Chicco kosmetika

1769
18.6.10 11:32

chicco kosmetika

:-) ahoj holky, chystam se koupit kosmetiku na mimco ale porad nevim jakou, ja jsem silnej alergik snad na vse :-? takze bych chtela neco pro alergiky, jednak aby malej nemel pokozku po me a hlavne aby se i ja hned neopupinkovala :-( premyslim nad kosmetikou sebamed a nebo chicco mate s kosmetikou chicco nakou zkusenost?? budu rada za jakykoliv nazor. dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.6.10 11:39

ahoj,
tak my používáme sebamed a jsme spokojení :palec: ale taky jsme dostali chicco kosmetiku a žádný rozdíl neregistrujeme, taky fajn kosmetika a žádná alergická reakce a nic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
18.6.10 11:39

Ahooj, tak Sebamed jsem párkrát měla a byla jsem spoky, s chicco kosmetikou zkušenosti nemám, ale já si myslim, že by mohl být dobrý bubchen (dělají přímo pro novorozence- kupovali jsme v německu) a nivea obojí bez parfému a všeho a že já mám také exemy a malý věčně nějaký pupínky, tak super. TEd používáme excipial (doufám, že jsem to dobře napsala :-) ), tak štastnou ruku při výběru .. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
18.6.10 11:52

tak niveu nemuzu vubec, tu jen kdyz vidim mam exzem :-D o.k. holky tak zatim dekuji za pomoc. do nemecka to mam par kroku, bydlime hned vedle hranic takze neni problem zkusit i tu kosmetiku z nemecka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21932
18.6.10 12:21

Nekupovala bych zadnou komercne prodavanou kosmetiku,presto,ze je na ni psano,ze je sensitiv a pro alergiky a kdo vi,co jeste.Kord pokud jsi ty alergicka,miminko k tomu bude mit predpoklady.
Neni potreba tahle kosmetika plna chemie,i kdyz je propagovana a jsou ji plne regaly a je lakave to nakupovat.Koupala bych v ciste vode,bez niceho a na mazani koupila slunecnicovy olejicek v lekarne,zadecek neotirala vlhcenymi ubrousky,to treba jen na cestach,ale zinkou namocenou ve vode.Cim min kosmetiky,tim vic mimco usetris alergenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.10 12:59

:palec: s tím musím souhlasit.. Sice používám sebamed,chicco jsme dostali darem..ale obyčejnou dětskou kosmetiku taky rádi,, Já vím-v porodnici nám říkali,abysme zůstali u jedné značky,ale my nemáme problémy s ničím :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
18.6.10 13:15

Ahojky, my dostali chicco kosmetiku jako dárek. Malá v pohodě, ale mě to smrdělo, tak jsem to raději dala kamarádce, co mají v rodině ekzémy a byla spokojená… Tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
18.6.10 16:47

tak jak tak ctu tak bych mohla risknout i to chicco :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
19.6.10 12:09

Ahoj Market, my pouzivame kosmetiku od Chicca…jsem s ni moc spokojena. Ted jsem nakoupila i repelent a kulicku po stipnuti hmyzu a opravdu to funguje. No zkus a uvidis. Je pravda,ze kazde miminko ma jinou pokozku…ale myslim si,ze budes spokojena.
Hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
20.6.10 08:38

ahoj, tak moc dekuji za nazory pujdem nejspis do toho chicca a uvidi se, snad nam to bude sedet jako vam vsem ostatnim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.3.25 15:24

Já jsem si Chicco kosmetiku moc oblíbila, upřímně jsem vůbec netušila že dělají i kosmetiku.. pak jsem na ně náhodou narazila (tuším že mi někdo dal balíček darem) a od té doby na ni nedám dopustit.. Krásně voní, synovi sedí, nedělá ekzémy a jiné vyrážky.. Jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
10.3.25 15:43
@ploutvak píše: Více

Já jsem na Chicco poprvé narazila na Feedo.. vůbec jsem nevěděla že dělají i kosmetiku a ještě že docela luxusní.. italskou :) taky si nemůžu vynachválit.. malé kosmetika sedí, nemá s ní žádný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
13.3.25 20:25

Já si vzala teď skrze akci 1+1 Chicco na feedo, měli tam šampón a tělové mléko s klubem za 206 Kč. Jsem atopik a dcera taky, zatím po několika použití mi to nevadí, dobře se roztírá a hezky se vstřebá do pokožky a není mastná pokožka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí