Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
ahoj holky, dnes mi rikala znama ze kdyz byla na posledni kontorole u doktora dostal kufrik se vzorkama kremiku a pri odchodu z porodnice taky, to je tak vsude? protoze to by bylo fajn, ted bych nic nekupovala a az podle toho co bude prckovi sedet bych nakoupila.
ja dostala nejakou tasku s brozurkama, vzorkem pracivho prasku, kelimkem avent na mliko a celkem hezkou brozurou mamaaja
Ahoj, já dostala nějaký kufřík od MUDr. v poradně současně s průkazkou a pak pokaždé v porodnici při odchodu ![]()
Ahoj,tak já jsem v porodnici dostala kufřík se vzorečkama ale od Mudr. nic.
Dostala jsem od doktorky s prukazkou, ale byly tam jen brozurky… jeden vzorek olejicku a dudlik. Takze naprosto na nic ![]()
tak to je dobrý, tak snad taky neco dostanu
chtela jsem se zeptat doktorky ale je mi takovy trapny ![]()
Já u dr. dokonce dostala kufřík 2× - pokaždé tam byli jiné vzorky, i lahvička s dudlíkem. A v porodnici taky.
Tak ja v poradne ale az v nemocnici jeden kufrik, pri porodu jsme vyfasovali dalsi a na postylce pak byla taska, s obsahem stejnym jako pose Pudoslava. Vzorecky jsme vyuzili, brozurky Mamaaja mam dve, v kazdem kufriku byla jedna, obe jsou moc pekne. Obcas v nich zalistuji, v te prvni byl i rady pro nastavajici maminky, vybavicka atd.
já dostala v porodnici dva-jeden byl suprový, bylo tam spoustu věcí, včetně těch různých vzorečků, dudlíku apod., druhý nic moc, spíš jen brožurky, ale CD s dětskýma písničkama od pojišťovny. Teď už se tu dává jeden u Dr. a jeden v porodnici.
taky jsem dostala 2 kufříky jeden u doktora a jeden v porodnici, ale byl plný převážně letáků, dudlík NUk tam byl, pak vzorky kosmetiky od hippu, nějaké plínky, papmersky a hagísky, pak slevu tisíc kč na monitor dechu, mlíčko hipp, vitamíny folgravid , pak jsem tam ještě měla vzorek mlíčka na podporu kojení po porodu jsem navíc dostala, asi nějaká reklam akce košík kosmetiky weleda ale žádné vzorky ale ty velké lahve to jsem koukala jako buk, pak nějaké peníze k založení konta beruška ale měla jsem nadstandard, holky na norm. pokojích nedostaly nic, a to jsem si nevzpoměl ana všechno, my jsme toho dostaly fakt dost
Já dostala v poradně jeden, v porodnici dva a pak ještě jeden od VZP, heč.
Ale ve všech byly převážně letáky a tak. Mimo to dudlík, bryndák a pár vzorků. ![]()
U obou těhotenství jsem dostala jeden u dr.,jeden v porodnici.Obsah se každým rokem trochu mění,v podstatě to,co píše Pudla.Podruhé navíc ještě vzorky dětských biočajů,malou tubu rybilky,vzorek pupíka,holicí strojek,dárek pro tatínka,vrozek pracího prášku,gelu na odstranění skvrn,časopis Maminka,už si nevzpomenu - ubrousky a plenu Pampers,kosmetiku Hipp a z Rossmana - např.ta jejich koupel je fajn
Hodně věcí jsem využila,ale z krémů jen Bepanthen,protože malé dělají zle dodnes krémy s obsahem zinku.
Vzorečků dostaneš dost.Ale celkově se moc nedoporučuje experimentovat na novorozenecké pokožce.Každý krém má jiné PH..
Četla jsem o tom v nějakém časopise pro maminky.I když je to krásné a milé,ve své podstatě nejde o dárek maminkám ale o reklamu a obchodní tah ![]()
Mno..
u mojí gynekoložky dostávali maminy na začátku, já teda ne, asi jak si vzpomenou.. ale čekala jsem že to dostanu někdy později..
ale sestra je taková hodně pro každou kravinum tak jí příště pošťouchnu že to chci taky, že jsem to nedostala..
![]()
v podstatě o nic nejde, jsou tam jen vzorečky krémů, myslím dvě plenky jednorázové, nějaké letáčky, atd… ale když to dostali ostatní, ja cí taký!!!
![]()