Depilační strojek

kedar
15.3.10 18:06

depilační strojek

Zdravím všechny! Potřebovala bych poradit s nákupem depilačního strojku (nebo epilačního??? nikdy nevím rozdíl). Prostě strojek na holení nohou - na vytrhávání chloupků. Mám hodně citlivou a suchou kůži, hodně mi červená a naskakují pupínky. Jaké máte zkušenosti se storojky Vy, která značka se Vám osvědčila nebo neosvědčila? Je nějaký obzvlášť vhodný na citlivou pokožku.
Díky Kedar

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
15.3.10 18:25

Ahojky,já mám philipsa,ale přiznám se,že ho nepoužívám,použila jsem ho jen asi 2× (a to jsem manželovi brečela,že bez epilátoru nemůžu existovat :mrgreen: ).Tak děsně to bolelo,zkoušela jsem jen nohy a trvalo mi asi půl dne,než jsem vytrhala dvě nohy-pouze od kolena dolů.Takže jsem se vrátila k Venusu,klasický hol.strojek :roll: ALe už delší dobu přemyšlím,že to zase zkusím,možná,že si po nějaké době kůže zvykne a pak to tak nebolí.Uvidíš,co poradí ostatní holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kedar
15.3.10 18:28

tak já jsem chodila docela dlouhou dobu na depilaci voskem, tak tu bolest snad vydržím. Ale docela to leze do peněz, kdybych ti ten strojek koupila na začátku, tak to mám už xkrát zpátky

• Citovat
  • Upravit
20662
15.3.10 18:31

Tak to určitě se ti vyplatí ten epilační strojek,a jestli máš víc penízků,tak určitě si kup už nějaký dražší kvalitní,třeba Dámský epilační strojek Philips HP6515/00 Síť,já ho sice nemám,ale kámošky ho vychvalujou do nebes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
15.3.10 18:52

Já mám už delší dobu od philipsu. Mám ho pouze do sítě, na baterie mi ho nedoporučili, že se moc ničí. K němu mám i holicí hlavu, ale tu nepoužívám a kryt na citlivá místa. Nohy si časem zvyknou a hlavně ty chloupky rostou slaboučké a málo.
Podobný je mu tento http://www.eproton.cz/…escrView.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kedar
15.3.10 18:59

Katka:taky jsem manžela ukecala, tak ho snad použiju víckrát než ty :dance: Díky za tip, mrknu na něho.

Aspera: a jaký máš přesně typ, Philipsů je hodně. Každý tip na dobrou značku beru

• Citovat
  • Upravit
30316
15.3.10 19:35

ten můj se už neprodává, tento mu byl nepodobnější. nemám žádné extra chlazení ani nic podobného a dalo se to zvládnout. Když si zvyklá na depilaci voskem tak si myslím, že ti to vadit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
15.3.10 19:36

Já už mám asi 10 let depilační strojek Braun a jsem moc spokojená. Bez jedivé závady, ale s tou citlivou pokožkou moc neporadím. Ze začátku jsem taky mívala pár pupínků, ale časem si pokožka zvykne a už mě to ani nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
15.3.10 19:39

tak koukám, že se ještě prodává, je to tento.

http://www.megaobchod.cz/…hp-6409.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
15.3.10 20:45

Mám tenhle http://www.bilezbozi.cz/…sive-wet-dry , můžeš ho používat i ve vaně, sprše, pod vodou. Zatím jsem moc spokojená. Taky mám citlivou a bledou kůži, depiluju se večer, pořádně si nakrémuju nohy a ráno už je to dobrý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nejmenovaná
1.4.10 13:30

Tak ja mam taky epilacni strojek (nebo depilacni?) philips, ale vadi mi, ze casem zacnou chloupky zarustat a delaji se jakoby pupinky a vypada to skarede. Nevim, jestli je to jen muj problem. A taky postupem casu se ty ridsi chloupky lamou a nevytrhavaji, takze to je drsne na omak i po oholeni. Ze bych mela teda nekvalitni strojek? Bolest se da vydrzet, pak uz to tolik neboli, ale jak rikam, u me to nema moc valny efekt kvuli tomu zarustani.
Treba na to nekdo ma figl…

• Citovat
  • Upravit
Alias
31.5.10 20:12

Epilační, depiláčnístrojek

Ahojky, já bych vás také chtěla poprosit jaký jsi mám koupit strojek. Jeden už mám a to už je po mamce když byla mladá, takže je dost starý a už tak dobře neslouží. Ale na bolest jsem si zvykla, ta mi vubec nedělá problém, ale zarůstaj mi chloubky… Dala bych do toho kolem 3000,– , protože bych ho chtěla už mít napořád, tak si radši připlatim. Jen se v tom vůbec neviznám. Chtěla bych nějakej dobrej, ale vůbec nevím jaký. Poraďte mi prosím. Předem děkuji

• Citovat
  • Upravit
8935
12.6.10 20:39

Zeptám se-jak dlouho takový strojek vydrží?Mám ho cca 5 let a epilace není dokonalá.Musím po jednom místě přejet několikrát,někdy i pinzetou potom dotrhnout chloupky co zůstaly.Je možný,že už je opotřebovaný a je potřeba koupit nový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adyna79
10.7.13 13:20

holení v intimních partiích

Dobrý den, doporučil by mi někdo strojek, který budu moct použít i v oblastech podpaží a bikin? A zda se dá vůbec vydržet ta bolest v takto citlivých místech…děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
257
10.7.13 14:01

Mám zn. Rowenta a jsem s ním moc spokojena. Má fresh air, takže při holení ti má trochu i chladit holená místa, ale nevím jestli to je s tím lepší. Při nákupu bych doporučila do elektriky než na baterky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí