Deodorant,antiperspirant,poraďte co

461
16.7.10 22:50

Deodorant,antiperspirant,poraďte co

Ahoj holky, prosím vás o radu. Chci si kupit nový deodorant nebo antiperspirant, prosím poraďte mi jaký, z kterým máte dobrou zkušenost. A je samozřejmě bez aluminia.díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
16.7.10 22:56

Deodoranty by mely bejt vsechny bez aluminia, ale radsi cist ingrediance. Antiperspirant ma alu na tuty. Ja si ted koupila takovej ten krystal, co se namoci vodou a namatla do podpazi, zabiji snad ty bakterie co rozkladaj pot a pak tak smrdi. Ale nevoni to, nic, proste takovej prusvitnej kamen. Na vuni pak strikam obyc toaletku nebo parfem. A na tom krystalu je psano, ze se pouziva i na nohy, tak asi koupim druhej na nohy proti sparenejm smradlavejm noham, spareny teda asi budou, ale smrdet by nemely :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
16.7.10 22:58

Bonanzo, taky jsem ti chtěla doporučit, ať zkusíš DEO krystal, ale ruku do ohně za něj nedám, někomu prý neúčinkuje :nevim:
Zkus se poohlédnout třeba v DM, tam ho mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
16.7.10 23:01

Jako potit se budes stejne, ale nemela bys smrdet. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
16.7.10 23:04

Od dealerů existuje výborný bez aluminia, stojí dvě stovky, ale mám ho už rok a furt ten první. http://www.aloeinfo.cz/shop_detail.php?…
Mám někde kontakt na borce, který to prodává v Brně. Jinak nevím, jak se to shání, toho chlapa jsem náhodně potkala tento týden u nás na poliklinice a koupila druhý deodorant, až mi ten první dojde. Takže je to teprve můj druhý nákup od této firmy, první exemplář byl složitě přes masérku kámošky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.7.10 23:25

Ježišmarjá, když jsem četla deodorant, poraďte, tak jsem nastartovaná poradit svou oblíbenou značku, ale když čtu diskusi, deo krystal, aluminium, to jsem vedle jak ta vedle .....

Osobně popužívám už dlouhodobě (střídavě) Niveu a Dove. Přijde mi, že obě firmy respektují určitou citlivost kůže (jak šampóny, krémy, tak deodoranty, antiperspiramty, dokonce dávám klukům dove sprchový šampon do koupele) a zejména onen „smard“ při pocení. Jo, budeš se potit furt, to jinak nejde. Ale nebude to tolik cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.7.10 23:29

ahoj,doporučuji driclor zabranuje pocení prodáva se v lékárně asi 22Okč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
16.7.10 23:34

Já jsem dlouhodobě velmi spokojená s La roche posay z lékárny http://www.krasa.cz/…ck-40-g.html Je bez hliníku, má neutrální velmi slabou vůni, takže se nepere s parfémem a až překvapivě zabírá i na sport a tak. Krystal mi bohužel nevyhovoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
17.7.10 08:05
Tinuška píše:
ahoj,doporučuji driclor zabranuje pocení prodáva se v lékárně asi 22Okč

Jo, jo ten jedinej mi zabira, ale je to desne agresivni. Dycky, kdyz sem se tim namazala myslela sem ze umru !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.7.10 08:31

jo jo přidávám se-driclor je sice „DRIJÁK“ ale fakt pomůže,nic jiného tě nezbaví pocení,kol na triku a zápachu… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
17.7.10 09:07

Hmm, tak moje ségra je tak potivá, že ji Driclor zabral jen na krátkou chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
19.7.10 08:15
Carina píše:
jo jo přidávám se-driclor je sice „DRIJÁK“ ale fakt pomůže,nic jiného tě nezbaví pocení,kol na triku a zápachu… :pankac:

S tím souhlasim, jediny mi pomohl …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
19.7.10 13:38

Já používám do podpaží kuličkový deodorační měsíčkový balzám od Alverde. Je to čistě přírodní kosmetika s certifikátem BDIH a stojí 69,–kč. Mají ho v každé DM.
Mně velmi vyhovuje, normálně mi stačí nanést jen ráno a celý den o.k., v letních vedrech cca 2 krát denně.

• Citovat
  • Upravit
141
20.7.10 06:09

já se taky přikláním k alverde kuličkovýmu z DM,když je moc horko natírám se 2krát denně a příjemně mi voní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.1.11 22:59

Našla jsem Hala Schekar, je bez aluminia, krém, takže se nepřenáší bakterie a ještě obsahuje enzymy. Stránky už nevím, ale objednávám na adrese info@2mbs.eu. Snad ta informace pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí