Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Lizzi Ne fakt se omlouvám, vůbec jsem nepřemýšlela, ani nevím, proč jsem to sem napsala
Tak jsem ráda, že máš jinou nabídku.
Mám zálusk na bambusovou plenu, je na ní nějaký slevový kupon?
Stojí necelých 200 Kč ![]()
@zvědavá borůvka v te novorozenecke knizce je sleva na jednu plenku
Já tu knížečku nemám a na kontě mám jen dva body
![]()
Resp. nebo ta novorozenecká je k získání jen tak? A jak?
@zvědavá borůvka no uz jsme to tady resili, jsi registrovana v Babybonusu? jestli ne, tak to muzes udelat bud pres net, primo na strankach DM. (tam se normalne prihlas a v tom svem nastaveni bys nekde mela mit moznost „stat se clenem programu babybonus“) zadas si tam udaje o svem diteti a pak si tam do kosiku hodis nejaky ten uvitaci balicek nebo jak se to jmenuje a ten si pak na nektere prodejne vyzvednes. Uvitaci balicek je vlastne ta novorozenecka knizka. A nebo zajdes primo do DM a tam te nejaka prodavacka zaregistruje a da ti tu knizku. Je jedno kolik mas bodu, tady ty knizky jsou zdarma. Tu prvni ti daji na prodejne a pak dalsi uz ti budou chodit do schranky.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat - jestli existuje kupónek z DM do CA na větší dětské velikosti než do 92? Nevíte někdo? Děkuji moc za odpověď.
Mám téměř celou poslední 150b knížku, kdybyste někdo něco chtěl, napište SZ ![]()
@Hvězdinka píše:
@Pudloslava Bingo
jo takovejch knizek ja doma mam ![]()
@Mirulinečka píše:
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat - jestli existuje kupónek z DM do CA na větší dětské velikosti než do 92? Nevíte někdo? Děkuji moc za odpověď.
Asi není, protože se knížečky myslím vydávají do 3 let dítěte. Ale pokud máte v okolí někoho s pevnou linkou nebo O2 tak se dá sleva sehnat tady http://www.o2extravyhody.cz/…astniho.html?show
@Pudloslava píše:
jo takovejch knizek ja doma mam
Nabízím těm, kteří takových knížek doma nemají ![]()