Denisa nebo Kristýna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
6.10.17 19:32
@Šerri píše:
My jsme chteli taky puvodne Kristynu, je to moc krasne jmeno. Ale jediny co me na to jmene zarazi, je mala variace oslovovani kdyz je mala tak je to Kristynka, ale az vyroste do puberty tak zbyva uz jen osloveni Kristy nebo Kristnyno - ale to je moc dlouhe tak ji kamosi rikat nebudou. Takze nastupuje Kiko, Kikino a nebo jak u nas e tride ji rikali Kišo nebo Kriso???? takze pekne jmeno ale toto nas odradilo.

u nás se Kristýnám říká Týno… je to teda lepší než Kiki nebo Kiko či Kikino ale za mě taky nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
7.10.17 07:57

Kristýna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
7.10.17 10:57

Jaké je jméno sestřičky a jaké je příjmení? to bych ráda znala, abych se mohla adekvátně rozhodnout… jinak takto určitě radši Denisa, je méně časté, budete originálnější, sestrička ji bude mít o fous radši, když jí vybere jméno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
20.10.17 14:08
@chs.jasmin píše:
@boball Vtipné hlášky typu „Denisa ma malýho penisa“ - což jsem odpálkovávala, že nemám žádnýho, když jsem holka. a pak taky „Denisa, vykouří/olízne mi penisa“ a tak ale třeba teta je Lenka a ta taky říkala, že se ji smáli typu „Lenka, blbá jak plenka“ nebo „Leničice opice, pitomá jak hadice“ a tak. Ono se to v závěru dá vymyslet na jakékoli jméno :-)

To moc dobře znám. Zažívala jsem to ve škole taky.. ale za mě, kdybych si mohla vybrat, tak se jmenuji jinak. Byla jsem vždy jediná v okolí s tímto jménem, a připadala jsem si divně. Líbí se mi jen oslovení: Deni, Denčo.. Deniso zní velmi tvrdě a nepřátelsky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
20.10.17 14:10

Udelejte si numerologicky rozbor jmen a take karmicke zatizeni jmen. To Vam pomuze se rozhodnout na zaklade nejakeho hlubsiho duvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
20.10.17 15:08
@Nell2 píše:
Za mě Denisa, Kristýně budou říkat Kikina a to je děsný

Desny pro koho? Me to prijde roztomile. Navic muj bratranec rika Kikino kazde zene :lol: :lol: :lol: me osobne se take vic libi Kristyna alias Kikina :D :D :D nebo Tyna :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.11.19 16:08

Jmenuju se Kristýna a jsem velmi spokojená, za mě rozhodně toto jméno! Dá se všelijak tvarovat a je velmi ušlechtilé. Pokud věříte na to, že jména mají vliv na jejich majitele, tak bych určitě vybrala jméno Kristýna. Z mého pohledu nejkrásnější jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
28.11.19 09:55

Kristýna :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.19 17:31

Denisa je pěkné jméno. Nosila by Dionýsovo jméno - řecký bůh vína a veselí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Inečka
10.7.21 20:11

Deniska, Kristýn je hodně :palec: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat