Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Mirulinečka píše:
@Pipa.k píše:
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat – jestli existuje kupónek z DM do CA na větší dětské velikosti než do 92? Nevíte někdo? Děkuji moc za odpověď.
Asi není, protože se knížečky myslím vydávají do 3 let dítěte. Ale pokud máte v okolí někoho s pevnou linkou nebo O2 tak se dá sleva sehnat tady http://www.o2extravyhody.cz/…astniho.html?show
To je vtipné. A co velké děti v roce a půl s výškou 90 cm
Těm bude 92 malá.
@Sára 1 píše:
To je vtipné. A co velké děti v roce a půl s výškou 90 cm![]()
Těm bude 92 malá.
To je právě náš případ ![]()
Opět zdravím po nějaké době a prosím, nemáte někdo nazbyt kuponek na Weleda koupel nebo nějakou Weleda dětskou kosmetiku (mléko, mycí emulze..)? Vyměním za cokoli z knížky od 18 měsíců, téměř nic z ní totiž nevyužijeme. Děkuji ![]()
@Lizzi
Mám 2 kuponky na měsíčková dětský šampon 200ml. Měla bys zájem?
Ahoj, sháním kuponky na Nutrilon. Nejlépe na všechny kusy v nákupu. Na výměnu mám veškeré plínky, příkrmy, ostatní mléka a kaše, kosmetiku johnson, Lovelu prací prášek, všechny učící lahvičky…A navíc mám 2 knížky z vánoční edice. Využili jsme jen slevu na vánoční balíčky, jinak je tam vše.
@Lizzi mam kupony na kojeneckou koupel 200ml, pestici mleko 200ml a detsky šampon jestli chces
platnost do 6/14
@smon83 Ahoj,mám 2 kuponky Nutrilonu 3, je to jen po 1ks. Měla bych víc, ale synátor s v těch knížečkách rád vystřihuje. ![]()
@smon83 mám dv akuponky na nutrilon pokračovací ale oba jsou jen na jeden kus ![]()
@smon83 píše:
Ahoj, sháním kuponky na Nutrilon. Nejlépe na všechny kusy v nákupu. Na výměnu mám veškeré plínky, příkrmy, ostatní mléka a kaše, kosmetiku johnson, Lovelu prací prášek, všechny učící lahvičky…A navíc mám 2 knížky z vánoční edice.Využili jsme jen slevu na vánoční balíčky, jinak je tam vše.
A neskončila jim na Štědrý den platnost?
@MDK @smilestrawberry děkuju, jste zlaté, už se mi ozvala jedna maminka do SZ, tak jsem to s ní vyřídila. Ještě jednou moc díky ![]()
@Lizzi Ok, kdyby jsi je jeste do cervna chtela tak je tu budu mit ![]()
@smilestrawberry píše:
@Lizzi Ok, kdyby jsi je jeste do cervna chtela tak je tu budu mit
Já to stejný. ![]()
@smon83 jestli chceš Nutrilon, tak mám dva kuponky na slevu 25 % na jeden kus. Když tak pošli adresu do SZ.
@Hvězdinka Jejda nojo, toho jsem si nevšimnula…Takže vše kromě těch vánočních knížek, omlouvám se ![]()