Kupónky v DM

258
2.7.10 15:04

Kuponky v DM

Dobrý den,
měla bych velkou prosbu, kdo vlastní novou knížečku z DM a nevyužije kuponky na Nutrilon, jestli by nám je daroval? Děkuji za případné odpovědi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13674
2.7.10 15:18

myslíš ty kašičky? Jestli jo, tak mi písni SZ s adresou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
6.7.10 13:09

Já se omlouvám, že píši až teď, nešel nám pc. To je v poslední za 50 b, přímo na mlíčko Nutrilon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
6.7.10 14:11

aha, tak tu ještě nemám, ale chystám se tam, tak mi napiš adresu pak ti je pošlu. A ty kašičky chceš taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
6.7.10 17:45

Jestli by jste je vy neužily, tak bych za ně byla ráda. Můžu poslat adresu raděj na email? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
8.7.10 20:50

jé, já si tý odpovědi všimla až teď, pardon :oops: . O víkendu se chystáme do dm, tak pak hned posílám i s kašičkama, nám nechutnají :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.7.10 12:38

To je v pořádku. Máte zprávu v SZ, už jsem pochopila, co to je.. :lol: :lol: :lol: Děkujem :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
17.9.13 10:35

Zdravím maminky, mám velikou prosbu, kdo máte a nevyužijete kuponek z DM na 50% slevu do C&A? Vyměním za jiné kuponky ze slevové knížky od 7 měsíců, pokud je budu mít. Moc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
990
17.9.13 10:45

Ahoj maminky. Chci se zeptat, nedávno jsem začala sbírat body v DM, teď jich mám 104, a přemýšlím o té slevové knížce za 50 bodů. Chci se zeptat, co proto mám udělat? To si jí vyzvednu v drogerce nebo mi jí pošlou? A co v ní tak je? Jinak jsem měla od kámošky knížečku pro novorozence, oni dělají i zvlášť takhle pro děti? Právě koukám že @Lizzi že má kuponky ze slevové knížky od 7 měsíců. Jestli takové dělají jak je získám?? Moc vám děkuji za rady!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
17.9.13 10:49

@Lizzi kupónek nemám, jenom prosím tě, do jaké velikosti je z této knížečky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
17.9.13 10:50

@Iwis já jsem si o knížku napsala mail na dm@dm-drogeriemarkt.cz taky jsem myslela, že mi je pošlou automaticky, ale neposlali. jinak pak je další knížka od roku a pak ještě další asi od 18 měsíců.. jinak ostatní knížky na pokladně.

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
17.9.13 10:50

@Teruna000 do 92 :-)

• Citovat
  • Upravit
990
17.9.13 10:54
@Lizzi píše:
@Iwis já jsem si o knížku napsala mail na dm@dm-drogeriemarkt.cz taky jsem myslela, že mi je pošlou automaticky, ale neposlali. jinak pak je další knížka od roku a pak ještě další asi od 18 měsíců.. jinak ostatní knížky na pokladně.

Takže o tu dětskou si mám napsat na email? Ta by se mi totiž hodila víc jak ta normální. A ta je taky za nějaké body? Sorry za ty dotazy, ale fakt v tom lítám… takže je pro novorozence a další od 7 měsíců jestli chápu dobře, a pak od roku a dál od 18. měsíců? Právě z té novorozenecké jsem toho dost využila, tak bych ráda další pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
17.9.13 10:56

@Iwis napiš si o ni mail, je to za 0 bodů, pokud máš zaregistrovaný babybonus. chápeš to dobře :-)

• Citovat
  • Upravit
1478
17.9.13 10:56

@Iwis ahojky v DM maj v té prodejně takový ten fialový dotykový počítač ( nevim jak to popsat ) vemeš kartičku, pípneš, zvolíš jakou chceš slevovou knížečku a ono se tě to zeptá na poštovní směrovací číslo které jsii uváděla při registraci. Vyjede ti pak lísteček, sním zajdeš na pokladnu, oni ho pípnou a daj ti za to tu knížečku. Doporučuji ale zajít za prodavačkou a říct jí že by si chtěla knížečku, ale že to stou kartičkou neumíš a paní ti ukáže jak si ty slevi sama tisknout na jejich prodejně :-). Já to tak udělala protože jsem se v tom jejich počítači moc nevyznala. Ale paní poradila a já jen tisknu a tisknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí