Kupónky v DM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17108
6.1.15 15:23

@hrnoulek Já mám 4.serii a ta je platná do 30.6. - tak já bych vyměnila za ty Leros čaje (klidně i ty Babylove čaje a čaje Teekane - mě nechutnají). Jsem z Prahy, ale bohužel mám klidový režim kvůli čípku, tak nemůžu moc trajdat po Praze :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
6.1.15 15:27

@chs.jasmin jejda, jsem asi truhlík, ale asi nerozumím, ráda byste tu knížku ode mě a nabízíte ty čaje? (nějak mě zmátla ta informace o té druhé do 30.6. :oops: )
a odkud z Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17108
6.1.15 15:33

@hrnoulek Já bych Vyměnila ty čajové za kosmetiku - kuponky platí do 30.6.2015 (je z registrace miminka). A z Prahy 4 Braník (mám u sebe metro C - Kačerov, B - Smíchovské nádraží nebo tramvaj - Branické nádraží). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
6.1.15 16:02

@chs.jasmin tak z kosmetiky je tam bepanthen care mast, sebamed tělové mléko, Johnsons krém 100ml, vlhčené ubrousky pampers a huggies,
já bych stála hlavně o čaje leros, ale vezmu i jiné
občas jezdím do Podolí k babičce, tak jestli to nespěchá, mohu se zkusit ozvat až pojedem a to bych jen ze dvorců popojela tramvají nebo nahoře metrem, to by se vidělo, kdyžtak si přes soukromé zprávy můžeme předat telefon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
2.11.15 13:35

Vánoční knížka

Zdravím všechny. Ráda bych obnovila fórum. Doma jsem nechala knížečku se slevovými kupony na Vánoce a je tam sleva 10% do zoot.cz. Chtěla jsem, protože jsem pryč, objednat příteli dárek odtamtud, aby mi došel sem k rodičům. Můžete mi prosím někdo poslat ten kód? Prosím prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
2.11.15 13:38

Já se tedy, s dovolením, přidám k obnovené diskuzi. Našla jsem ještě jeden kupónek do C a A na oblečení do vel.104 platný do 30.června 2016. Já už to nevyužiji. Pokud by měl někdo zájem, ráda daruji.

• Citovat
  • Upravit
198
2.11.15 14:01

Také se přídám :-) z vánoční knížky sháním kupónek na sadu Sally Hansen a budu ráda i za kupón na um Hipp z dětské. Děkuji za nabídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.15 16:14

@Menora kupon do ca bych brala pokud je jeste volny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
3.11.15 11:44

@smilestrawberry
Ahoj, tak mi, prosím, napiš SZ s adresou, kam ho mám poslat. Díky.

• Citovat
  • Upravit
827
14.11.15 15:04
@sarty píše:
Také se přídám :-) z vánoční knížky sháním kupónek na sadu Sally Hansen a budu ráda i za kupón na um Hipp z dětské. Děkuji za nabídky.
;) Klidně daruji kupon na tu sadu, dětskou knížku však nemám
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
14.11.15 16:25

@EvulinkaH
Děkuji moc za ochotu, kupónek jsem již sehnala, jen váhám zda investovat?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí