Pláč při zavádění čípků

Michaella69
31.10.11 17:13

pláč při zavádění čípků

Prosím o radu…

Je normální, že naše 9. měsíční holčička při zavádění čípků hrozně naříká? Jak kdybych ji strašně trápila. I měření teploty v zadečku je čímdál tím horší… Dávala bych ji sirup radši než čípky, ale ona ho prostě nechce. Všechno vyplive, vyprská…

Děkuji ;-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaella69
31.10.11 17:15

A ještě jeden dotaz… Můžou čípky způsobit průjmovatou stoličku? Po srpnový hospitalizaci kvůli průjmu se ho už dost děsím :-(

• Citovat
  • Upravit
232
31.10.11 17:18

Tak já u své dcery používám i trošičku oleje, namažu jí dírku,čípek trochu prohřeju v rukách,ať je měkkčí a taky trošku naolejuju a pak to jde docela dobře.Naše to taky špatně snáší,vždycky moc zatne a pak to jde hůř.A jo, může mýt řidčí stoličku.dělá to ten glyceryn v tom čípku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaella69
31.10.11 17:23

Děkuji, já ji vždycky najdřív namažu zadeček, takže to tam klouže pěkně, ale strašně u toho kňourá a i chvíli potom… tak uvidíme… Úplně jsem se lekla, jestli nemá ještě nějakej další problém. Dřív to nedělala…

• Citovat
  • Upravit
29577
31.10.11 19:03

A proč dáváš čípky? Brufen sirup apod. zabere v tomhle věku mnohem rychleji a účelněji než čípky.
Teplotu už měřím dig. teploměrem v podpaždí,chce to jen cvik a naučit se zaujmout hrou,dítě to ani neregistruje a teplotu změřím bez pláče :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaella69
31.10.11 19:11

Berry, ráda bych dávala sirup. Ale ona ho nechce. Plive ho, prská ho, natahuje ji. Dneska jsem ji dávala thymomel na kašel a myslela jsem si, že ten ji bude chutnat. Málem se po něm pozvracela. Oklepávala se asi minutu a strašně se šklebila a nakonec ji to tak natáhlo, že už jsem čekala, že to fakt vyhodí :-( Nakonec ho teda jen vyplivala…

• Citovat
  • Upravit
1223
30.12.14 17:28

Ahoj holky, mám stejný problém jako zakladatelka, malý je nemocný, má dva sirupy na kašel, které za žádnou cenu nechce spapat, plive to, prská, nebo se dáví :-( Zkoušela jsem to dávat do jídla, ale pozná to a prostě nechce. To samé čípek na teplotu, to je taky peklo, strašně naříká :-( Prosím o jakékoliv rady. Malému je rok, děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
30.12.14 17:45

No ja bych rekla ze s tim nic nenadelas, komu by se to libilo :nevim: ja jsem ted dva dny davala nasi maly cipek, protoze jsem nemela sirup, jinak cipek nedavam. Taky rev jak blazen a kricela cipek ne. Se neda nic delat, namazat olejickem a sup. Tu chvilicku to vydrzi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.12.14 17:46
@LenďuleB píše:
Ahoj holky, mám stejný problém jako zakladatelka, malý je nemocný, má dva sirupy na kašel, které za žádnou cenu nechce spapat, plive to, prská, nebo se dáví :-( Zkoušela jsem to dávat do jídla, ale pozná to a prostě nechce. To samé čípek na teplotu, to je taky peklo, strašně naříká :-( Prosím o jakékoliv rady. Malému je rok, děkuji moc :kytka:

Rada je vydržet, nic jinýho. Malá to taky nesnáší, ale nedá se nic dělat. Sirup jí vysvětlím, budou jí 3 ale na čípek jí musím „přeprat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
30.12.14 17:48

@00.katka tak mi jdem na to :? snad to hned nevytlačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
30.12.14 17:49

@terien já se právě bojim, abych mu nějak neublížila :-( ale to snad nejde ne? Ach jo, to je hrozný, ale prostě sirup mi plive a nezabírá mu to pak, už má teplotu pátý den :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.12.14 17:50
@LenďuleB píše:
@00.katka tak mi jdem na to :? snad to hned nevytlačí

já to tam ještě trochu zasunu teploměrem aby to hned nevytlačila. Čípky používáme doteď, budou jí 3 protože všechny sirupy vybl.la. Akorát teď naposledy na angínu snesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.12.14 17:51
@LenďuleB píše:
@terien já se právě bojim, abych mu nějak neublížila :-( ale to snad nejde ne? Ach jo, to je hrozný, ale prostě sirup mi plive a nezabírá mu to pak, už má teplotu pátý den :-(

Neublížíš neboj, vždyť jsou pro děti. Ale chápu tě, mě malá vždycky strašně naříkala že jí to bolí a taky mi ten čípek přišel tak veliký na tu dětskou prdýlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
30.12.14 17:52

@LenďuleB nam se jeste nestalo aby to vytlacila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
30.12.14 18:05

Mám problém jiný, malá taky řve jak tygr (víme, že to příjemný prostě neni no), ale během 5 minut mi vždy všechno vykadí. Občas mám pocit, že to má jak projímadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí