Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@hrnoulek Já mám 4.serii a ta je platná do 30.6. - tak já bych vyměnila za ty Leros čaje (klidně i ty Babylove čaje a čaje Teekane - mě nechutnají). Jsem z Prahy, ale bohužel mám klidový režim kvůli čípku, tak nemůžu moc trajdat po Praze :/
@chs.jasmin jejda, jsem asi truhlík, ale asi nerozumím, ráda byste tu knížku ode mě a nabízíte ty čaje? (nějak mě zmátla ta informace o té druhé do 30.6.
)
a odkud z Prahy?
@hrnoulek Já bych Vyměnila ty čajové za kosmetiku - kuponky platí do 30.6.2015 (je z registrace miminka). A z Prahy 4 Braník (mám u sebe metro C - Kačerov, B - Smíchovské nádraží nebo tramvaj - Branické nádraží). ![]()
@chs.jasmin tak z kosmetiky je tam bepanthen care mast, sebamed tělové mléko, Johnsons krém 100ml, vlhčené ubrousky pampers a huggies,
já bych stála hlavně o čaje leros, ale vezmu i jiné
občas jezdím do Podolí k babičce, tak jestli to nespěchá, mohu se zkusit ozvat až pojedem a to bych jen ze dvorců popojela tramvají nebo nahoře metrem, to by se vidělo, kdyžtak si přes soukromé zprávy můžeme předat telefon
Zdravím všechny. Ráda bych obnovila fórum. Doma jsem nechala knížečku se slevovými kupony na Vánoce a je tam sleva 10% do zoot.cz. Chtěla jsem, protože jsem pryč, objednat příteli dárek odtamtud, aby mi došel sem k rodičům. Můžete mi prosím někdo poslat ten kód? Prosím prosím.
Já se tedy, s dovolením, přidám k obnovené diskuzi. Našla jsem ještě jeden kupónek do C a A na oblečení do vel.104 platný do 30.června 2016. Já už to nevyužiji. Pokud by měl někdo zájem, ráda daruji.
Také se přídám
z vánoční knížky sháním kupónek na sadu Sally Hansen a budu ráda i za kupón na um Hipp z dětské. Děkuji za nabídky.
@smilestrawberry
Ahoj, tak mi, prosím, napiš SZ s adresou, kam ho mám poslat. Díky.
@sarty píše:
Také se přídámz vánoční knížky sháním kupónek na sadu Sally Hansen a budu ráda i za kupón na um Hipp z dětské. Děkuji za nabídky.
@EvulinkaH
Děkuji moc za ochotu, kupónek jsem již sehnala, jen váhám zda investovat?!