko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.5.18 14:15

Je to fakt jedno. Jednu postýlku mám v obýváku, 40 let starou, druhou v ložnici dubovou se stahovací bočnicí, asi pětiletou. Slouží obě úplně stejně.

• Citovat
  • Upravit
8112
20.5.18 14:27

Z IKEA, naprosto stačí. My teda pořídili Guliver ( byla dražší, stala tenkrát 1990 Kč ). Ale posloužila 2 dětem a před cca rokem šla dál pro další miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
20.5.18 14:37

Mame uplne obycejnou z ikey a vratka me neprijde, ale miminko v ni bude az v lete zatim je v brisku. Investujeme vice penez radeji do velke postele az bude mala vetsi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
20.5.18 14:39

Uplne obycejnou, nejaka Ikea uz asi z treti ruky a v pohode slouzi… Koupili jsme akorat novou matraci s kokosem nebo s cim. Postylka to je to posledni, na cem bych chtela utracet penize :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
20.5.18 14:41

Mame dve scarlett, chtela jsem stahovaci bok.
Obe jdou predelat na valendu. Na prvniho jsme to moc nepouzili, uvidme, co druhy.
Prvni sel celkem zahy do velke, nechtel spat sam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
20.5.18 14:56

Super, děkuji. Zatím se nám zdála ta z Ikey nejlepší :) jinak já nevhci, aby šla pak předělat na normální postel. A hlavně budeme pořizovat jak postýlku, tak koš/kolébku. Postylka bude v patře a kolébka dole. Aspoň ze začátku. Jinak bych se uběhala.

A mate u postýlku s těmi šuplíky? Nebo bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6760
20.5.18 15:50

My máme taky obyč ikea ;) po dvou dětech, tedy z druhé ruky, teď slouží našemu miminku. Úplně super, nic dražšího bych nekupovala ;) máme bez šuplíku z bazaru za 600 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
20.5.18 16:01

Mame z xxxlutz, je az do 6 let a z boku ma vyndavaci pricky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
20.5.18 16:29

Bílá Puppolina Julie se zvířecím motivem. Jsem s ní spokojená, mám v ní druhé děcko a musím říci, že přežila zátěžovou zkoušku v podobě mé starší dcery, jelikož ta když se v roce a půl naučila skákat na trampolíně, tak od té doby když v postýlce stála, držela se bočnice a neustále skákala :D
Jinak určo bych volila bez šuplíků, není to doporučováno kvůli SIDS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
21.5.18 10:14

@Pocahonta díky za informaci, to by mě nenapadlo, že by na to supliky měly vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí