Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj.Potřebovala bych poradit.
Dělám si doma sama gelové nehty.Jenže ať si pořídím jakýkoliv uv gel,jednofázový,stejně mi nedrží.
Nemáte nějaký vytypvaný gel,který by držel i takovým,jako jsem já?
Díky za radu.
Ahoj a jak ti nedrží? Dělají se odchlipy? Já používám platinum full pink
Já bohužel gel nepoužívám, mám akrylové nehty, takže neporadim, ale s akrylem jsem spokojená … Věděla jsem o jedné firmě na gel a ten byl super, zkusim se podívat na netu jestli najdu tu značku, páč si ji nepamatuji ![]()
Ahoj já používám Soak Off gel(je samovyrovnávací, a ve dvou vrstvách se vyrovná akrylu sice píšou že přes francii žloutne ale mě se to zatím ještě nestalo) z Lioncosmetics, kdyžtak přikládám odkaz na jejich stránky mají vše co se týká nehtů ![]()
Ahoj.Díky.Mně se právě hned odchlipuje,nebo je moc řídký,dělá bubliny,atd.A to třeba hned druhý den.Nehty mi vydrží tak max.2 týdny a to už fakt vypadají hrozně
No.A když nemám štěstí vůbec,tak mi jich plovina opadá. ![]()
Ahoj.Díky.Mně se právě hned odchlipuje,nebo je moc řídký,dělá bubliny,atd.A to třeba hned druhý den.Nehty mi vydrží tak max.2 týdny a to už fakt vypadají hrozně
No.A když nemám štěstí vůbec,tak mi jich plovina opadá. ![]()
Tak pokud se ti dělají odchlipy tak je to také přípravou nehtu popiš mi jak si připravíš nehet pedtím než dáváš gel.
ahoj,
spíš by mě zajímalo, jaký gel používáš…
ten lion mám taky, ale nic moc. je dost řídký, sice pevný, ale právě na měkčích nehtech může dělat odchlipy.
zatím nejlepší zkušenosti mám s gely od expa-nails.
pokud ti dělá bulbiny, bude problém v nanášení - chyba v tažení gelu, nebo ho mícháš a napěníš. ![]()
S těmi bublinkami mají holky pravdu,že se třeba moc zamíchá gel.Ale ty odchlipy jsou buď ze špatně připraveného nehtu nebo moc slabá vrstva gelu.Máš někde fotečky nehtíků?
ahoj.Fotečky nemám.Dávám si i Primer.Poctivě je čistim.Gel jsem fakt nemíchla.Stačilo do něj zajet štětcem a byly bublinky.Je fakt,že ten poslední byl levný,ale celkem držel.Měla jsem i LCN,dělala mi to vyškolená paní,měla je moc hezké,ale odpádávaly jak hrušky
A ty akrylové nehty,jaké jsou?Drží líp?
Jo.Aještě jsem teď našla na mimibazaru gely od Reni naeail.tak jsem ho teď objednala.Na zkoušku.Je to něco nového.Neznáte ho některá?
Díky
A zkoušela jsi platinum?? Já ho používám a jsem spokojená.Ono stačí,když na nehtu je kousek prachu z pilování nebo se nehtu dotkneš prstem a hned ho máš od kůže zase mastný.A necháváš ten primer dostatečně zaschnout?
hele a máš na ty nehty nějaký kurs? mi přijde, že bude chyba fakt v technologii, ne v gelech…
hele.je to možný.Ale jelikož jsem už i cystřídala už 2 nehtařky
a u všech mi nehty doslova lítaly,tak to bude asi mými nehty.Proto potřebuji nějaký super držící gelík.
jsem šla na zábavu ,seděli jsme u solu a já odchytávala odlítávající nehty.Paráda.
A to platinum jse dá použít jako jednofázový?
Primer jsem nechala zaschnout dost dlouho. Já si teď dělám nehty asi poslední 4 měsíce.A dost si dávám záležet,ale fekt mě mrzí,že jsou hezké 1 den. ![]()
Tak jsem teď prolítla net našla ro platinum avypadá docela dobře.Příští měsíc ho objednámTak doufám,že mi konečně bude něco držet. ![]()