Co na přebalovací pult

401
23.5.18 13:13

Co na přebalovací pult

Maminky, pořídili jsme přebalovací pult a teď řešíme otázku co na něj (já vím, že dítě ????????)? Položit deku nebo ručník a na to jednorázové podložky? V obchodě jsem viděla gumové přebalovací matrace nebo desky, ale přijdou mi na dotek takové lepivé a navíc bych ráda nějakou levnější variantu… Co byste doporučili? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1540
23.5.18 13:15

Já jsem koupila právě tu matraci (tu pogumovanou) a na to plenu nebo ručník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
23.5.18 13:17

@SábaW mam prebalovaci podlozku, prave tu pogumovanou - je mekka…a na to plinku nebo tu jednorazovou prebalovaci podlozku ;) a za 300,– mi neprijde nejak predrazena, kdyz budu pouzivat kdo vi jak dlouho a pak i na druhe treba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
23.5.18 13:18

Mám takovou měkkou matracku a přes to pratelnou přebalovací podložku (dole je jakoby igelit a nahoře příjemná látka), ty mám 2 a střídám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
23.5.18 13:25

Mám přebalovací podložku za 300..je měkká takže na ní už nic nedávám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
23.5.18 13:38

@SábaW mám tu měkkou přebalovací podložku a tu dávám do velkého povlaku od polštáře. Nemusím pořád rovnat jednorázovou podložku nebo plínu. Sice to není moc hezké, ale účel to plní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.5.18 13:53

Pošila jsem si molitan takovým tím textilním ubrusem a pak přes navrch dávala vícevrstvé plenky velikosti M. Když se mi dítko počůralo, tak se to tam zvládlo vsáknout všechno. Měla jsem jich několik a normálně prala. Samotná plenka mi přišla pro dítě studená a jednorázové jsem domů prostě nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
23.5.18 13:55

Prebalovaci podlozka-akorat doporucuji rovnou bez tech vyvysenych okraju. Je to fajn, kdyz “ucite” miminko otacet na brisko ci na zada (ale zalezi, jak mate siroky prebalovak). Ja musela cvicit s ditkem vojtovku, tak se to hodilo, ze byla rovna. Na podlozku neni potreba davat deka ci plena-je to dobre na otuzovani. Samozrejme nesmite mit doma 15stupnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
23.5.18 14:16

@SábaW mně vyhovovala ta nafukovací přebalovací podložka z IKEA, na ni jsem dávala plenku. Podložka je lehce měkká, okraje si můžeš nafouknout nebo nechat vyfounuté, pokud potřebuješ rovnou, je praktická na cestování, složíš ji na malé rozměry do tašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
23.5.18 15:29

@SábaW nechala jsem si na míru uříznout asi 3cm molitan, na to ušila potahy (2, abych mohla prát) a měla jsem na střídačku pratelné podložky z Ikea (tuším, že to mají jako chránič matrace)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25153
23.5.18 20:41

@SábaW Měla jsem tu desku, co píšeš, ale na postýlce a pak na komodě. U miminka deku nebo látkovou plenku, časem nic. Bylo to šup šup a dítě bylo oblečené, tak ho to nestudilo. Užila jsem to na tři děti a ještě poslala dál, bylo to jen lehce popraskané. Ale jestli to chápu, tak desku máš, tak bych dala jen deku.
Ty jednorázový podložky jsou hrůza a děs. Měla jsem jeden balík, a když jsem viděla, co je to odpadu, tak jsem pod dítě dávala látkovku. Splnilo to účel a bylo to mnohem ekologičtější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí