Kupónky v DM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
990
17.9.13 11:02

@Lizzi @mc.ellinka ty jo holky moc děkuji za rady!! Na tom terminálu už jsem si jednou tiskla 25% slevu na plínky, teda samozřejmě taky s pomocí paní prodavačky :-). Ještě že tu ta diskuze je, hned jdu psát email aby mi poslali tu knížku pro prcky od 7 měsíců :-) díky moc ženy!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
17.9.13 11:02

Mě 7mi měsíční knížku poslali automaticky sami!
Další je ve 13ti měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
17.9.13 11:04

@pupyk já jsem právě tu první dostala od kámošky, a až pak jsem začala sbírat body, tak se jim možná připomenu a pak mi tu další taky pošlou sami, uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fibingerka
17.9.13 11:13

...

Omrkněte zde.. po registraci knížečky chodí automaticky:

http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…m_babybonus/

• Citovat
  • Upravit
23298
17.9.13 11:32

Mne ty slevove knizky od 7 mesicu prisly 2× :mrgreen:

@Iwis a jsi registrovana v Babybonusu? podle toho co pises mne prijde ze ne :think: kdyz se divis, ze je i knizka pro deti. protoze tu prvni knizku, pro novorozence, dostanes automaticky pri registraci, kdyz si jdes na prodejnu vyzvednout uvitaci balicek. Ono je neco jineho mit DM karticku a sbirat body a byt registrovany v Babybonusu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25381
17.9.13 11:33

@Lizzi Mám ji, do 28.2.3013, pořád ji suším - měla jsem 4, ale asi nic nekoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
17.9.13 11:52
@marfra píše:
Mne ty slevove knizky od 7 mesicu prisly 2× :mrgreen:@Iwis a jsi registrovana v Babybonusu? podle toho co pises mne prijde ze ne :think: kdyz se divis, ze je i knizka pro deti. protoze tu prvni knizku, pro novorozence, dostanes automaticky pri registraci, kdyz si jdes na prodejnu vyzvednout uvitaci balicek. Ono je neco jineho mit DM karticku a sbirat body a byt registrovany v Babybonusu ;)

No registrovaná jsem, dokonce jsem si i tiskla slevu na plenky. Když jsem si dělala tu kartu, tak se mě paní v DM ptala jestli chci babybonus, pač jsem byla těhotná, takže ten mám. A pro žádný balíček jsem si nešla, ani jsem o něm nevěděla… a knížečka mi taky nepřišla, tak nevím kde je chyba… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fibingerka
17.9.13 12:11

...

Hm to je divné. Ale teď mne napadlo.. máš tam přidané dítko, že se narodilo?

• Citovat
  • Upravit
23298
17.9.13 12:18
@fibingerka píše:
Hm to je divné. Ale teď mne napadlo.. máš tam přidané dítko, že se narodilo?

no to je pravda :think:… @Iwis tak se zkus na netu prihlasit na svuj ucet a podivej se, jestli te tam ta prodavacka opravdu prihlasila a jestli tam mas zadane dite. Jestli tohle vsechno mas, pak nevim kde je chyba. Mne tu prvni knizku dali na prodejne a ted ta druha mi prisla domu a dokonce dvakrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
17.9.13 12:25

Tak jsem koukala, a babybonus tam mám zaškrtlý, a právě mi to ukazuje i různýkupony na slevy a tak, a malýho tam mám taky zadanýho, tak fakt nevím… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
17.9.13 12:30

@Iwis ja se divam ale, ze tvuj prcek ma 5 mesicu? ty kupony dalsi jsou az od 7.mesice a mne prisly kdyz bylo malemu 7,5 mesice, tj. minuly tyden. Tak musis jeste vydrzet ;) nicmene tu novorozeneckou ti mela dat ta prodavacka, co te tam registrovala :cert:
jo a tady za ty knizky Babybonusu se zadne body nestrhavaji, mely by chodit automaticky do schranky. Takze tu knizecku za 50 bodu, jak chces, si klidne muzes vyzvednout ;) ja to delam tak, ze si to doma na netu nahazu do kosiku a pak na prodejne uz si to primo z kosiku vsechno vytisknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
17.9.13 16:17

@avm3 myslíš do 28.2.2014? :) pokud bys ho nevyužila, mohla bys mi ho poslat? Pošlu Ti oznámkovanou obálku, nebo jestli bys chtěla jiné kuponky za to, mám skoro všechny z té knížečky :-)

• Citovat
  • Upravit
25381
17.9.13 18:05

@Lizzi Jo 14… je promin, už se ozvala jedna paní dřív, co se ni dřív ptala. Nezlob se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
17.9.13 18:05

Tak mě ta sedmiměsíční knížka přišla asi když měla dcera 6 měsíců, no hodně brzy dopředu.

@marfra píše:
@Iwis ja se divam ale, ze tvuj prcek ma 5 mesicu? ty kupony dalsi jsou az od 7.mesice a mne prisly kdyz bylo malemu 7,5 mesice, tj. minuly tyden. Tak musis jeste vydrzet ;) nicmene tu novorozeneckou ti mela dat ta prodavacka, co te tam registrovala :cert:
jo a tady za ty knizky Babybonusu se zadne body nestrhavaji, mely by chodit automaticky do schranky. Takze tu knizecku za 50 bodu, jak chces, si klidne muzes vyzvednout ;) ja to delam tak, ze si to doma na netu nahazu do kosiku a pak na prodejne uz si to primo z kosiku vsechno vytisknu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
17.9.13 18:06

@avm3 Nevadí, děkuju moc i tak :kytka: mě se už taky mezitím ozvala jedna maminka :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml