Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Lizzi @mc.ellinka ty jo holky moc děkuji za rady!! Na tom terminálu už jsem si jednou tiskla 25% slevu na plínky, teda samozřejmě taky s pomocí paní prodavačky
. Ještě že tu ta diskuze je, hned jdu psát email aby mi poslali tu knížku pro prcky od 7 měsíců
díky moc ženy!!! ![]()
Mě 7mi měsíční knížku poslali automaticky sami!
Další je ve 13ti měsících.
@pupyk já jsem právě tu první dostala od kámošky, a až pak jsem začala sbírat body, tak se jim možná připomenu a pak mi tu další taky pošlou sami, uvidíme…
Omrkněte zde.. po registraci knížečky chodí automaticky:
Mne ty slevove knizky od 7 mesicu prisly 2× ![]()
@Iwis a jsi registrovana v Babybonusu? podle toho co pises mne prijde ze ne
kdyz se divis, ze je i knizka pro deti. protoze tu prvni knizku, pro novorozence, dostanes automaticky pri registraci, kdyz si jdes na prodejnu vyzvednout uvitaci balicek. Ono je neco jineho mit DM karticku a sbirat body a byt registrovany v Babybonusu ![]()
@Lizzi Mám ji, do 28.2.3013, pořád ji suším - měla jsem 4, ale asi nic nekoupím.
@marfra píše:
Mne ty slevove knizky od 7 mesicu prisly 2×@Iwis a jsi registrovana v Babybonusu? podle toho co pises mne prijde ze ne
kdyz se divis, ze je i knizka pro deti. protoze tu prvni knizku, pro novorozence, dostanes automaticky pri registraci, kdyz si jdes na prodejnu vyzvednout uvitaci balicek. Ono je neco jineho mit DM karticku a sbirat body a byt registrovany v Babybonusu
No registrovaná jsem, dokonce jsem si i tiskla slevu na plenky. Když jsem si dělala tu kartu, tak se mě paní v DM ptala jestli chci babybonus, pač jsem byla těhotná, takže ten mám. A pro žádný balíček jsem si nešla, ani jsem o něm nevěděla… a knížečka mi taky nepřišla, tak nevím kde je chyba… ![]()
Hm to je divné. Ale teď mne napadlo.. máš tam přidané dítko, že se narodilo?
@fibingerka píše:
Hm to je divné. Ale teď mne napadlo.. máš tam přidané dítko, že se narodilo?
no to je pravda
… @Iwis tak se zkus na netu prihlasit na svuj ucet a podivej se, jestli te tam ta prodavacka opravdu prihlasila a jestli tam mas zadane dite. Jestli tohle vsechno mas, pak nevim kde je chyba. Mne tu prvni knizku dali na prodejne a ted ta druha mi prisla domu a dokonce dvakrat.
Tak jsem koukala, a babybonus tam mám zaškrtlý, a právě mi to ukazuje i různýkupony na slevy a tak, a malýho tam mám taky zadanýho, tak fakt nevím… ![]()
@Iwis ja se divam ale, ze tvuj prcek ma 5 mesicu? ty kupony dalsi jsou az od 7.mesice a mne prisly kdyz bylo malemu 7,5 mesice, tj. minuly tyden. Tak musis jeste vydrzet
nicmene tu novorozeneckou ti mela dat ta prodavacka, co te tam registrovala ![]()
jo a tady za ty knizky Babybonusu se zadne body nestrhavaji, mely by chodit automaticky do schranky. Takze tu knizecku za 50 bodu, jak chces, si klidne muzes vyzvednout
ja to delam tak, ze si to doma na netu nahazu do kosiku a pak na prodejne uz si to primo z kosiku vsechno vytisknu.
@avm3 myslíš do 28.2.2014?
pokud bys ho nevyužila, mohla bys mi ho poslat? Pošlu Ti oznámkovanou obálku, nebo jestli bys chtěla jiné kuponky za to, mám skoro všechny z té knížečky ![]()
@Lizzi Jo 14… je promin, už se ozvala jedna paní dřív, co se ni dřív ptala. Nezlob se.
Tak mě ta sedmiměsíční knížka přišla asi když měla dcera 6 měsíců, no hodně brzy dopředu.
@marfra píše:
@Iwis ja se divam ale, ze tvuj prcek ma 5 mesicu? ty kupony dalsi jsou az od 7.mesice a mne prisly kdyz bylo malemu 7,5 mesice, tj. minuly tyden. Tak musis jeste vydrzetnicmene tu novorozeneckou ti mela dat ta prodavacka, co te tam registrovala
jo a tady za ty knizky Babybonusu se zadne body nestrhavaji, mely by chodit automaticky do schranky. Takze tu knizecku za 50 bodu, jak chces, si klidne muzes vyzvednoutja to delam tak, ze si to doma na netu nahazu do kosiku a pak na prodejne uz si to primo z kosiku vsechno vytisknu.
@avm3 Nevadí, děkuju moc i tak
mě se už taky mezitím ozvala jedna maminka ![]()