Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky. Prosím o radu.
Měla jsem nějakou střevní chřipku a syn (9,5 měsíce) to ode mě dostal. V neděli v noci měl řidší stolici, včera ráno vodový průjem a pak večer zase stolici jako kaši. Včera jsem volala doktorce (co se týká synka tak jsem ze všeho hned vystrašená
)a řekla mi, že mám nasadit dietu (rýže, mrkev, banány, hodně pít, atd.), pokud prý průjem nepřejde, máme přijít. Dnes zatím nekakal. Mám mu pořád dávat tu dietní stravu nebo již normální jídlo? Díky za radu.
ahojky,
dávala bych pořád…dokud tak dva tři dny nebude kadit normálně a pak bych zase normálně pomalu najela na běžnou stravu
Malej má věčně průjem kvůli zoubkům ![]()
ahoj, malá taky dost trpí na průjmy..tu dietu bych nechala aspoň týden, prostě než to bude aspoň pár dní ok, kojíš nebo je na UM? a třeba do čaje bych mu dala smectu, je to takový prášek, dostanešv lékárně.. ![]()
tak zkus dát Nutrilon Low lactose, nevadí, že dáváš jinou značku, já taky dávala Hami, teď Babylove, ale při průjmech nasadím ten spec. nutrilon a ten taky dost pomůže..teda aspoň u nás..každopádně ta 400g krabička asi za 150, což není tak hrozný.. ![]()