Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
ahoj holky, chystam se koupit kosmetiku na mimco ale porad nevim jakou, ja jsem silnej alergik snad na vse
takze bych chtela neco pro alergiky, jednak aby malej nemel pokozku po me a hlavne aby se i ja hned neopupinkovala
premyslim nad kosmetikou sebamed a nebo chicco mate s kosmetikou chicco nakou zkusenost?? budu rada za jakykoliv nazor. dekuji ![]()
ahoj,
tak my používáme sebamed a jsme spokojení
ale taky jsme dostali chicco kosmetiku a žádný rozdíl neregistrujeme, taky fajn kosmetika a žádná alergická reakce a nic ![]()
Ahooj, tak Sebamed jsem párkrát měla a byla jsem spoky, s chicco kosmetikou zkušenosti nemám, ale já si myslim, že by mohl být dobrý bubchen (dělají přímo pro novorozence- kupovali jsme v německu) a nivea obojí bez parfému a všeho a že já mám také exemy a malý věčně nějaký pupínky, tak super. TEd používáme excipial (doufám, že jsem to dobře napsala
), tak štastnou ruku při výběru .. ![]()
tak niveu nemuzu vubec, tu jen kdyz vidim mam exzem
o.k. holky tak zatim dekuji za pomoc. do nemecka to mam par kroku, bydlime hned vedle hranic takze neni problem zkusit i tu kosmetiku z nemecka ![]()
Nekupovala bych zadnou komercne prodavanou kosmetiku,presto,ze je na ni psano,ze je sensitiv a pro alergiky a kdo vi,co jeste.Kord pokud jsi ty alergicka,miminko k tomu bude mit predpoklady.
Neni potreba tahle kosmetika plna chemie,i kdyz je propagovana a jsou ji plne regaly a je lakave to nakupovat.Koupala bych v ciste vode,bez niceho a na mazani koupila slunecnicovy olejicek v lekarne,zadecek neotirala vlhcenymi ubrousky,to treba jen na cestach,ale zinkou namocenou ve vode.Cim min kosmetiky,tim vic mimco usetris alergenu.
s tím musím souhlasit.. Sice používám sebamed,chicco jsme dostali darem..ale obyčejnou dětskou kosmetiku taky rádi,, Já vím-v porodnici nám říkali,abysme zůstali u jedné značky,ale my nemáme problémy s ničím
![]()
Ahojky, my dostali chicco kosmetiku jako dárek. Malá v pohodě, ale mě to smrdělo, tak jsem to raději dala kamarádce, co mají v rodině ekzémy a byla spokojená… Tak nevím ![]()
Ahoj Market, my pouzivame kosmetiku od Chicca…jsem s ni moc spokojena. Ted jsem nakoupila i repelent a kulicku po stipnuti hmyzu a opravdu to funguje. No zkus a uvidis. Je pravda,ze kazde miminko ma jinou pokozku…ale myslim si,ze budes spokojena.
Hezky den
ahoj, tak moc dekuji za nazory pujdem nejspis do toho chicca a uvidi se, snad nam to bude sedet jako vam vsem ostatnim ![]()
Já jsem si Chicco kosmetiku moc oblíbila, upřímně jsem vůbec netušila že dělají i kosmetiku.. pak jsem na ně náhodou narazila (tuším že mi někdo dal balíček darem) a od té doby na ni nedám dopustit.. Krásně voní, synovi sedí, nedělá ekzémy a jiné vyrážky.. Jsem spokojená ![]()
@ploutvak píše: Více
Já jsem na Chicco poprvé narazila na Feedo.. vůbec jsem nevěděla že dělají i kosmetiku a ještě že docela luxusní.. italskou
taky si nemůžu vynachválit.. malé kosmetika sedí, nemá s ní žádný problém
Já si vzala teď skrze akci 1+1 Chicco na feedo, měli tam šampón a tělové mléko s klubem za 206 Kč. Jsem atopik a dcera taky, zatím po několika použití mi to nevadí, dobře se roztírá a hezky se vstřebá do pokožky a není mastná pokožka. ![]()